door Kate Dailey
1. Als uw keeltickles, uw oor krassen!

Toen u 9 was, was het spelen van uw oksel een koele truc. Nu, als volwassene, kunt u een goede op lichaam-gebaseerde prestatie, maar you’re nog waarderen onderscheidend. Neem dat tickle in uw keel; it’s niet waard over het knevelen. Here’s een betere manier om uw itch te krassen: “When de zenuwen in het oor worden bevorderd, leidt het tot een reflex in de keel die een spierkramp, ” kan veroorzaken; zegt Scott Schaffer, M.D., voorzitter van een een oor, een neus, en centrum van de keelspecialiteit in Gibbsboro, New Jersey. “This de kramp verlicht tickle.”

2. De supersonische hoorzitting van de ervaring!

Als you’re omhoog het babbelen van een mumbler bij een cocktailpartij plakte, leun binnen met uw juist oor. It’s dan beter uw linkerzijde bij het volgende van de snelle ritmen van toespraak, volgens onderzoekers bij UCLA David Geffen School van Geneeskunde. Als, enerzijds, you’re die probeert dat lied te identificeren dat zacht in de lift speelt, om uw linkeroor naar het geluid te draaien. Het linkeroor is beter bij het opnemen van muziektonen.

3. Overwin uw meest oorspronkelijke drang!

Behoefte te plassen? Geen badkamers dichtbij? Fantasize over Jessica Simpson. Het denken over geslacht neemt uw hersenen geheel in beslag, zodat voelt u won’t aangezien veel ongemak, Larry Lipshultz, M.D., leider van mannelijke reproductieve geneeskunde bij de Universiteit Baylor van Geneeskunde zegt. Voor beste resultaten, probeer Laarzen Simpson’s “These worden gemaakt voor Walking” video.

4. Voel geen pijn!

De Duitse onderzoekers hebben ontdekt dat het hoesten tijdens een injectie de pijn van de naaldstok kan verminderen. Volgens Taras Usichenko, auteur van een studie over het fenomeen, veroorzaakt de truc een plotselinge, tijdelijke stijging van druk in de borst en ruggegraatskanaal, remmend de pijn-leidende structuren van het ruggemerg.

5. Ontruim uw gevulde neus!

Vergeet Sudafed. Een gemakkelijkere, snellere, en goedkopere manier om sinusdruk te verlichten is door uw tong tegen het dak van uw mond afwisselend te duwen, dan drukkend tussen uw wenkbrauwen met één vinger. Dit veroorzaakt het vomerbeen, dat de neuspassages aan de mond, afwisselend aan rots, zegt Lisa DeStefano, D.O., een hulpprofessor bij de universiteit van de Universiteit van de Staat van Michigan van osteopathic geneeskunde doorneemt. De motie maakt congestie los; na 20 seconden, vindt you’ll uw sinussen beginnen af te voeren.

6. De brand van de strijd zonder water!

Die vleugels op u maakte zich vanavond zullen herhalen ongerust? “Sleep aan uw linkerkant, ” zegt Anthony A. Starpoli, M.D., een gastroenteroloog van de Stad van New York en een hulpprofessor van geneeskunde bij de Medische Universiteit van New York. De studies hebben aangetoond dat de patiënten die aan hun linkerkanten slapen minder waarschijnlijk aan zure terugvloeiing zullen lijden. De slokdarm en de maag verbinden bij een hoek. Wanneer u op uw recht slaapt, is de maag hoger dan de slokdarm, toestaand voedsel en maagzuur om uw keel omhoog te glijden. Wanneer you’re op uw linkerzijde, de maag lager bent dan de slokdarm, zo gravity’s in uw gunst.

7. Genees uw tandpijn zonder uw mond te openen!

Wrijf enkel ijs op de rug van uw hand, op het V-vormige webbed gebied tussen uw duim en wijsvinger. Een Canadese studie vond dat deze techniek tandpijnpijn langs zo zoals veel 50 percenten vermindert die met het gebruiken van geen ijs worden vergeleken. De zenuwwegen bij de basis van dat V bevorderen een gebied van de hersenen die pijnsignalen van het gezicht en de handen blokkeren.

8. Maak brandwonden verdwijnen!

Wanneer u toevallig uw vinger op het fornuis schroeit, maak de huid schoon en pas lichte druk met de vingerstootkussens van toe uw unmarred hand. Het ijs zal uw pijn sneller verlichten, zegt Dr. DeStefano, maar aangezien de natual methode de gebrande huid terug naar een normale temperatuur brengt, zal de huid minder waarschijnlijk verschroeien.

9. Houd de wereld van het spinnen tegen!

Één teveel dranken verlieten u duizelig? Zet uw hand op stabiel iets. Het deel van uw oor verantwoordelijk voor saldo — cupula — vlotters in een vloeistof met de zelfde dichtheid zoals bloed. “As de alcohol verdunt bloed in cupula, wordt cupula minder dicht en stijgingen, ” zegt Dr. Schaffer. Dit verwart uw hersenen. De tastbare input van een stabiel voorwerp geeft de hersenen een tweede advies, en u voelt meer in evenwicht. Omdat de zenuwen in de hand zo gevoelig zijn, werkt dit dan conventionele beter de voet-op-de-vloer wijsheid.

