het levens houweren

Glug, glug, glug-that’s het geluid een ginormous aantal ons maakt aangezien wij gebotteld water in onze auto's, bij de gymnastiek, achter onze bureaus nippen. Het geluid u DON’T hoort is thwack van 60 miljoen flessen die een dag in de stortplaatsen van de V.S. geworpen, waar zij tot 1.000 jaar kunnen vergen om biologisch af te breken.

Als that’s niet genoeg om uw geweten te draaien een helderdere schaduw van groen, dit toevoegen: Het produceren van die flessenbrandwonden door 1,5 miljoen vaten ruwe olieannually-enough brandstof om 100.000 auto's te houden lopend voor een jaar. Het recycling helpt maar opnieuw gebruiken is nog beter. Investeer in een paar draagbaar, afwasmachine-veilig, roestvrij staalflessen als Klean Kanteens de smerige chemische producten™van die won†tuitloging in uw water. (Don’t krijgt in de gewoonte van het opnieuw vullen van de waterfles u enkel leegmaakte; polyethyleenterephthalate it’s wordt gemaakt die van splitst met het veelvoudige gebruiken op.)

4 REDENEN OM DE KRAAN AAN TE ZETTEN

1. Het water van de kraan wordt dagelijks getest
In het kader van het Veilige Akte van het Drinkwater, moeten de waterleveranciers een jaarverslag verstrekken over de kwaliteit van uw lokaal water en kraanwater dagelijks testen. Door vergelijking, onderzoekt FDA gebotteld water slechts wekelijks, en de consumenten can’t krijgen de agency’s resultaten. U kunt lowdown op uw kwaliteit van het stateâ€s™drinkwater bij http://www.epa.gov/safewater/dwinfo/index.html gemakkelijk worden

2. Het water van de kraan is een koopje
Het gebottelde water kost ongeveer 500 keer meer dan kraan. Als you’Re in werkelijk buitensporige etiketten, tot 1.000 keer meer.

3. Het water van de kraan is een tandspaarder
Het heeft meer fluoride dan gebotteld water, welke hulp tandbederf verhindert. (Ja, ontgroeit u nooit uw behoefte aan fluoride.)

4. Het water van de kraan is vaak smakelijk
Sommige plaatsen (de Stad van New York voor) hebben heerlijk water, maar als u don’tliefde het aroma van van u, de oplossing eenvoudig is: Neem uw kraanwater een filter Brita door of Pur om meeste smaken en de geuren te verwijderen. De gemiddelde huisfilter gaat voor $8,99 en veroorzaakt het equivalent van 300 grote (16,9 ons) flessen water. That’s over $0,03 centen een fles, tegenover $1,25 of zo you’D betaalt in een markt.

Één laatste ding: Don’t denk enkel over het maken van deze schakelaar; doe het eigenlijk. Vandaag. Het doet de wereld en goed u. Plus, kan toestaan van zeurderige, onvolledige taken (die als NUTs worden bekend) ongedaan gemaakt te gaan uw maken RealAge 8 jaar ouder!

Via [ Voedsel Yahoo ]