Η αγορά του πρώτου σπιτιού σας είναι ένα σημαντικό κύριο σημείο και είναι σημαντικό ότι αποκτάτε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες πρίν κάνετε αυτό το μεγάλο άλμα. Ενώ οι πελάτες μου μου υποβάλλουν γενικά τις ερωτήσεις για τη βελτίωση της πίστωσής τους και να πάρουν ένα χαμηλότερο επιτόκιο, αυτή η περίληψη καλύπτει την ολόκληρη διαδικασία, ενδεχομένως, την κάνει μια ευχάριστη σπίτι θόλωνκαι πίεση-ελεύθερη εμπειρία.

1. Προετοιμάζεται & πεπειραμένος - υπογράψτε μια σύμβαση με έναν πράκτορα™buyerβ€ s που εξοικειώνεται με την περιοχή στην οποία θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι ανεξάρτητα ψάξτε τοπικά MLS και realtor.com σας και βρείτε έναν μεσίτη υποθηκών που εμπνέει την εμπιστοσύνη και έχει μια στερεά φήμη.

2. Παίρνοντας προ-εγκεκριμένος - προτού να επισκεφτείτε πραγματικά οποιαδήποτε σπίτια, έρευνα και να επιλέξετε έναν δανειστή όπως Quicken τα δάνεια, AmeriQuest, ή τα φρεάτια Fargo. Αφότου έχετε επιλέξει έναν που είναι σωστός για σας, πάρτε προ-εγκεκριμένος για να καθορίσει τη σειρά τιμών σας και να παρουσιάσει στους πιθανούς πωλητές ότι είστε σοβαρός αγοραστής, η οποία μπορεί επίσης να αυξήσει τη διαπραγματευτική δύναμή σας όταν βρίσκετε το σπίτι ονείρου σας.

3. Καταλάβετε το δάνειό σας - υπάρχουν διάφοροι τύποι υποθηκών, 30 έτους σταθερών, 15 ετών σταθερών, 5/1 ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ, 3/1 ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ, κ.λπ., τους οποίους χρειάζεστε για να εξοικειωθείτε με προτού να μπορέσετε να υπογράψετε στη διαστιγμένη γραμμή. Ενώ μια 15 ή 30 σταθερή έτος υποθήκη με 20% σε 25% κάτω είναι η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους πρώτους αγοραστές φορά, συμβουλεύω περιστασιακά ότι μερικοί άνθρωποι για να κάνουν 80/10/10. 20% κάτω μπορούν να φανούν υπερβολικοί και απροσδόκητοι, αλλά η πληρωμή 20% κάτω ή περισσότερων προς τη σημείωση επιτρέπει για να αποφύγετε το PMI (ιδιωτική ασφάλεια υποθηκών) κοστίζετε που μπορεί να είναι ακριβό και άχρηστο.

Κατά γενικό κανόνα, αποφύγετε τα εξωτικά δάνεια έτσι εσείς don’ανάγκη τ να ανησυχήσει για τις κυμαινόμενες δαπάνες από το μήνα στο μήνα και τα μεταβαλλόμενα επιτόκια. Εάν τα επιτόκια πέφτουν κατακόρυφα από αυτό που υπογράψατε επάνω για, σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να αναχρηματοδοτήσετε.

4. Προετοιμάζοντας την πίστωσή σας - ενώ ο καθένας ξέρει ότι το πιστωτικό αποτέλεσμά τους θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο στον καθορισμό των πληρωμών υποθηκών τους, πιό πολύ μην ακολουθήστε μερικές απλές άκρες για τη βελτίωση του αποτελέσματός τους στους μήνες που καταλήγουν στο κλείσιμο. Κατ' αρχάς, σιγουρευτείτε ότι κρατάτε την ισορροπία στις πιστωτικές κάρτες σας κάτω από ένα τέταρτο της συνολικής γραμμής πίστωσης. Επίσης, αποφύγετε τις μεγάλες αγορές ή τις μεταφορές που να εμφανιστούν από το συνηθισμένο. Και τελικά, πληρώστε μακριά τα χρέη όπως τα δάνεια σπουδαστών που μπορούν το αποτέλεσμά σας χαμηλά.

5. Συγκεντρώστε τα στοιχεία - ο δανειστής σας θα απαιτήσει γενικά 2 έτη φορολογικών επιστροφών, ένα έτος δηλώσεων τραπεζών, W- 2’το s και 1099’s από τα προηγούμενα 2 έτη, και έναν κατάλογο τρεχόντων χρεών σας όπως τα δάνεια αυτοκινήτων και σπουδαστών. Από την προετοιμασία αυτούς προτού να ζητήσουν τους, μπορείτε να σωθείτε πολύ χρόνο και να αποφύγετε την περιττή πίεση.

