We’ve getoond u hoe te om online kostenloos vrije klassen, maar niet iedereen te nemen heeft het geduld of de tijd om zitting bij een computer te besteden. Deze cursussen laten u uw klaslokaal met u nemen, zodat kunt u een onderwijs krijgen terwijl zitting you’re in verkeer of enkel het hangen uit in het park. Controleer deze cursussen van enkele beste universiteiten en de universiteiten daar om een onderwijs van uitstekende kwaliteit op te krijgen gaan.

Stanford

Stanford biedt vrije podcastdownloads via iTunes aan. You’ll om fysica, computerontwerp, en veel meer te kunnen bestuderen.

Quantum Werktuigkundigen: Leer over klassieke werktuigkundigen, theorieën van relativiteit, en meer in deze fysicacursus.

Human-Computer Interactie: Deze cursus kenmerkt een verscheidenheid van sprekers op interactieontwerp.

Aardrijkskunde van de Culturen van de Wereld: Dit podcast neemt een blik bij aardrijkskunde en overweegt de manier het wereldculturen beïnvloedt.

Hannibal: In deze cursus, bestudeert you’ll het leven en de archeologische sleep van Hannibal.

Moderne Theoretische Fysica: Leer over quantumverwarring en andere theorieën van fysica in deze cursus.

Ben Franklin en de Wereld van Verlichting: You’ll krijgt om over Benjamin Franklin’s het leven en verwezenlijkingen te leren, evenals hoe hij beïnvloedde en door de Verlichting werd beïnvloed.

Rechte Bespreking over de Cellen van de Stam: Deze cursus bespreekt de grondbeginselen van de biologie van de stamcel evenals zijn omringende controverse.

De Aardrijkskunde van de Culturen van de Wereld: Hier you’ll om plaatsdynamica en de manier te kunnen onderzoeken zij talen, groeperingen, en godsdiensten beïnvloeden.

De Toekomst van Internet: Deze cursus bespreekt de kwesties van netwerkneutraliteit en eigendom op Internet.

De Literatuur van Crisis: Leer de kunst van het leven en neem een blik bij de omstandigheden van bestaan door besprekingen over schrijvers en denkers met inbegrip van Socrates en Shakespeare.

Historische Jesus: Deze cursus bespreekt het historische bewijsmateriaal van Jesus tegen dat van traditioneel Christendom.

Virgil’s Aeneid: Hier wordt you’ll een analyse van dit werk dat aan de canon van Latijnse literatuur essentieel is.

Het Colloquium van Computersystemen: In dit podcast, hoort you’ll van gastsprekers die onderwerpen zoals encryptie VoIP, computerarchitectuur, en in evenwicht brengende methodes bespreken.

UC Berkeley

Deze cursussen van UC Berkeley worden vers beëindigd van het semester van de Daling 2007, en zij zouden geheel beschikbaar moeten zijn. De hoogtepunten omvatten milieustudies en kwesties in nieuwe media.

Stichtingen van Amerikaanse cyber-Cultuur: Deze cursus neemt een blik in computers, nieuwe media, en het World Wide Web.

Algemene Biologie: In deze biologiecursus, you’ll dekkingscellen, genetica, dierlijke ontwikkeling, vorm, en functie.

De Structuur en de Interpretatie van Computerprogramma's: Deze cursus biedt een inleiding aan programmering en computerwetenschap aan.

Structuur en Interpretatie van Systemen en Signalen: Krijg een blik bij wiskundige modellering van signalen en systemen in deze techniekcursus.

Kruispunten van de Middelen van de Aarde en de Maatschappij: Controle uit deze cursus over de manier te leren de geologische processen met Amerikaanse cultuur snijden.

Kwesties in Buitenlands Beleid na 9/11: Deze cursus bespreekt internationale kwesties en gebeurtenissen met relatie aan 9/11.

Het Knipsel van het metaal: Hier leert you’ll over processen, procedures, en theorieën van metaalknipsel.

Jeugd Misdadigheid en Jeugdrechtvaardigheid: Luister aan dit podcast over jeugdhoven, theorieën van misdadigheid, en het rechtvaardigheidssysteem te horen.

Menselijke Emotie: Overweeg emotie met het evolutieve aan de grond zetten evenals een sociale constructionistbenadering.

Tijd, Geld, en Liefde in de Leeftijd van Technologie: In deze cursus, neemt you’ll een blik bij de betekenis van het leven, onrealistische zaken, en het gaan verder dan menselijk het zijn.

