It’s εύκολος να ξεχάσει ακριβώς πόσο ισχυρά τα υποσυνείδητα μυαλά μας μπορούν να είναι. Είμαστε συχνά απολύτως απληροφόρητοι για το πώς οι ενέργειές μας (ή απραξίες) έχουν επιπτώσεις στις ζωές μας. Μπορούμε να παραπονεθούμε ότι τα πράγματα δεν επιλύουν ποτέ για μας, έχουμε την κακή τύχη, ή ακριβώς don’t έχουμε τι παίρνει για να είναι επιτυχές. Τι αποτυγχάνουμε να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι δημιουργούμε πραγματικά τις περιστάσεις μας μέσω της υποσυνείδητης μόνος-δολιοφθοράς. Προκειμένου να υπερνικηθεί η μόνος-δολιοφθορά πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσουμε τη συνειδητή συνειδητοποίηση για να ερευνήσουμε τις συγκινήσεις και τους φόβους μας, και να καταλάβουμε πώς επηρεάζουν τις ενέργειές μας. Μόλις καθορίσουμε την αιτία της καταστρεπτικής συμπεριφοράς, μπορούμε έπειτα να λάβουμε μέτρα για να την αποτρέψουμε από να συμβούμε στο μέλλον.

What’s συμβαίνοντας πραγματικά όταν υπονομευόμαστε; Υποσυνείδητα, μπορούμε να εκφοβιστούμε από μια ιδιαίτερη έκβαση, ακόμα κι αν λέμε ότι την θέλουμε. Πάρτε, παραδείγματος χάριν, το χάνοντας βάρος. Πολλοί υπέρβαροι άνθρωποι έχουν αγωνιστεί για χρόνια, δοκίμασαν τη διατροφή μετά από τη διατροφή, και ακόμα can’t χάνουν το βάρος (ή το κρατήστε μακριά). Επιπλήττονται, ωθούνται σκληρότερα, και προσπαθούν να αναγκάσουν το βάρος μακριά. Αλλά what’s που συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια; Θέλουν πραγματικά να χάσουν τις υπερβολικές λίβρες τους; Μπορούν να πουν ότι, αλλά τι εάν τα στρώματα λίπους τους παρέχουν μια αίσθηση της προστασίας και της ασφάλειας σε έναν αβέβαιο κόσμο; Τι εάν αισθάνονται την ανάγκη να καλύψουν επάνω και να κρύψουν οι ίδιοι; Το χάνοντας βάρος γίνεται έπειτα να απειλήσει, εκφοβίζοντας τη δυνατότητα. Έτσι να υπονομεύσουν τις προσπάθειες διατροφής τους προκειμένου να αποφύγουν πάρα πολύ τρωτοί και εκθεμένοι. Ακόμα κι αν λένε ότι θέλουν να χάσουν το βάρος (και να θεωρήσει ακόμη και) ακόμα να τεθούν επάνω για την αποτυχία με να γλιστρήσουν τα τρόφιμα, το πήδημα της άσκησης, και έπειτα την παραγωγή μιας υπόσχεσης ότι they’ll προσπαθούν σκληρότερα αύριο.

Αλλοι μπορούν να εκφοβιστούν από κάτι τόσο απλό όπως αρχικοί μια νέα θέση. Ξέρατε ότι υπάρχει ένας εκπληκτικά υψηλός αριθμός ανθρώπων που don’t παρουσιάζουν για τις συνεντεύξεις εργασίας, ακόμη και για τις ιδιαίτερα-επιθυμητές θέσεις; Τα Let’s εξετάζουν ένα άλλο παράδειγμα: Ίσως ένα παραμονή-$$$-ΣΠΊΤΙ αποφασίζει ότι πρέπει να επιστρέψει στο εργατικό δυναμικό για να κερδίσει τα χρήματα για την οικογένειά της. Τι θέλει πραγματικά είναι να μείνει κατ' οίκον με τα παιδιά της, αλλά αισθάνεται υποχρεωμένη για να αποκτηθεί μια εργασία έξω από το σπίτι. Έτσι αντί να υποβάλει αίτηση για την τέλεια θέση, υποβάλλει αίτηση για τις εργασίες ότι ξέρει she’s που δεν είναι κατάλληλο για, ή τις εργασίες που απαιτούν τις ώρες ασυμβίβαστες με το πρόγραμμα family’s της έτσι αυτή πρέπει να γυρίσει κάτω την εργασία εάν it’s πρόσφερε. Υποσυνείδητα, that’s ο τρόπος που εξασφαλίζει της won’t πρέπει να αφήσει το σπίτι, και τουλάχιστον μπορεί να την πει “τρηεδ” για να πάρει μια εργασία.

