door Brian Tracy

Ik heb de strategieën van het tijdbeheer aan meer dan 100.000 mensen over de laatste jaren en de successen onderwezen deze mensen vaak verbazend zijn geweest hebben gehad. Veel van hen hebben hun output binnen zo weinig zoals één of twee dagen verdubbeld. Één zakenman in Philadelphia verdrievoudigde zijn inkomen en verdubbelde de hoeveelheid tijd die hij met zijn familie binnen twaalf maanden heeft besteed. Een andere zakenman van Montreal verhoogde zijn inkomen met 700% over een periode van twee jaar door te disciplineren om deze principes uit te oefenen elk uur van elke dag.

U hebt waarschijnlijk de capaciteit om gemakkelijk tweemaal zo veel te produceren en te verdienen aangezien u vandaag produceert en verdient.

De kleine Gevolgen leveren Grote Resultaten op

Het goede nieuws is dat zelfs een kleine inspanning van uw kant om het beste van de principes van het tijdbeheer in uw leven uit te voeren zeer een enorme terugkeer in verhoogde productiviteit, prestaties en output zal opbrengen. Het is als het stappen op de versneller van uw eigen leven en het bewegen van op het snelle spoor in uw carrière.

Het Begin van de efficiency op School

Wij leren gewoonlijk hoe te efficiënt en effectief in onze tienerjaren door onze schoolwork en ons thuiswerk op een uitstekende manier te doen en het af te geven op tijd te werken. Als een jonge persoon niet leert hoe te tijdens hun schooljaren te werken, zal hij of zij een taaie tijd werkend hebben wanneer zij eigenlijk een het betalen baan nemen.

De meeste Mensen zijn Slechte Arbeiders

Volgens de studies, kon volledig 50% van volwassenen geen volledige dag werken als hun leven van het afhing. Zij kunnen op taak blijven niet. Zij worden voortdurend afgeleid en in het nutteloze socialiseren, persoonlijke telefoongesprekken afgeleid, ontspruitend de wind, vroeg laat aankomend, verlatend en vergend teveel tijd voor koffiepauzes en lunchen. Het verspillen van de tijd verbruikt hun dag. Dan zijn zij benieuwd waarom zij niet met verhoogde verantwoordelijkheden worden toevertrouwd en aangeboden groter betaalt.

Betaald meer en sneller bevorderd wordt

Het feit is dat als u een uitstekend werk te zijner tijd doet, u niet kunt helpen maar meer betaald en sneller bevorderd. Wij leven in eerste grote meritocracy in menselijke geschiedenis. In meritocracy, wordt u betaald en zuiver op basis van de waardevolle bijdrage beloond u aan het leven en het werk van anderen levert. Er zijn geen glasplafonds en geen barrières aan vordering.

De Oefeningen van de actie

Hier zijn twee dingen u kunt onmiddellijk doen deze ideeën in actie zetten.

Eerst, selecteer de waardevolste en belangrijke taak u op dit ogenblik oplossen om het moet doen, te voltooien, en onmiddellijk op het begint.

Ten tweede, los aan “work al tijd op u work” zodra u begonnen wordt. Doel voor 100% productiviteit. Dit kon uw leven veranderen.