κατάρτιση ηγεσίας
Από Kathryn Weber

Η ζωή είναι καλή. Το Wouldn’τ εσείς επιθυμεί να πει αυτό; Πολλοί άνθρωποι ψάχνουν έναν τρόπο να βελτιώσουν τις ζωές τους. Το shui Feng είναι ένας από τους ευκολότερους, γρηγορότερους και τρόπους διασκέδασης να γίνει μια αλλαγή στη ζωή σας. Καλύτερα μια διατροφή ρυζιού από την 30-ημέρα και ύδατος ή τρία μίλια ημερησίως, που χρησιμοποιεί feng το shui doesn’τ σας απαιτεί για να κάνει μια μετατόπιση στη διατροφή σας, η σκέψη σας ή να αλλάξει κάπως τη στιγμή στη στιγμή ύπαρξή σας. Με απλά να κάνετε μερικές μικρές αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σας, μπορείτε να επηρεάσετε το σας
ζωή σε διάφορα επίπεδα.

It’s σημαντικό να ξέρει ότι feng το shui είναι ενέργεια που exists…like βαρύτητα, κύματα αέρα, ή αέρας. It’s όχι β€oemade” και it’s όχι μια πνευματική φιλοσοφία. It’s που τρυπά σε αυτό που υπάρχει ήδη στη γη. Το shui Feng ιδρύεται στην πεποίθηση ότι, όπως το ύδωρ που τρέχει στους υπόγειους ποταμούς, υπάρχουν επίσης γραμμές ενέργειας που τρέχουν στη γη και την ατμόσφαιρά μας. Η εναρμόνιση του σπιτιού σας με εκείνη την ενέργεια σας βοηθά να ωφεληθείτε από εκείνη την ενέργεια που μεταφράζει σε περισσότερα χρήματα, καλύτερη υγεία, ευτυχές children… μια καλή ζωή. Όταν τα ενεργειακά τρεξίματά σας ενάντια στην ενέργεια της γης, εσείς φορτώνονται με τους λογαριασμούς, η υγεία σας είναι μείωση, you’σχετικά με τονισμένος, η ζωή είναι μια σκληρή, ανηφορική μάχη και κάθε ημέρα φοβάται. Εν ολίγοις, να περιγράψετε τη ζωή σας όπως όντας β€oehard, ” β€oein μια αποτελμάτωση, ” ή ακριβώς σαφή που κολλήθηκε. Φοβερή™θέση Itβ€ Α.Ε. να είναι μέσα. Το shui Feng μπορεί να σας βοηθήσει από εκείνη την αποτελμάτωση.

Το shui Feng και η πρακτική της εναρμόνισης του σπιτιού σας θα σας βοηθήσουν για να βελτιώσουν την καλή ενέργεια και να σας βοηθήσουν για να συγκρατήσουν β€ "ή την αρνητική ενέργεια ρυγχών β€". Η πρακτική του shui isnβ€ τ™feng μαγικού. It’s όχι μια θρησκεία και it’s που δεν προορίζεται να αντικαταστήσει οποιεσδήποτε πνευματικές πεποιθήσεις. It’s για να σας βοηθήσει εκεί να τρυπήσετε την καλή ενέργεια και να ελέγξετε την αρνητική ενέργεια. Γιατί αρνητική ενέργεια ελέγχου;

Καταλαβαίνουμε ότι ένας από τους κύριους νόμους του κόσμου είναι ότι υπάρχει θετική και αρνητική ενέργεια. Αυτό είναι ένας βασικός επιστημονικός νόμος ως ο οποίος οι Κινέζοι έχουν καταλάβει για χιλιάδες έτη και περιγράφουν β€oeyin και yang” ενέργεια. Έτσι, ο πρώτος κανόνας του shui feng είναι πάντα να χειριστεί στην αρνητική ενέργεια πρώτο β€ "και να μεγιστοποιηθεί έπειτα η θετική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια, είτε it’s θετικό είτε αρνητικό, καλείται β€oechi” είτε Qi.

Καλό chi μπορεί να βελτιώσει την τύχη ζωής σας το είδος chi που έχετε στο σπίτι σας ασκείτε άμεση επίδραση σε όλα στη ζωή σας. Δεδομένου ότι ασκείτε feng το shui και την εργασία με το και αρχίζετε να το καταλαβαίνετε όλο και περισσότερο, θα αρχίσετε να βλέπετε με το shui β€oefeng eyes” και να αισθάνεστε την ενέργεια ενός σπιτιού και θα αρχίσετε να ξέρετε διαισθητικά
όταν κάτι doesn’τ αισθάνεται δεξιά. Η δύναμη chi έχει τη δυνατότητα να μας βοηθήσει ή να μας βλάψει. Όταν πετυχαίνουμε στο τρύπημα της καλής ενέργειας βελτιώνουμε την τύχη μας β€ "κάτι άνθρωποι θεωρεί είτε έχετε είτε don’τ. Η καλή ενέργεια της γης, όταν εναρμονισμένος και ενισχυμένος, θα παραχωρήσει την τύχη, καλή τύχη, θετική
ενέργεια και συναισθήματα στο σπίτι σας β€ "και σε σας και την οικογένειά σας.

