αμυχές ζωής

Το Glug, glug, glug-that’s ο ήχος ένας ginormous αριθμός μας κάνει δεδομένου ότι ρουφάμε γουλιά γουλιά το εμφιαλωμένο ύδωρ στα αυτοκίνητά μας, στη γυμναστική, πίσω από τα γραφεία μας. Ο ήχος που DON’τ ακούτε είναι το thwack 60 της ρίψης εκατομμύριο μπουκαλιών ημερησίως στα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ υλικά οδόστρωσης, όπου μπορούν να πάρουν μέχρι 1.000 έτη για να βιοδιασπάσουν.

Εάν that’s όχι αρκετοί να γυρίσει τη συνείδησή σας μια φωτεινότερη σκιά πράσινου, να προσθέσει αυτό: Παραγωγή εκείνων των εγκαυμάτων μπουκαλιών μέσω 1,5 εκατομμύριο βαρελιών των καυσίμων ακατέργαστου πετρελαίου annually-enough για να κρατήσει 100.000 αυτοκίνητα για ένα έτος. Η ανακύκλωση βοηθά αλλά η επαναχρησιμοποίηση είναι ακόμα καλύτερη. Επενδύστε σε μερικά μπουκάλια φορητού, πλυντήριο πιάτων-ασφαλούς, ανοξείδωτου χάλυβα όπως Klean Kanteens δυσάρεστες χημικές ουσίες™εκείνου του wonβ€ διαχωρισμού των μεταλλικών ενώσεων τ στο ύδωρ σας. (Don’τ παίρνει στη συνήθεια του ξαναγεμίσματος του μπουκαλιού ύδατος που εκκενώσατε ακριβώς το τερεφθαλικό itβ€ s™πολυαιθυλενίου φιαγμένο από χωρίζει με τις πολλαπλάσιες χρησιμοποιήσεις.)

4 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ Η ΒΡΥΣΗ

1. Το ύδωρ βρυσών εξετάζεται καθημερινά
Στο πλαίσιο του ασφαλούς νόμου πόσιμου νερού, οι προμηθευτές ύδατος πρέπει για να παρέχουν μια ετήσια έκθεση σχετικά με την ποιότητα του τοπικού ύδατός σας και για να εξετάσουν το ύδωρ βρυσών καθημερινά. Από τη σύγκριση, το FDA εξετάζει το εμφιαλωμένο ύδωρ μόνο εβδομαδιαία, και οι καταναλωτές can’τ παίρνουν τα αποτελέσματα™agencyβ€ s. Μπορείτε εύκολα να πάρετε το lowdown στην ποιότητα πόσιμου™νερού stateβ€ σας s σε http://www.epa.gov/safewater/dwinfo/index.html

2. Το ύδωρ βρυσών είναι μια συμφωνία
Το εμφιαλωμένο ύδωρ κοστίζει περίπου 500 φορές περισσότερο από τη βρύση. Εάν you’Πε στις πραγματικά φανταχτερές ετικέτες, μέχρι 1.000 φορές περισσότερο.

3. Το ύδωρ βρυσών είναι αποταμιευτής δοντιών
Έχει περισσότερο φθορίδιο από το εμφιαλωμένο ύδωρ, ποιες βοήθειες αποτρέπουν την αποσύνθεση δοντιών. (Ναι, δεν ξεπερνάτε ποτέ την ανάγκη σας για το φθορίδιο.)

4. Το ύδωρ βρυσών είναι συχνά νόστιμο
Μερικές θέσεις (πόλη της Νέας Υόρκης για μια) έχουν το εύγευστο ύδωρ, αλλά εάν εσείς don’αγάπη τ που η γεύση δικοί σας, η λύση είναι απλή: Τρέξτε το ύδωρ βρυσών σας μέσω ενός φίλτρου Brita ή Pur για να αφαιρέσετε τις περισσότερες προτιμήσεις και μυρωδιές. Το μέσο εγχώριο φίλτρο πηγαίνει για $8,99 και παράγει το αντίτιμο 300 μεγάλων (16,9 ουγγιά) μπουκαλιών του ύδατος. Το That’s για $0,03 σεντ ένα μπουκάλι, εναντίον των $1,25 ή youβ€ έτσι™δ πληρώνει σε μια αγορά.

Ένα τελευταίο πράγμα: Don’t σκεφτείτε ακριβώς για την κατασκευή αυτού του διακόπτη πραγματικά το κάνετε. Σήμερα. Κάνει τον κόσμο και εσείς καλοί. Συν, η άδεια των κακόκεφων, ατελών στόχων (γνωστών ως NUTs) να πάει ανατρεμμένη μπορεί να κάνει σας RealAge 8 ετών!

Μέσω [ Τρόφιμα Yahoo ]