door Travis Wright

Op 7 December, 2007, gloednieuw 24 De Geschiktheid van het uur opengesteld in mijn buurt, en ik besloot dat ik aansluiten=zou= bij de me gymnastiek Goed, ben ik elke dag in een rij, behalve de Dag van Kerstmis gegaan, die het gesloten was. Nochtans, weet I didn’t het, zo I “went” gesloten was; aan de gymnastiek hoe dan ook. Maar niettemin, ben ik 47 dagen in een rij geweest, die aan me een belangrijke verwezenlijking is.

Als resultaat van het zijn in de technologie industrie, vind ik me zitting achter een computer veel van de tijd. De factor in wat Dauw van de Berg, en M. Travis Wright hadden wat ernstig gewicht bereikt. Goed, is dit al het veranderen. Ik stel voor dat gaand naar de gymnastiek 100 dagen in een rij een aardig sprongbegin in het worden een persoon zullen zijn die ALTIJD uitwerkt. In plaats van het zijn een sedentaire persoon met weinig fysieke activiteit, verkies ik te zijn wie uitwerkt en geschikt blijft.

Nu, ook heb ik mijn dieetgewoonten een beetje veranderd, dat duidelijk belangrijk is als u probeert om een paar ponden te laten vallen. Ik eet kleinere gedeelten en probeer vaker te eten. Het eten van ontbijt was altijd een uitdaging voor me, maar ik doe een goed werk van, minstens, het drinken van a Slanke Snel schok van één of andere soort.

Aangezien ik aan de gymnastiek 47 dagen in een rij, tot zover ben geweest, heb ik 16,5 ponden verloren. Dit is zeer aanmoedigend.

Ook, wanneer ik naar de gymnastiek ga, elke dag doet I don’t zelfde workout. Elke andere dag, zal ik borst en rug doen. Andere, elke andere dag, heh, doe ik bicepsen en triceps. Minstens vijf dagen per week, zal ik 30 minuten van cardio op de ellipitical machine doen. En bijna telkens als ik naar de gymnastiek ga, ik in de stoomruimte voor wat toxinehulp ga. Jongen, u zeker zweet uw ezel weg in de stoomruimte, en ik houd van het.

De unieke voordelen van een stoomruimte zijn meer en meer populair in de moderne maatschappij geworden. De fysiologie van zweet omvat hoe het zweten de hulp het lichaam van afval bevrijdt, regelt lichaamstemperatuur, en stimuleert ons grootste orgaan, de huid. De metabolische gevolgen van een stoomruimte, de positieve invloed van negatieve ionen die door stoom worden vrijgegeven, en de subtielere geestelijke en sociale voordelen van de stoomervaring allen dragen tot een verhoogde betekenis van welzijn bij. De medische studies tonen aan dat de frequente bezoeken aan de hulp van de stoomruimte spanning verminderen en uw het vaatstelsel lopen vlot houden. Ik adviseer het.

Het is werkelijk moeilijk voor me om te veronderstellen die naar de gymnastiek gaat niet, nu. Ik denk na 47 dagen in een rij, dat ik reeds mijn lichaam aan yearn voor de gymnastiek heb opgeleid. Het is mijn bedoeling nooit om sedentaire ooit opnieuw een laag-computer bewoner te worden. Ik moet me bewegen. Ik moet uitwerken. En het voelt fenomenaal. Ik adviseer hoogst krijgend op de weg van positieve verandering, en krijgend in piek fysieke geschiktheid. De beloningen zijn eindeloos. Jammer genoeg, niet zullen alle mensen die zich bij u in de stoomruimte aansluiten als die in het bovengenoemde beeld kijken.