Στο shui feng, υπάρχουν διάφορες βασικές περιοχές για να συγκεντρώσουν τις ενέργειές σας, ανεξάρτητα από ποιο σχολείο ακολουθείτε. Κάποια είναι η μπροστινή είσοδος. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό επειδή θεωρείται β€oemouth” του κτηρίου και είναι η αρχική θέση όπου chi εισάγεται. Αυτή η περιοχή πρέπει να είναι καθαρή, καλά-αναμμένος, προεξέχων, και ελκυστικός προκειμένου να αποκομιστεί το μέγιστο όφελος.

Αλλες κρίσιμες περιοχές είναι το καθιστικό, η κουζίνα, και το λουτρό. Παραδείγματος χάριν, το καθιστικό μπορεί να θεωρηθεί μικρό β€oehouse.” με άλλα λόγια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ολόκληρο σπίτι στο καθιστικό μόνο από την τοποθέτηση των ιδιαίτερων αντικειμένων και των συμβόλων. Τα λουτρά διαδραματίζουν επίσης έναν κρίσιμο ρόλο στο shui feng και η τοποθέτησή τους μπορεί συχνά να υπαγορεύσει τον πλούτο, βαθμός συζυγικής ευτυχίας, ή υγείας των κατόχων ενός σπιτιού. Τα λουτρά είναι πολύ δύσκολο να τοποθετηθούν σωστά σε ένα σπίτι, και για εκείνο τον λόγο, πρέπει πάντα να αντιμετωπιστούν με τις θεραπείες shui feng.

Οι κρεβατοκάμαρες διαδραματίζουν επίσης έναν σημαντικό ρόλο επειδή αυτά είναι τα δωμάτια όπου εσείς rejuvenate οι ίδιοι μετά από μια μακριά ημέρα. Ορισμένοι κανόνες πρέπει να υιοθετηθούν όταν την κρεβατοκάμαρα. Παραδείγματος χάριν, τα κρεβάτια πρέπει να τοποθετηθούν ενάντια σε έναν στερεό τοίχο εναντίον ενός παραθύρου. Τα κρεβάτια δεν πρέπει επίσης να μοιραστούν έναν τοίχο με μια τουαλέτα ή να τοποθετηθούν πέρα από ένα κενό δωμάτιο, όπως μια περιοχή γκαράζ ή patio. Πρέπει επίσης να είναι gender-neutral και να μην έχουν τις εγκαταστάσεις ή το ύδωρ σε τους. Οι καθρέφτες στην κρεβατοκάμαρα δημιουργούν την ανησυχία, δυσκολίες στους γάμους, και οι εγκαταστάσεις και το ύδωρ στην κρεβατοκάμαρα δεν είναι απλά καλές για την υγεία™ occupantsβ€.

Η δημοφιλέστερη θέση ακριβώς να είναι το σπίτι σας γνωρίζει ότι υπάρχουν παγίδες στο shui feng. Στην εκμάθηση και την ενσωμάτωση feng του shui στο διάστημά σας, θα αρχίσετε να σύρετε τους όλο και περισσότερους ανθρώπους στο σπίτι ή το γραφείο σας. That’s επειδή το διάστημά σας θα αντηχήσει ασυναίσθητα με το καθένα που επισκέπτεται. Εκείνη η αντήχηση είναι βασισμένη στην κατάλληλη ευθυγράμμιση και την αρμονική επίδραση που έχετε δημιουργήσει που είναι και ελκυστικοί και μαγνήτιση. Αυτή η επίδραση θα δημιουργήσει ένα συναίσθημα στα houseguests σας ότι won’τ θέλουν να φύγουν, να κάνουν τα συμβαλλόμενα μέρη σας να γίνουν ξαφνικά επιτυχέστερα, και να παρέχουν σας και την οικογένεια ή τους υπαλλήλους σας μια γενική υψηλότερη ποιότητα της ζωής που θα σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερο ικανοποιημένους στα περίχωρά σας από είχατε ονειρευτεί πάντα πιθανό.