door Cherie Carter-Scott
Regel Één - u zult een lichaam ontvangen. Of u van het houdt of het haat, keuren it’s van u voor het leven, zo het goed. Wat telt is binnen what’s.

Regel Twee - u zal met lessen worden voorgesteld. Het leven is een constante het leren ervaring, die elke dag mogelijkheden voor u biedt om meer te leren. Deze lessen [ … ]


door Travis Wright

Toen een situatiedoesn’t opkomst zoals u van het aan hield, neem een ogenblik visueel boven het allen te wijzen en te drijven. Ernstig. Veronderstel dat uw als een geest zijn die boven dit ogenblik op tijd drijft. Nu, neem blik vanuit een nieuwe invalshoek. Soms, zult u a [ … ] vinden


door Cari Vollmer
Kent u uw life’s doel? De meeste mensen, op wat punt, zijn wat benieuwd theirs zijn. Wij zoeken naar het betekenen en hopen dat ons leven speciale betekenis draagt. Wij ontdekken, op diep niveau, zijn er MEER aan het leven. Wij kunnen het voelen.

Het ontdekken van uw life’s doel is meer als het samenbrengen van een groot raadsel [ … ]


Door: Abbas Abedi
Gelooft u in synchronicity? IN HET BIJZONDER gelooft u in? Hebt u ooit een sterke hunch gevoeld? Hebt u dat angstaanjagende gevoel gehad dat iets op het punt staat te gebeuren, en aan uw verrassing, vertaalde het uiteindelijk aan werkelijkheid?

Onthaal aan de wereld van intuïtie! Dit is wanneer u sterk over iets voelt zonder [ … ]


"Vorige Ingangen  

persoonlijke ontwikkeling
Teken in ( RSS | E-mail )


contact

doorblader CGCategorieën

Voeg aan Pageflakes toe

Vertaal Deze Pagina


30-dag Vrije Proef
  • Conversationalists


  • Meta


    Het Dieet van Medifast