Aardbevingen in Uw Backyard: Leer over seismologie, tektoniek, en natuurrampen de hele geschiedenis door.

De Oude Mediterrane Wereld: Deze cursus bespreekt de geschiedenis van oude Mediterrane imperiums.

De Motoren van het onderzoek: Technologie, de Maatschappij, en Zaken: Overweeg onderzoekspsychologie, economie, spam, en andere onderwerpen met betrekking tot het onderzoeksmotoren van Internet met deze cursus.

Inleiding aan Menselijke Voeding: In deze cursus, krijgt you’ll een overzicht van spijsvertering en metabolisme.

MIT

MIT’s kenmerken de cursussen of audio of video, soms allebei, en zijn langs beschikbaar als podcasts afdelings voer.

De Techniek van de Systemen van vliegtuigen: Deze cursus biedt een mening van het vliegtuigen als geheel systeem, met een ervaren astronaut evenals een projectleider van pendel als professoren aan.

Inleiding aan Biologie: In deze videolezingen, you’ll de biologiemateriaal van de dekkingskern.

Inleiding aan Psychologie: De inleiding aan Psychologie wordt voorgesteld als reeks audiolezingen, met het begeleiden van lezingsnota's.

Neurologie en Gedrag: Deze audiolezingen bespreken neuronenintegratie, anatomie, en fysiologie.

De Structuur van hersenen en zijn Oorsprong: You’ll leert over CNS structuren in deze reeks audiolezingen.

Dierlijk Gedrag: Leer over aanpassingsgedrag van dieren met deze audiolezingscursus.

Principes van Chemische Wetenschap: In deze inleidende chemische cursus, die in video wordt voorgesteld, neemt you’ll een blik bij basisprincipes.

Principes van Chemische Wetenschap: Deze videolezingen bouwen op de vorige chemiecursus, verdere benadrukkende basisprincipes.

Media, Onderwijs, en de Markt: Deze reeks videolezingen bespreekt het gebruiken van interactieve media om onderwijs te verbeteren.

Kringen en Elektronika: Krijg een inleiding aan elektrotechniek met deze videocursus.

Inleiding aan Algoritmen: Leer over technieken in ontwerp en analyse van algoritmen met deze videolezingen.

Principes van Digitale Mededeling: In deze cursus, nadruk you’ll op codagetechnieken voor de grens Shannon van kanalen AWGN.

Inleiding aan de Wet van het Auteursrecht: Deze cursus biedt zowel een inleiding aan auteursrechtwet als algemene Amerikaanse wet aan.

De Ethiek van de techniek: Leer allen over de ethiek en de filosofie van techniek door de gevallen in deze audiocursus.

Hertog

De hertog biedt een grote verscheidenheid van podcastcursussen, van het Italiaans aan besprekingen over Nintendo aan.

Nintendo: Een Geschiedenis van Innovatie: Deze cursus bespreekt Nintendo en sommige van zijn meer innovatieve verwezenlijkingen.

De documentaire Methodes van het Onderzoek: Overweeg het verband tussen Hertog en Durham met studentenonderzoek en communautair veldwerk van deze cursus.

Gli Immigrati: In deze cursus, neemt you’ll een blik bij de situatie van immigratie zowel in Italië als de V.S..

De Sport van Gli: De Sport van Gli overweegt populaire sporten in Italië en Amerika.

Italiano 2,02: Una Guida: Deze cursus benadrukt enkele belangrijke dingen in de Italiaanse cultuur van de V.S. en, zoals musea.

Italiano 2,02: L’Italia: Neem een blik bij Italiaanse cultuur, met inbegrip van voedsel, landbouw, en monumenten.

Italiano 1: Progetto Museo: Leer over de opera's van Museo Nasher in deze cursus.

Game2Know Nadruk IDC: Deze cursus overweegt onderwerpen in online gokken en verder.

Hoe zij Spel kregen: Hoe zij kregen bespreekt het Spel RPG, Atari, WoW, en verschillende genres van gokken.

Jonge Latino Immigranten & School: Deze cursus zal u van aangezicht tot aangezicht met kinderen van migrerende landbouwbedrijfarbeiders in Noord-Carolina zetten en zal hun onderwijsaspiraties bespreken.

Italiano 1: Conversazioni: Deze gemoedelijke Italiaanse cursus behandelt beschrijvingen, sporten, film, en deegwaren.

Principes van Efficiënte eCommerce: In Principes van Efficiënte eCommerce, neemt you’ll een blik bij belangrijke cijfers van Internet, zoals Tim O’Reilly en Jakob Nielsen.

