εκατομμύριο δολάρια

Εντάξει, σκόνταψα επάνω σε ένα μεγάλο άρθρο. Η λέσχη αποταμίευσης εκατομμύριο δολαρίων, από το Bryan C. Fleming. Αρχισε αυτό το ταξίδι για να σώζει $1 σε τρεις σωρούς κάθε ημέρα. Ένας για την επένδυση, την αποταμίευση, και μια που δίνει μακριά. Διαβάστε όλων περίπου στο blog του.

β€oeEvery η τύχη αρχίζει με $1”. Ένα ποιο αληθινό ρητό. Ξέρω ότι πολλοί αναγνώστες είναι ανίκανοι απλά να αρχίσουν χρήματα. Υποψιάζομαι it’s επειδή η αποταμίευση 10% του εισοδήματός σας αποθαρρύνει επίσης έναν στόχο. Έτσι we’σχετικά με τη μετάβαση να υπάρξει κάποια διασκέδαση.

I’δ προσωπικά όπως σας για να ενώσει την αποταμίευση Club” δολαρίων β€oeMillion μου. Ποια είναι η λέσχη; Τρόποσ™Itβ€ Α.Ε. για μας να μάθουμε να κερδίζουμε χρήματα από κοινού. Εδώ είναι οι κανόνες:

- Θα σώσετε $3 δολάρια ανά ημέρα σε μετρητά.
- Κάθε δολάριο θα τοποθετηθεί εξίσου σε τρεις σωρούς: Ένας για την αποταμίευση, ένας για την επένδυση, και ένας για να δώσει μακριά.
- Δεν υπάρχει καμία αμοιβή ιδιότητας μέλους ή κάτι παρεμφερή. Για να είστε μέλος της λέσχης θέστε απλά $3 σας σε κάθε σωρό κάθε ημέρα. We’σχετικά με την εργασία στο σύστημα τιμής.

Βεβαίως καθένα μπορεί να είναι μέλος της λέσχης. Καθένας μπορεί να σώσει $3 ανά ημέρα.

Εσείς να σκεφτεί, β€oeIf I’μ σώζοντας $3 ανά ημέρα, γιατί είναι αυτό κάλεσε την αποταμίευση εκατομμύριο δολαρίων λέσχη; καλά ερώτηση™β€ Thatβ€ Α.Ε. και here’το s η απάντηση: Οι συνήθειες που μαθαίνουμε από την αποταμίευση $3 ανά ημέρα θα αυξηθούν. Οι αμέτρητοι εκατομμυριούχοι θα δημιουργηθούν από τη λέσχη επειδή μερικοί άνθρωποι θα αρχίσουν απλά να σώζουν περισσότερους. Μερικοί άνθρωποι θα επενδύσουν σοφά το σωρό επένδυσης. Μερικοί άνθρωποι θα αγαπήσουν το απίστευτο συναίσθημα να δώσουν τα χρήματα μακριά και θα θελήσουν να δώσουν περισσότερων. Η αλήθεια είναι, την οποία πρώτα $3 θα αυξηθούν σε μια απίστευτη τύχη για σας. Θα είναι μια καταπληκτική και συναρπαστική εμπειρία για την καθεμία στη λέσχη.

Έτσι let’το s παίρνει αναμένει για την 23$η Αυγούστου That’s την έναρξη την ημερομηνία. Έχετε $3 σας να αναμείνουν, και την υποδοχή στη λέσχη!

Αυτό φαίνεται όπως ένα πράγμα διασκέδασης να δοκιμάζει την αίσθηση ελεύθερη να μας αρχίσει και να κρατήσει ταχυδρομημένους με την πρόοδό σας.

λέσχη κυβερνητικών χρημάτων Θ*Ματτχεω Lesko’s Free Money Club. Όπως Βλέπει στην TV