κατάρτιση ηγεσίας
από το καρφί Isaac

Τα έτη πριν όταν Seinfeld ήταν μια νέα τηλεόραση παρουσιάστε, ο Jerry Seinfeld ήταν ακόμα να περιοδεύσει κωμικός. Στο χρόνο, κρεμούσα γύρω από τις λέσχες που κάνουν τις ανοικτές mic νύχτες και που προσπαθούν να μάθω τα σχοινιά. Μια νύχτα ήμουν στη λέσχη όπου Seinfeld λειτουργούσε, και προτού να πάει στη σκηνή, εβλέίδα την πιθανότητά μου. Έπρεπε να ρωτήσω Seinfeld εάν είχε οποιεσδήποτε άκρες για μια νεολαία κωμική. Τι μου είπε ήταν κάτι που θα με ωφελούσε ένα lifetime…

Είπε ότι ο τρόπος να είναι καλύτερος ένας κωμικός ήταν να δημιουργηθούν τα καλύτερα αστεία και ο τρόπος να δημιουργηθούν τα καλύτερα αστεία ήταν να γραφτεί κάθε ημέρα. Αλλά οι συμβουλές του ήταν καλύτερες από αυτή. Είχε έναν πολύτιμο λίθο μιας τεχνικής δύναμης που χρησιμοποίησε σε τον και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να παρακινηθείτε - ακόμα και όταν αισθάνεστε don’t όπως τον.

Αποκάλυψε έπειτα ένα μοναδικό ημερολογιακό σύστημα που χρησιμοποιούσε την πίεση ο ίδιος για να γράψει.

Here’s πώς ελειτούργησε.

Είπε σε με για να πάρει ένα μεγάλο ημερολόγιο τοίχων που έχει ολόκληρο ένα έτος σε μια σελίδα και το κρεμά σε έναν προεξέχοντα τοίχο. Το επόμενο βήμα ήταν να αποκτηθεί ένας μεγάλος κόκκινος μαγικός δείκτης.

Είπε για κάθε ημέρα ότι κάνω το στόχο μου, παίρνω να βάλω ένα μεγάλο κόκκινο Χ κατά τη διάρκεια εκείνης της ημέρας. “Αφτερ μερικές ημέρες you’ll έχουν μια αλυσίδα. Ακριβώς κρατήστε σε το και η αλυσίδα θα αυξηθεί περισσότερο κάθε ημέρα. You’ll όπως να δει εκείνη την αλυσίδα, ειδικά όταν παίρνετε μερικές εβδομάδες κάτω από τη ζώνη σας. Η μόνη εργασία σας είναι έπειτα να μην σπάσετε το chain.”

“Δον’τ σπάζουν το chain.” Είπε πάλι για την έμφαση.

Κατά τη διάρκεια των ετών I’ve χρησιμοποίησε την τεχνική του σε πολλές διαφορετικές περιοχές. I’ve το χρησιμοποίησε για την άσκηση, για να μάθει τον προγραμματισμό, για να μάθει τη διοίκηση δικτύων, για να χτίσει τους επιτυχείς ιστοχώρους και να χτίσει τις επιτυχείς επιχειρήσεις.

Λειτουργεί επειδή αυτό isn’t που οι one-shot ωθήσεις που μας παίρνουν όπου θέλουμε να πάμε, αυτό είναι η συνεπής καθημερινή δράση που χτίζει τις εξαιρετικές εκβάσεις. Μπορεί να είχατε ακούσει “ηνθχ από την ίντσα anything’s ένα cinch.” Η ίντσα από την ίντσα λειτουργεί εάν μπορείτε να κινήσετε μια ίντσα κάθε ημέρα.

Η καθημερινή δράση χτίζει τις συνήθειες. Σας δίνει την πρακτική και θα σας κάνει έναν εμπειρογνώμονα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν εσείς don’t σπάζουν την αλυσίδα, έναρξη you’ll στις ευκαιρίες σημείων εσείς ειδάλλως wouldn’t. Οι μικρές βελτιώσεις συσσωρεύουν στις μεγάλες βελτιώσεις γρήγορα επειδή η καθημερινή δράση παρέχει “θομποuνδηνγ interest.”

Το πήδημα μιας ημέρας το καθιστά ευκολότερο να πηδήσει την επόμενη.

I’ve είπε συχνά ότι I’d έχουν μάλλον κάποιο που θα λάβει μέτρα - ακόμα κι αν μικρός - κάθε ημέρα σε αντιδιαστολή με κάποιο που ταλαντεύεται σκληρά μιά φορά ή δύο φορές την εβδομάδα. Το Seinfeld καταλαβαίνει ότι η καθημερινή δράση παράγει τα μεγαλύτερα οφέλη από τη συνεδρίαση κάτω και που προσπαθεί να χτυπήσει έξω 1000 αστεία σε μια ημέρα.

Σκεφτείτε για μια στιγμή για αυτό που η δράση θα έκανε το βαθύτερο αντίκτυπο στη ζωή σας εάν απασχοληθήκατε σε το κάθε ημέρα. Αυτή είναι η δράση συστήνω βάζετε στο ημερολόγιο Seinfeld σας. Αρχίστε σήμερα και κερδίστε το μεγάλο κόκκινό σας Χ. και από εδώ σε out…

Τα Don’t σπάζουν την αλυσίδα!

Το καρφί Isaac είναι προγραμματιστής λογισμικού μολύβδου και blogger. Μπορείτε να διαβάσετε τις κινητήριες στρατηγικές του κάθε ημέρα στο στόχο του που θέτει blog, Επι:τυγχάνω-εσΰ