De Informatica van de verzorging: Deze cursus levert gediplomeerde niveauinhoud in systemen en beheer.

Bedrijfs Ethiek: In deze cursus, leert you’ll over bedrijfsethiek, specifiek het verschil tussen bewaarders en aandeelhouders.

Harvard

Veel van de media beschikbaar bij Harvard wordt voorgesteld zoals één volledige podcast, maar de hand we’ve plukte enkelen van hun cursussen en terugkomende reeksen die u zou moeten zoeken.

De Stad van Sardis: Benaderingen in Grafische Opname: Leer over het behoud en de recreatie van de oude Stad van Sardis in deze zeer gedetailleerde reeks.

De menselijke Ontdekkingsreiziger van Systemen: Beschikbaar als video, bekijkt deze cursus een interactief het onderwijshulpmiddel that’s dat wordt gebruikt om pathofysiologie te onderwijzen.

De Theorie van het koord, Zwarte Gaten, en de Wetten van Aard: Deze video's behandelen een begin inzicht in de basiswetten van het heelal.

Vrouwen en Oorlog in de Twintigste Eeuw: Overweeg de geschiedenis van geslacht en oorlog om een beter inzicht in oorlog zelf met deze reeks en reis van historische inzamelingen te krijgen.

Rechtvaardigheid: Deze zeer populaire cursus biedt een inleiding aan morele en politieke filosofie aan, besprekend grote filosofen evenals debatten over eigentijdse kwesties.

50 Jaar in Media: Veranderingen in Journalistiek: You’ll hoort van acht panelleden van de Klasse van Harvard van 1955 aangezien zij de veranderingenjournalistiek hebben ervaren in het verleden de 50 jaar bespreken.

In de Streek van de Oorlog: Hoe is het Geslacht van belang?: Hier, krijgt you’ll toegang tot besprekingen van een conferentie van Harvard die geslacht en oorlog overweegt.

De Relaties van Interntional: Nieuwe Benaderingen in een Complexe Wereld: Neem een blik bij belangrijke kwesties in internationale politiek met deze reeks.

Queen’s Universiteit

Deze Canadese universiteit biedt een paar cursussen iTunesU in techniek en sociale kwesties aan.

ELEC 377: Deze kerncursus voor de Techniek van de Computer behandelt basisconcepten werkende systemen.

SOFT 423: You’ll leert over geavanceerde vereisten in softwaretechnologie met dit podcast.

Het behoren tot een bepaald ras & Democratisch Bestuur: Deze reeks bespreekt, globalisering, democratieën, sociale bouw, en veel meer.

UCLA

UCLA heeft BruinCasts online voor een aantal cursussen. Veel van hen zijn slechts beperkt voor studentengebruik, maar we’ve maakte een lijst van degenen die openbaar open voor het huidige academische jaar hier zijn.

Atmosferische en Oceanic Wetenschap: Neem een blik bij atmosferische omloop en zijn relatie aan de oceanen in dit podcast.

Het Vermaak van het schouwspel van Oud Rome: Bekijk enkele manierenRomeinen onderhield zich terug met deze cursus.

Genetische Techniek in Geneeskunde, Architectuur, en Wet: In deze cursus, leert you’ll over de aanrakingen van de manier genetische techniek vele facetten van het dagelijkse leven.

Genetica: Deze geneticacursus neemt een blik bij een aantal onderwerpen, van Mendeliaanse genetica aan genstructuur en functie.

Politiek en Strategie: Neem een blik bij het gebruik van strategie in politiek met dit podcast.

Sociale Psychologie: Deze cursus neemt psychologie over aangezien het op sociale situaties betrekking heeft.

Het Seminarie van de Wetenschap van de Computer van de eerstejaarsstudent: You’ll krijgt een inleiding aan belangrijke onderwerpen en zeer belangrijke ideeën voor computerwetenschap en techniek met deze cursus.

Geld en Bankwezen: Neem een blik bij de principes van geld en bankwezen in de V.S., de processen, het monetaire beleid, en meer met dit Geld en Bankwezen podcast.

Het leven: Concepten en Kwesties: Deze cursus biedt een inleiding aan belangrijke concepten in het levenswetenschap aan, zoals de evolutietheorie.

Kies Politiek: Het Gedrag van de publieke Opinie en van de Stemming: You’ll leert over politieke houdingen en de publieke opinie in deze cursus.

Het gedrags Laboratorium van de Neurologie: Neem een blik bij diverse onderwerpen in gedragsneurologie met deze cursus die voor de studenten van Phsychobiology en van de Psychologie wordt ontworpen.

