Door Doug Stevenson
Aangezien de kelners de dessertplaten van de banketlijsten ontruimden, stapte Joanne, VP van Verkoop, aan het podium en begon met de jaarlijkse vergadering. Ceo, Jeff Carlson, kon het hittegebouw onder zijn kraag voelen. Hij veegde zijn zwetende palmen op het linnenservet af en nam een ander slokje van water aan [ … ]


door Napoleon Hill
Wij allemaal hebben één enkele noemer in onze strijd voor succes. Wij allemaal hebben een gelijke hoeveelheid tijd waarin om het te bereiken. De eenvoudige regels van gezondheid eisen dat acht uren van elke dag in slaap worden doorgebracht. Acht uren die in het verdienen van minstens de naakte noodzaak [ … ] worden opgenomen


De omgekeerde macht van lof.

Door Po Bronson
Wat maken wij van een jongen zoals Thomas? Thomas (zijn middennaam) is een nivelleermachine-nivelleermachine bij hoogst concurrerende P.S. 334, de School van Anderson op het Slanke Westen vierentachtigste aangezien zij krijgen, had Thomas onlangs zijn lang zandig-blond haar dat plotseling wordt gesneden om als nieuwe James Bond [ … ] te kijken


Indien ooit er een video was om de macht van dankbaarheid te tonen, is deze video het. U denkt deze leeuw allen die het gezicht lady’s eet is. Goed, is dat niet het geval. De leeuw werd gered door deze persoon een paarjaren vóór, en deze leeuw is soooo gelukkig om haar te zien. [ … ]


"Vorige Ingangen  

persoonlijke ontwikkeling
Teken in ( RSS | E-mail )


contact

doorblader CGCategorieën

Voeg aan Pageflakes toe

Vertaal Deze Pagina

Translate to English†bersetzen Sie zum Deutsch/GermanTraduzca al Espa?ol/SpanishTraduisez au Fran?ais/FrenchTraduca ad Italiano/ItalianTraduza ao Portugu?s/Portuguese?????????? /Japanese
????? ??????/Korean????/Chinese Simplified????/Chinese Traditional????? ??? ???????/ArabicVertaal aan het Nederlands/Dutch?????????? ??? ????????/Greek?????????? ? ????????/Russian

30-dag Vrije Proef
  • Conversationalists


  • Meta


    Het Dieet van Medifast