Ontgift me: 101 uiteinden om het Vergift uit Uw Lichaam en Uw Leven te verwijderen

25 juli, 2008

Met luchtvervuiling, schadelijke pesticiden en een ongezond dieet, is uw lichaam waarschijnlijk volledig van chemische producten en vergiften u niet waarzelfs over denkt. Als u aan wilt detox uw volledig lichaam, mening, geest en leven, draai aan deze lijst, die meer dan 100 ideeën voor het verwijderen van het vergift heeft.

10 doelstellingen voor elke dag

Houd deze 10 uiteinden in mening elke dag voor een regelmatige detoxzitting.

 1. Horloge minder TV: Horloge minder TV, als om het even welk. Uw mening zal vrijer om zich op belangrijkere dingen zijn te concentreren dan lastige reclamespots, beroemdheidsroddel en oppervlakkige materialisme.
 2. Beperk uw online activiteit: Het is vrij veel onmogelijk niet om aan uw e-mailrekeningen elke dag het programma te openen, maar beperkt de rest van uw online activiteit, met inbegrip van het gaan tot pluisplaatsen en speel online spelen. U zult productiever zijn en zult waarschijnlijk omhoog beëindigen gebruikend de tijd u op belangrijker en iets verspild hebben zou die vervult.
 3. Het roddelen van het einde: Altijd verlagen het denken van en het uitspreiden van smerige gedachten over anderen uw eigen stemming en zelfvertrouwen.
 4. De niet-toxische reinigingsmachines van het gebruik: Het gebruiken niet-toxisch de hulp van huisreinigingsmachines bevrijdt uw huis van onnatuurlijke substanties die voor uw gezondheid schadelijk kunnen zijn.
 5. Houd met op rokend: Sigaretten bevat meer dan 4.000 verschillende chemische producten, met inbegrip van nicotine, teer, waterstofcyanide en zelfs arsenicum, die vergift aan uw lichaam zijn.
 6. Oefening: Uitoefenend hulp zuiver uw mening en uw lichaam door agressieve emoties vrij te geven en endorphins. Oefening helpt ook uw lichaam in meer zuurstof nemen en uw bloed sneller pompen.
 7. Slaap beter en langer: Leer waardevolle technieken voor het krijgen van het ontspannen, efficiënte slaap elke nacht om uw lichaam volledig te laten van de vorige dag herstellen.
 8. Introduceer organische opbrengst in uw dieet: Vers, organisch de vruchten en veggies zijn vrij van toxine die uw lichaam berokkenen en zich in grote smaak mengen.
 9. Beperk het aantal pillen u elke dag knalt: Als u een chronisch gezondheidsvoorschrift hebt, vragen wij u niet ophouden nemend pillen. But if you pop several pills every time you have a teensy headache, you’re putting way too many kidney-damaging chemicals into your system.
 10. Breathe deeply: Breathing deeply increases the flow of oxygen into your body and relax your mind.

Read more

Woman Saves $12,000 by Collecting Fives

July 23, 2023

A sum like $12,000 doesn’t usually make the news, but one Boston Globe reporter has managed to trick herself into saving that amount by adopting a creative way to save. With two daughters in college and a mortgage to pay, Marie Franklin and her husband didn’t have any extra money to put into savings. While perusing online, she came across a saving trick that suggested saving every five she acquired and depositing them into a separate savings account.

Once she’s collected ten fives in her wallet, Marie deposits the $50 into her designated savings account, and once that account has $2,000 she purchases a CD to earn higher interest. After three years of saving all of her fives, she has accumulated $12,000 in savings. Marie acknowledges that this method of saving requires discipline, but her unconventional habit has obviously worked for her.

[via SavvySugar]

The 2 Essentials For Finding Your ‘Real’ Voice

July 21, 2023

life hacks
By Nancy Daniels

Most people are unaware that they can improve their speaking voice, that they probably should improve their voice, and that the techniques for doing so are simple and basic. And while good voice training will actually improve many other aspects of your life, not all those who teach voice understand the two essentials.

Many of us who teach voice are classically-trained singers. While I don’t teach singing anymore, I use similar principles in teaching others how to find their ‘real’ speaking voice.

Good voice training involves teaching you, first and foremost, how to breathe with the support of your diaphragm because your ‘real’ voice must be powered or amplified from the chest.
Read more

Some Lessons I Wish I Had Learned Earlier in Life

July 20, 2023

life hacks
by Paul Singh

As I get older, I realize I’ve learned some lessons that I wish I had picked up sooner in life. Most of these lessons were learned through experience, many through the various mentors (Thanks, guys!) I’ve had along the way and a few from various books I’ve read here and there.

When most people today hear the word “lesson,” they usually don’t think of it as a good thing. Teaching a lesson may be looked at as being bossy or perhaps a know-it-all. While having learned a lesson may be viewed as a sign of weakness.

However, learning lessons is far from being weak. In fact, George Washington once said, “We ought not to look back unless it is derive useful lessons from past errors and for the purpose of profiting by dear bought experience.” Well said, sir.

Without further ado, here’s the list:

 1. The 80/20 rule.
 2. Parkinson’s Law.
 3. Batching.
 4. First, give value. Then, get value. Not the other way around.
 5. Be proactive. Not reactive.
 6. Mistakes and failures are good.
 7. Don’t beat yourself up.
 8. Your attitude changes your reality.
 9. Don’t compare yourself to others.
 10. 80-90% of what you fear will never really come into reality.
 11. Don’t take things too seriously.
 12. Write everything down.
 13. There are opportunities in just about every experience.

In order to save you some time, starting next week and continuing each week, I’m going to highlight one of the lessons that you can focus on throughout the week.

Until then, why not send me a note and tell me about the lessons you’ve learned along the way. I’ll add the good ones to this list.

Next Page »