het levens houweren

O.k., heb ik een meisje van de 2.5 éénjarigenbaby en een 6.5 éénjarigenzoon. Zij constant vertellen me wat zij willen. „Ik wil dit, papa! Ik wil dat, papa!“ Wat niet zij realiseren is dat het willen, het hopen en het dit wensen dingen, enkel niet werken. Het zou schijnen dat de meeste volwassenen dit niet ook niet realiseren, zodat inspireerde het deze blogpost.

Wanneer u wilt, wens of hoop voor om het even wat, wat gebeurt het heelal luistert… is en u het gevoel van „het willen ontvangt, dit wensend of hopend“… WORDT u echt wat niet u wenst, wilt en voor hoopt. In plaats daarvan wordt u het gevoel en de ervaring om te willen.

„Zo, zegt Travis“, u… „Hoe wij zijn om onze wensen dan te vertonen?“

Goed, is dit netelig… In plaats van het willen, dit wensend en hopend… BESLIST u vooraf het resultaat u wenst. U VERKIEST voor dingen te zijn. Wanneer u zich op uw besluit en uw keuzen, toen het het heelal en werk van de God op een verschillende manier concentreert. Het combineert inspanning met uw onderbewuste mening om u te helpen de manier VINDEN om uw wens te maken voorkomen.

Het is beter om uw meningsbesluiten en keuzen, aangezien het VOOR u kan werken, in plaats van TEGEN u te geven aangezien het doet wanneer u wilt, dit wenst en hoopt.

Ontdekt dit merk?

Dit is echt het „Geheim“ aan het maken van dingen voor u in dit leven gebeuren. Beslis vooraf. Cre�ër de weg en dan de gang onderaan de weg u cre�ërde. Alles begint in de mening als gedachte. Wanneer wij dan iets, in plaats van het willen, het dit wensen en het hopen… wensen MOET u UW RESULTAAT VOORAF BESLISSEN. Als u dit herinnert, zult u voorbij uw verwachtingen succesvol zijn. Geen het Willen. Geen het Dit wensen. Geen het Hopen. Enkel beslissend.

Het is eenvoudig dat. Nu moet al behoefte van I te doen mijn jonge geitjes ertoe brengen om dit principe te begrijpen.

Met succes,

Travis Wright

Don⠀ ™ t vergeet om aan in te tekenen Cultiveer Greatness | Het Voer van de Houweren RSS van het leven voor meer grote dekking en updates!

Gesponsorde Verbinding: Lucrative Personal Development Home Business

Sponsored Link: Contact us to add yours here!