door Loodje Proctor

Ik geloof wij allen het ermee eens zouden zijn dat hebben van een het winnen gevoel in de eerste plaats vereist is aan het bereiken van opmerkelijke persoonlijk ontwikkelingsloodje Proctorresultaten. Een persoon can’t denkt misschien te winnen als they’re constant zich concentreert op mislukking! Het echte geheim moet hier dat het winnen gevoel van succes zo vaak vangen aangezien u het milieu kunt tot stand brengen noodzakelijk te slagen.

Als you’ve een weinig neer in de onzekere stortplaatsen, voelen of misschien niet het voelen zo zeker in uw capaciteit zoals you’d als, ik een groot uiteinde voor u heb. Mijn suggestie aan iedereen die een successpoor zoekt in werking te stellen, of aan een persoon die om op één kijkt terug te keren, moet beginnen van overwinningen op korte termijn voordeel te trekken. Dat betekent specifiek nadruk op taken u kunt dagelijks bereiken. Het principe is met adversity te beginnen waarover u, geleidelijk aan meer en moeilijkere taken slagen en kunt overnemen. Niets slaagt als succes.

Een andere techniek die door vele mensen in het ontwikkelen van of het handhaven van een het winnen gevoel wordt gebruikt is wat wij de bezinningsmethode noemen. Denk tijdens een tijd terug waar u bij something… werkelijk succesvol was; wij allen hebben tijden waarop wij kunnen betrekking hebben. Het kon een verkoop, een bepaalde toespraak, een schoolspel geweest zijn, of zich bevindt tot de stad intimideer. Elke één van ons kan terug een ogenblik op tijd overdenken om dat het winnen het voelen te heroveren.

De professionele sportenbussen spelen vaak winnende spelen van het verleden voor hun team voorafgaand aan een groot spel over om tot het winnen het voelen te bevorderen en te leiden!

Jaren geleden, had een goede vriend van mijn zijn baan en een bedrijf verlaten hij waarmee vele jaren had gewerkt. Hij was één van hoogste VPs met zijn bedrijf en had uiterst goed gedaan. Hij had weggegaan omdat hij zijn eigen zaken wilde beginnen. Ik vertelde hem hij kon één van onze bureaus gebruiken tot wanneer hij bereid was om zijn eigen bureau open te stellen.

In elk geval, gebeurde ik om in het bureau één middag te zijn en de Toelage, die normaal zeer upbeat en positief was, had werkelijk een moeilijke tijd. Na een paar ogenblikken van kleine bespreking, werd het duidelijk wat het probleem was. De toelage had de verschrikkingsbarrière geraakt en de mogelijkheid om zijn eigen bedrijf te beginnen overweldigde him… hij enkel didn’t denkt hij het kon doen. Here’s maakte een mens die was toegenomen tot de bovenkant van zijn gebied, een hoog six-figure inkomen voor years… en toch had nog twijfels in verband met zijn capaciteit om zijn eigen bedrijf te beginnen.

Ik vroeg Toelage om naar huis te gaan, een notitieboekje te krijgen en te beginnen om elk van zijn verwezenlijkingen neer te schrijven, zover terug als kon zich hij herinneren. De blik op zijn gezicht was priceless zekere †"I’m hij dacht I’d mijn mening verloor. Ik vertelde hem dat de verwezenlijking klein zou kunnen zijn of large… het werkelijk kwestie didn’t. Het punt moest zich op positief iets concentreren. Ik herinner hem die nog, “Well vraagt, wat als ik slechts de helft van een page.” vul; Ik glimlachte en vroeg hem enkel om zijn beste te doen en te beginnen te schrijven.

De maandag ochtend kwam en de Toelage was terug in het bureau met een notitieboekjehoogtepunt van verwezenlijkingen. Ik glimlachte en zei, moet “You vrij zeker geweest zijn, nam u een goed gerangschikte notebook!” op; Wij allebei hadden een goede lach. De toelage ging een multi-million dollar financiële planningsbedrijf bouwen en verleende een concessie later aan de verrichting om zich over Canada en de V.S. uit te breiden!

Dit is een grote oefening voor iedereen een weinig vereisen een verhoging. Zou wat u een het winnen gevoel van trots en tevredenheid geven? Remember… een het winnen gevoel is een zeker gevoel en één die juffrouwen, vergeet en succesvolle pogingen versterkt.

Tref uw eerste maatregel aan een verbazende toekomst! Het loodje Proctor’s de BEVOEGDHEID om IT ALLEN TE HEBBEN bevat de formule die u zal machtigen om het dynamisch, succesvol, overvloedig leven tot stand te brengen dat uitsluitend wordt gebaseerd op wat U altijd van het hebben hebt gedroomd. Het geheim aan Bob’s- Programma is de Formule van de Welvaart, die u in duidelijk vertelt, gemakkelijk-aan-volgt plan, precies wat u moet doen een droom tot stand brengen en dan het veranderen in werkelijkheid.