10. Unstitch uw kant!

Als you’re zoals de meeste mensen, wanneer u loopt, u als uw juiste voet raakt de grond uitademt. Dit zet benedenwaartse druk op uw lever (die aan uw juiste kant) leeft, die dan trekt aan bij het diafragma en leidt tot een zijsteek, volgens het Boek van Artsen van de Remedies van het Huis voor Mensen. De moeilijke situatie: Adem uit aangezien uw linkervoet de grond slaat.

11. Stanch bloed met één enkele vinger!

Het knijpen van uw neus en het leunen terug zijn een grote manier om nosebleed — tegen te houden; als u mening don’t het versperren op uw eigen positief van O. Een burgerlijkere benadering: Zet wat katoen op uw hogere gommen — enkel achter die kleine deuk onder uw neus — en pers tegen het, hard. “Most tapt gekomen uit de voorzijde van het septum, de kraakbeenmuur af die de neus, ” verdeelt; zegt Peter Desmarais, M.D., een oor, een neus, en een keelspecialist bij het Ziekenhuis Entabeni, in Durban, Zuid-Afrika. “Pressing hier houdt de hulp them.” tegen;

12. Maak uw hart me nog bevinden!

Het proberen om eerste-datumkriebels te onderdrukken? Slag op uw duim. De nervus vaguszenuw, die harttarief regeert, kan door ademhaling worden gecontroleerd, zegt Ben Abo, een noodsituatie medisch - de dienstenspecialist bij de Universiteit van Pittsburgh. It’ll krijgen uw harttarief terug naar normaal.

13. Ontdooi uw hersenen!

Teveel Chipwich zal te snel de hersenen van kleinere mensen bevriezen. Zoals op u, dring uw tongvlakte tegen het dak van uw mond aan, die zo veel behandelt aangezien u kunt. “Since de zenuwen in het dak van uw mond worden uiterst koud, denkt uw lichaam uw hersenen, ook, ” bevriezen; zegt Abo. “In compenserend, oververhit het, veroorzakend een roomijs headache.” De meer druk past u op het dak van uw mond toe, zal sneller uw hoofdpijn zakken.

14. Verhinder dichtbijgelegen-sightedness!

De slechte afstandsvisie wordt zelden veroorzaakt door genetica, zegt Anne Barber, O.D., een optometrist in Tacoma, Washington. “It’s gewoonlijk veroorzaakt door dichtbijgelegen-punt stress.” Met andere woorden, te lang starend bij het uw computerscherm. Buig zo uw manier aan 20/20 visie. Elk sluiten weinig uren tijdens de dag, uw ogen, spannen uw lichaam, nemen een diepe adem, en, na een paar seconden, geven tezelfdertijd uw adem en spieren vrij. Het aanhalen van en het vrijgeven van spieren zoals de bicepsen en glutes kunnen onvrijwillige spieren — bedriegen; als de ogen — in eveneens het ontspannen.

15. Wek de doden!

Als uw in slaap handdalingen terwijl you’re die of in een oneven positie drijven zitten, uw hoofd van kant aan kant schommelt. It’ll moeiteloos banish zeggen uw spelden en naalden in minder dan een minuut, Dr. DeStefano. Overhandig tingly of bewapen is vaak het resultaat van compressie in de bundel van zenuwen in uw hals; het losmaken van uw halsspieren geeft de druk vrij. De samengeperste zenuwen in het lichaam regeren lager de voeten, zodat laten don’t uw slaaphonden liggen. Tribune omhoog en gang rond.

16. Maak indruk op uw vrienden!

De volgende tijd you’re bij een partij, probeert deze truc: Heb uit een persoonsgreep één wapen rechtstreeks aan de kant, palm neer, en draag hem op om deze positie te handhaven. Dan plaats neer twee vingers op zijn pols en duw. He’ll verzetten tegenzich. Hebben hem nu één voet op een oppervlakte that’s zetten een halve hogere duim (een paar tijdschriften) en herhalen. Dit keer zal zijn wapen als de Fransen uithollen. Door zijn heupen misaligning, compenseert you’ve zijn stekel, zegt Rachel Cosgrove, C.S.C.S., mede-eigenaar van de Geschiktheid van Resultaten, in Santa Clarita, Californië. Uw hersenenbetekenissen dat de stekel, zodat kwetsbaar is het sluit de capaciteit body’s zich te verzetten tegen.

17. Adem onderwater!

Als you’re die dat kwart van de bodem van de pool sterven terug te winnen, verscheidene korte adem eerste — neemt; hoofdzakelijk, hyperventilate. Wanneer you’re onderwater, it’s niet een gebrek aan zuurstof dat u voor een adem wanhopig maakt; it’s de opbouw van kooldioxide, die uw bloed zuurrijk maakt, dat uw hersenen signaleert die somethin’ ain’t juist. “When u hyperventilate, de toevloed van zuurstof vermindert bloedzuurheid, ” zegt Jonathan Armbruster, PH D., een verwante professor van biologie bij Kastanjebruine Universiteit. “This bedriegt uw hersenen in het denken het meer oxygen.” heeft; It’ll kopen u tot 10 seconden.

18. Lees meningen!

Uw! “If you’re die een toespraak geven de volgende dag, herzien het alvorens in slaap, ” te vallen; zegt Candi Heimgartner, een instructeur van biologische wetenschappen bij de Universiteit van Idaho. Aangezien de meeste geheugenconsolidatie tijdens slaap gebeurt, net las om het even wat u alvorens het bed eerder zal als geheugen op lange termijn worden gecodeerd.