Door Tim Ryan
Zou u uw eigen geluk tot stand brengen willen kunnen? Ja natuurlijk u. Wij allen hebben onze eigen stroken van goed en slecht fortuin ervaren. Het geluk is niettemin een grappig ding, is de aard it’s zo willekeurig, komend en gaand aangezien het tevredenstelt, nog altijd bijna verlatend u wanneer u wenst [ … ]


door Travis Wright
Wanneer u dankbaar bent, zullen de God en het heelal u meer dankbaar om voor geven te zijn. Het leven met een prettige houding en met een positieve regeling zal meer geluk in uw leven en leven van anderen rond u produceren. Door een appreciatie voor dingen goed te keuren, worden meer te waarderen dingen [ … ]


Door: Brian Tracy
Er zijn nooit zodat vele kansen geweest om succesvolle zaken te beginnen en te bouwen dan er vandaag is.

Één miljoen elk Jaar
De ambitieuze individuen als u, met dromen en hoop, beginnen vandaag nieuwe ondernemingen aan een sneller tarief dan ooit voordien. Meer dan één miljoen nieuwe ondernemingen worden gelanceerd elk jaar, en tarief [ … ]


door Travis Wright
Er zijn veel dat over de mensen moet worden gezegd u rond in uw leven hangt. Als u rond een bos van collectieve boringen hangt, zijn de kansen, bent u collectief droeg. Als uw vrienden als die NFL’s Adam ‘Pacman’ zijn; Jones heeft, zijn de kansen u gaan worden [ … ]


"Vorige Ingangen  

persoonlijke ontwikkeling
Teken in ( RSS | E-mail )


contact

doorblader CGCategorieën

Voeg aan Pageflakes toe

Vertaal Deze Pagina

Translate to EnglishÜbersetzen Sie zum Deutsch/GermanTraduzca al Español/SpanishTraduisez au Français/FrenchTraduca ad Italiano/ItalianTraduza ao Português/Portuguese日本語に翻訳しなさい /Japanese
한국어에게 번역하십시오/Korean中文翻译/Chinese Simplified中文翻译/Chinese Traditionalترجمة الى العربية/ArabicVertaal aan het Nederlands/DutchΜεταφράστε στα ελληνικά/GreekПереведите к русскому/Russian

30-dag Vrije Proef
  • Conversationalists


  • Meta


    Het Dieet van Medifast