6. Μάθετε την τοπική αγορά - πολλά realtors θα σας προσφέρουν β€oecomps” στα πρόσφατα πωλημένα σπίτια στον τομέα ενδιαφέροντός σας. Να είστε βέβαιος να κοιτάξει πέρα από αυτούς προσεκτικά, ιδιαίτερα η τιμή ερώτησης των σπιτιών, τι πώλησαν για, και η τιμή ανά τετραγωνικό πόδι. Με αυτές τις πληροφορίες διαθέσιμες, μπορείτε να υποβάλετε μια ανταγωνιστικότερη πρώτη προσφορά και να έρθετε απέναντι ως σοβαρό αγοραστή.

7. Συγκρίνετε lenders - αφότου γίνεται αποδεκτή η προσφορά σας, προτείνω έντονα τις γρήγορες, εύκολες, και ελεύθερες υπηρεσίες LendingTree για να συγκρίνω τα επιτόκια για την υποθήκη σας. Ενώ μπορεί να είχατε βρεί ήδη έναν εμπιστευμένο δανειστή για την προ-έγκρισή σας, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα σας δώσει το καλύτερο ποσοστό. Ένα πράγμα μπορείτε να κάνετε, εντούτοις, είναι παίρνει το καλύτερο ποσοστό που λαμβάνετε από LendingTree και συζητάτε αυτό το ποσοστό με την τοπική τράπεζα και τον εμπιστευμένο δανειστή σας. Με αυτήν την διαπραγματευτική δύναμη, μπορείτε να καθορίσετε ποιος θέλει πραγματικά την επιχείρησή σας, παίρνετε το καλύτερο δυνατό επιτόκιο, και κερδίζετε περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα.

8. Αποφύγετε τις ακριβές δαπάνες κλεισίματος - όπως στενεύετε κάτω από τον κατάλογό σας δανειστών υποθηκών και λαμβάνετε μερικά μεγάλα αποσπάσματα στα επιτόκια, ζητήστε μια εκτίμηση καλής πίστης έτσι μπορείτε να υπολογίσετε τις δαπάνες κλεισίματός σας. Αν και πολλά άτομα αγνοούν αυτές τις one-time, ευθείες δαπάνες, μπορούν να προσθέσουν επάνω γρήγορα και είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην επιλογή ενός δανειστή που είναι σωστός για σας.

9. Πάρτε μια επιθεώρηση - όταν γίνεται αποδεκτή η προσφορά σας και φαίνεται ότι η διαδικασία τελειώνει σχεδόν, μην πάρτε πάρα πολύ συνημμένος και θεωρήστε ότι το σπίτι είναι ήδη δικός σας. Αν και μπορεί να είναι ένας σημαντικός να σκοντάψει φραγμός στις διαπραγματεύσεις, πρέπει απολύτως να έχετε έναν καταρτισμένο επιθεωρητή να ψάξει τους τερμίτες, παράσιτα, προβλήματα ιδρύματος, και πολυάριθμα άλλα πράγματα που δεν μπορούν να δουν όταν εσείς περίπατος μέσω ενός σπιτιού. Μερικές φορές ο επιθεωρητής θα βρεί μόνο τα δευτερεύοντα προβλήματα, αλλά άλλοι χρόνοι υπάρχουν εξαιρετικά ακριβά ζητήματα που μπορούν να καταστήσουν την αγορά σας αδύνατη. Κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις, δεν μπορείτε να πηδήσετε αυτό το βήμα.

10. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ - μπορεί να αναμένεται ότι αυτό το σημαντικό κύριο σημείο πρόκειται να είναι κάπως αγχωτικό εξετάζοντας τη σημαντικότερη αλλαγή επένδυσης και τρόπου ζωής που κάνετε. Εντούτοις, πρέπει επίσης να είναι διασκέδαση παίρνει έτσι τις εικόνες των σπιτιών συμπαθείτε, και μέσα και έξω από, και γράφετε τις σημειώσεις για κάθε θέση που βλέπετε. Στο τέλος της ημέρας, εάν ακολουθείτε τα ανωτέρω βήματα και ακούτε την καρδιά σας, είστε αναγκασμένοι να είστε ένας ευτυχής ιδιοκτήτης σπιτιού.

Καλή τύχη και ευτυχές κυνήγι σπιτιών!