Kunst als Sociale Actie: Leer hoe de kunstenaars sociale actie in deze wereldkunsten en culturen kunnen vonken podcast.

Universiteit de School van van Californië, San Francisco van Geneeskunde

UCSF’s heeft het Bureau van Voortdurend Medisch Onderwijs podcasts momenteel beschikbaar over de onderwerpen van depressie en verloskunde/gynaecologie.

Depressie: Psychiatrische Pitfalls & Behandeling: Overweeg de behandeling van depressie met deze podcastcursus.

Depressie: De Wanorde en de Oefening van de bezorgdheid: Deze cursus taks een blik op het verband tussen oefening en bezorgdheidswanorde.

Depressie: Onderscheiden Eenpolig van Bipolaire en het Behandelen Zwakzinnigheid: You’ll leert over beoordeling en behandeling van een paar verschillende geestelijke kwellingen met deze cursus.

OBGYN: Women’s Geneeskunde: Deze cursus zal u onderwijzen om verloskunde en gynaecologie met een vrouw in mening te overwegen.

OBGYN: Zeer riskante Zwangerschappen: Neem een blik bij enkele risicofactoren en behandelingen voor verontrustende zwangerschappen in deze cursus.

OBGYN: Kwesties in Gezondheid Women’s: Deze cursus zal u vragen om gezondheidskwesties voor vrouwen te onderzoeken die elke OB/GYN moeten weten.

Universiteit van Glasgow

De Universiteit van Glasgow heeft een handvol cursussen in podcastvorm, die downloads aanbiedt door RSS evenals individueel door hun plaats.

Kant: Neem een blik bij A priori, transcendental logica, en meer in deze cursus.

2D digitalisering: Leer over het belang en het gebruik van digitalisering in het onderwijs en verder door 2D het 20-deel van Digitisation’s lezingsinzameling.

Documenteer het Coderen: In deze cursus, leert you’ll over het coderen van normen, verschillende types van tekst, en het onderzoek van tekst.

Bewustzijn: Luister aan deze cursus op bewustzijn, en u zult een blik bij het debat over bewustzijn in mensen, dieren, en machines krijgen.

Erfenis en Culturele Informatica: Deze cursus onderzoekt informatietechnologie als manier om toegang tot en natuurlijk cultuurbezit te verbeteren.

Yale

Yale biedt een kleine steekproef online van hun cursussen, met MP3 downloads voor elke zitting aan.

Grenzen en Controversen in Astrofysica: Dit Yale podcast biedt informatie over extra-zonneplaneten, zwarte gaten, en donkere energie aan.

Moderne Poëzie: In Moderne Poëzie, leert you’ll over belangrijke dichters, zorgen, en de kenmerkende technieken van moderne poëzie.

Dood: Zie onvermijdelijk met deze cursus onder ogen die dood onderzoekt.

Grondbeginselen van Fysica: In deze cursus, krijgt you’ll een goede inleiding aan de principes en de methodes van fysica.

Inleiding aan Politieke Filosofie: Onderzoek belangrijke denkers en geschrift van Westelijke politiek in deze cursus.

Inleiding aan Psychologie: De inleiding aan Psychologie beantwoordt vragen over de mening en verstrekt een overzicht van de studie van gedachte en gedrag.

Inleiding aan het Oude Testament: Deze cursus bespreekt het Oude Testament aangezien het op het godsdienstige leven en Westelijke Beschaving betrekking heeft.

Meer Cursussen

Leer zelfs nog meer van deze podcastcursussen.

Politique: Elke week, you’ll hoort analyse over een nieuw politiek onderwerp in deze cursus.

De Middeleeuwse Engelse Lezingen van Oxford: Studie het Middeleeuwse Engels met wat van Oxford’s best in dit podcast.

Saviors: You’ll leert over politiek, economie, filosofie, en ander nieuws in dit podcast.

Controverse: Hoor verzettende meningen over wetenschap, politiek, en meer hier.

Deze lijst is in geen geval alle-inclusief. Hoewel we’ve specifiek een paar cursussen iTunesU benadrukte, is er a aantal andere scholen dat aandeel spreekt daar en door het portaal van het Hoger onderwijs eveneens. Bovendien, kunt u Princeton’s bezoeken UChannel om tot een reusachtige inzameling van individuele lezingen en gebeurtenissen van universiteiten wereldwijd toegang te hebben.

Gecompileerd door Heather Johnson