Εκείνοι που η μόνος-δολιοφθορά μπορεί επίσης να φοβηθεί αυτού που άλλοι θα σκεφτούν τους πρέπει αυτοί να ολοκληρώσουν τους στόχους τους. Να μην θεωρήσουν they’re αντάξιο της έκβασης, έτσι ενεργούν στους τρόπους που θα εξασφαλίσουν την αποτυχία τους.

Αυτές οι καταστρεπτικές προσπάθειες γίνονται υποσυνείδητα, τόσο ακόμη και saboteurs έχουν στη σκέψη ότι ξέρουν τι θέλουν. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αβεβαιότητα στο μυαλό τους, οποιαδήποτε αμφιβολία, οποιοσδήποτε φόβος, θα βρούν ότι ένας τρόπος να σιγουρευτεί doesn’t συμβαίνει.

Ίσως αυτό σας περιγράφει; Έχετε υπονομεύσει μόνο σας στο παρελθόν; Το κάνετε ακόμα τώρα; Δεν είστε ικανοί να προωθήσετε με τους στόχους σας, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε;

Ευτυχώς ΜΠΟΡΟΥΜΕ να υπερνικήσουμε την μόνος-δολιοφθορά. Το σημαντικότερο βήμα στην παύση μόνος-υπονομεύοντας τη συμπεριφορά είναι να αναγνωριστεί ότι να συμβεί it’s. Πρέπει να αναπτύξουμε μια συνειδητή συνειδητοποίηση των σκέψεών μας, τις συγκινήσεις, και τις ενέργειες.

Εάν you’ve αγωνιμένος με έναν ορισμένο στόχο και τα πράγματα ακριβώς don’t φαίνονται για σας, ρίξτε μια ματιά στις οπισθοδρομήσεις που αντιμετωπίστηκαν και αξιολογήστε την κατάσταση. Θα μπορούσε οποιαδήποτε από τα εμπόδια έχει αποφευχθεί με την παραγωγή των σοφότερων επιλογών από τη μεριά σας; Υπάρχει ένας σημαντικά υψηλός αριθμός εμποδίων που έχουν προκύψει για αυτό ιδιαίτερος στόχος; Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε μόνος-.

Ένας μεγάλος τρόπος να έλθει σε επαφή με το υποσυνείδητο μυαλό σας είναι με τα έξοδα του χρόνου στην ήρεμη περισυλλογή. Ρωτήστε μόνο σας ποιο you’re φοβισμένο. Ποιους φόβους έχετε; Ποιες αβεβαιότητες; Αυτό που καθιστά σας την αίσθηση ανήσυχη για αυτόν τον στόχο; Για ποιους λόγους θα προσπαθούσατε να κρατήσετε τη μόνη πλάτη σας; Η χρησιμοποίηση ενός περιοδικού για να γράψει αυτές τις ερωταποκρίσεις μπορεί να βοηθήσει επίσης, επειδή το γράψιμο μπορεί να σας βοηθήσει για να συνδέσει με το βαθύτερο μέρος σας. Να πάρει το χρόνο και την πρακτική, αλλά η διερεύνηση αυτών των δυνατοτήτων μπορεί εντυπωσιακά να σας βοηθήσει για να πάρει από την αποτελμάτωση μόνος-δολιοφθοράς.

Όταν τελικά καταλαβαίνουμε ότι είμαστε στον έλεγχο της επιτυχίας μας, θα απελευθερωθούμε από όλους τους περιορισμούς! Με την ανάπτυξη της σαφήνειας και της διορατικότητας για τις εκβάσεις θέλουμε να δημιουργήσουμε, και η συνειδητοποίηση για τις πιθανές οπισθοδρομήσεις, μπορούμε να σταματήσουμε τη μόνος-δολιοφθορά και να στρέψουμε τις ενέργειές μας στην εργασία προς τους νέους στόχους που θα υποστηρίξουμε πλήρως με κάθε τρόπο. Θα φανούμε έπειτα πίσω μια ημέρα και θα δούμε αυτής αντί της ύπαρξης το χειρότερο saboteur μας, έχουμε γίνει ο καλύτερος υποστηρικτής μας.

Περίπου ο συντάκτης:
η Wendy Betterini είναι ανεξάρτητος συγγραφέας που προσπαθεί να παρακινήσει, άνοδος, και να σας εμπνεύσει για να κάνει τα όνειρά σας μια πραγματικότητα. Επισκεφτείτε τον ιστοχώρο της, http://www.WingsForTheHeart.com για τις θετικότερες σκέψεις για να σας βοηθήσετε στο ταξίδι σας.