Από το Gary Barnes

Κατά περιόδους, όταν παίρνουμε ι και χάνουμε την ιδιοσυγκρασία μας μαστιγώνουμε έξω σε εκείνοι που αγαπάμε πιό πολύ. Εάν τους αγαπάμε, γιατί παίρνουμε το θυμό μας έξω σε τους; Λέξεις που κόβουν, θεραπεύουν πάντα; Ο πόνος μπορεί σύντομα να πάει μακριά, αλλά το σημάδι δεν εξαφανίζεται ποτέ. Γιατί can’t δαγκώνουμε τη γλώσσα ή ακριβώς τον περίπατό μας μακριά; Όταν παλεύουμε με τους αγαπημένους αυτούς μας, κανένας δεν κερδίζει.

Ακόμα κι αν βγαίνετε το victor στην πάλη αναρωτιέστε αυτό, εσείς πηγαίνετε στον ύπνο απόψε; Θυμηθείτε, η αγάπη πρέπει να είναι απεριόριστη αφήστε τους αγαπημένους αυτούς σας να περπατήσουν κάτω από την πορεία τους. Εάν εσείς don’t συμφωνούν με τις επιλογές τους, ξέρτε It’s η πορεία τους. Μπορούμε να σκεφτούμε ότι είμαστε όλοι σοφοί και ξέρουμε το καλύτερο what’s για άλλους, αλλά ξέρετε μόνο το καλύτερο what’s για σας.

Κατόπιν, στη στιγμή της επιτυχίας someone’s, θέτουμε τις θέες μας στις ανεπάρκειες αντί της έρευνας του καλύτερου person’s. Ήξερα ένα αγόρι που ψάχνει για parents’ του έγκριση. Προσπάθησε να υπερέχει σε όλα που ακόμα οι γονείς του ανέμειναν περισσότερους και δεν ικανοποιήθηκαν ποτέ στις ολοκληρώσεις του. Δεν άκουσε ποτέ την καλή εργασία ο γιος μου ή είμαστε υπερήφανοι σας. Όχι, άκουσε τις φράσεις όπως, είναι ότι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Ποτέ παίρνοντας την ενίσχυση απαιτημένη για να παγιοποιήσει την αύξησή του, είπε, “Η’μ μόνο μια αποτυχία, γιατί εάν εγώ care?” Γιατί can’t τους γιορτάζουμε όταν απολαμβάνει άλλος την επιτυχία, είναι ευτυχής για τους και εγκωμιάζουμε έξω δυνατούς; Θυμηθείτε ότι οι επιτυχίες μας δεν έχουν συναντηθεί, ΟΜΩΣ! Η επιτυχία μας θα έρθει εάν προσπαθήσουμε για τους στόχους μας κατόπιν ακούμε τις επευφημίες που εμείς πολύ που λεγόμαστε.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, όμως τις λέξεις ότι η περικοπή τους σχίζει δεξιά στη ραφή. Εμείς βρίσκουμε το λόγο για τον οποίο Can’t γίνεται, αλλά ενθαρρύνουμε αυτό μπορούμε; Καταρρίπτουμε τα όνειρα λόγω του φόβου η αποτυχία φαίνεται αναπόφευκτη και ό,τι that’s ακούνε. Τους δώστε την ενθάρρυνση, τους βοηθήστε να πυροβολήσουν για τα αστέρια. Τους πέστε ότι εάν πέφτουν για να πάνε σε το πάλι. Εάν οι άνθρωποι didn’t ζουν τα όνειρά τους πού θα ήμαστε σήμερα; Ναι, το μήνυμα society’s είναι ότι can’t γίνεται, αλλά εάν η ψυχή σας φωνάζει έξω για να ακολουθήσει την πορεία σας, προωθήστε επάνω σε εκείνο το βουνό και μην ξανακοιτάξτε ποτέ. Μπορείτε να ακούσετε τις φωνές των κυνικών δεδομένου ότι ακολουθείτε την πορεία σας, αλλά ξέρετε στην καρδιά σας ότι you’ll έχουν το τελευταίο γέλιο.

Οι λέξεις που κόβουν μόνο μας φέρνουν κάτω. Don’t χτίζουν τις νέες γέφυρες καίνε μόνο παλαιούς στο έδαφος. Την επόμενη φορά θέλετε να επικρίνετε παρακαλώ το κρατάτε σε σας. Αλλάξτε την προοπτική σας από τον αρνητικό στο θετικό, και ψάξτε το αγαθό αντί του κακού. Όλοι κάνουμε τα λάθη και καθένας μας έχει τις ρωγμές, έτσι θυμάται να δώσει την αγάπη it’s τι ο κόσμος χρειάζεται σήμερα. Οι μόλυβδοι μίσους σε περισσότερο μίσος και τους κύκλους αυξάνονται ακριβώς, πρέπει να είμαστε καλοί στο συνάνθρωπό μας. Αντί των λυσσασμένων ανθρώπων κάτω, γιατί να μην τους βοηθήσει να τους πετύχουν και να ανυψώσουν επάνω; Οι λέξεις που κόβουν καταστρέφουν το πνεύμα μας, έτσι αφήνουν να πάνε των αλυσίδων που κρατούν άλλων χαμηλά.

Author’s βιο

Το Gary Barnes είναι ο εκδότης του κινητήριου Mailer. Για να προσυπογράψετε στο κινητήριο Mailer, παρακαλώ επισκεφτείτε
http://www.self-worth.com