It’s gemakkelijk om te vergeten enkel hoe krachtig kunnen zijn onze onderbewuste meningen. Wij zijn vaak volledig onbewust van hoe onze acties (of inactiviteit) ons leven beïnvloeden. Wij kunnen klagen dat de dingen nooit voor ons uitwerken, hebben wij pech, of wij enkel don’t hebben wat het om succesvol neemt te zijn. Wat wij er niet in slagen om te realiseren is dat wij eigenlijk onze eigen omstandigheden door onderbewuste zelf-sabotage creëren. Om zelf-sabotage te overwinnen moeten wij eerst bewuste voorlichting gebruiken om onze emoties en vrees te onderzoeken, en te begrijpen hoe zij onze acties beïnvloeden. Zodra wij de oorzaak van het vernietigende gedrag hebben bepaald, kunnen wij maatregelen dan treffen om het te verhinderen in de toekomst te gebeuren.

What’s werkelijk gebeurend wanneer wij ons saboteren? Onbewust, kunnen wij door een bepaald resultaat worden bang gemaakt, alhoewel wij zeggen wij het willen. Verg, bijvoorbeeld, verliezend gewicht. Vele te zware mensen hebben, probeerden dieet na dieet jarenlang geworsteld, en nog verliezen can’t het gewicht (of houd het weg). Zij schelden zich uit, duwen zich harder, en proberen om het gewicht weg te dwingen. Maar what’s die gebeurt onder de oppervlakte? Willen zij werkelijk hun bovenmatige ponden verliezen? Zij kunnen zeggen zij, maar wat als hun lagen van vet een betekenis van bescherming en veiligheid in een onzekere wereld verstrekken? Wat als zij de behoefte omhoog voelen te behandelen en te verbergen zelf? Het verliezende gewicht dan wordt het dreigen, bang makend mogelijkheid. Zo zouden zij hun dieetinspanningen kunnen saboteren te kwetsbaar en blootgesteld vermijden voelend. Alhoewel zij zeggen zij gewicht (en zelfs geloven zij) willen verliezen zij zouden nog kunnen opzetten voor mislukking door het heimelijk nemen van voedsel, oefening over te slaan, en dan een belofte dat te maken they’ll harder morgen proberen.

Anderen kunnen door zo eenvoudig iets worden geïntimideerd zoals beginnend een nieuwe baan. Wist u dat er een verrassend hoog aantal mensen die don’t voor baangesprekken tonen, zelfs voor hoogst-wenselijke posities is? Let’s bekijken een ander voorbeeld: Misschien beslist een verblijf-bij-huis zij aan het aantal arbeidskrachten moet terugkeren om geld voor haar familie te verdienen. Wat zij werkelijk wil moet naar huis met haar kinderen blijven, maar zij voelt verplicht om een baan buiten het huis te krijgen. Zo in plaats van het van toepassing zijn voor de perfecte positie, vraagt zij banen dat zij she’s kent niet wordt gekwalificeerd die voor, of banen aan die uren onverenigbaar met haar programma vereisen family’s zodat zij moet de baan afwijzen als it’s aanbood. Onbewust, that’s haar manier die van moet zij won’t huis verlaten verzekert, en minstens kan zij zij zeggen “tried” om een baan te krijgen.

Zij die de zelf-sabotage ook kan bang zijn van wat anderen aan hen zullen denken zouden zij hun doelstellingen moeten verwezenlijken. Zij zouden they’re kunnen niet geloven waardig van het resultaat, zo handelen zij op manieren die hun mislukking zullen verzekeren.

Deze vernietigende inspanningen worden onbewust gedaan, zo zelfs hebben saboteurs fooled in het denken zij weten wat zij willen. Als er om het even welke onzekerheid in hun mening is, om het even welke twijfel, om het even welke vrees, zullen zij vinden een manier om het ervoor te zorgen doesn’t gebeurt.

Misschien beschrijft dit u? Hebt u uw zelf in het verleden gesaboteerd? Nu doet u het nog? Kunt u niet zich vooruit met uw doelstellingen, geen bewegen kwestie hoe hard u probeert?

Gelukkig KUNNEN wij zelf-sabotage overwinnen. De belangrijkste stap aan het ophouden zelf-saboterend gedrag is te erkennen dat het gebeuren it’s. Wij moeten een bewuste voorlichting van onze gedachten, emoties, en acties ontwikkelen.

Als you’ve worstelend met een bepaald doel en de dingen enkel don’t om voor u schijnt uit te werken, neem een blik bij de tegenslagen die werden ontmoet en evalueer de situatie. Kon om het even welk van de hindernissen zijn vermeden door wijzere keuzen van uw kant te maken? Is er een beduidend hoog aantal hindernissen die zich voor dit één bepaalde doel hebben voorgedaan? Als zo, kunt u zelf-saboteren.

Een grote manier om in aanraking met uw onderbewuste mening te krijgen is door tijd in stille meditatie door te brengen. Vraag uw zelf welke you’re bang van. Welke vrees hebt u? Welke onzekerheden? Wat maakt u gevoel over dit doel ongemakkelijk? Om welke redenen zou u proberen om uw zelfrug te houden? Het gebruiken van een dagboek om deze vragen en antwoorden te schrijven kan ook helpen, omdat het schrijven u kan helpen om aan het diepste deel van zich te verbinden. Het zou tijd en praktijk kunnen vergen, maar het onderzoeken van deze mogelijkheden kan u dramatisch helpen om uit de zelf-sabotagesleur te krijgen.

Wanneer wij begrijpen definitief dat wij in controle van ons eigen succes zijn, zullen wij van alle beperkingen worden vrijgegeven! Door duidelijkheid en inzicht over de resultaten te ontwikkelen die wij hebben willen om creëren, en de voorlichting voor potentiële tegenslagen, wij kunnen de zelf-sabotage tegenhouden en onze energieën concentreren bij het ijveren voor nieuwe doelstellingen die wij volledig steunen=zullen= op elke manier. Wij zullen dan terug één dag kijken en zullen zien dat in plaats van het zijn onze eigen slechtste saboteur, wij onze beste verdediger zijn geworden.

Ongeveer de Auteur:
Wendy Betterini is een freelance schrijver die ernaar streeft te motiveren en, ondersteuning, u te inspireren om tot uw dromen een werkelijkheid te maken. Bezoek haar website, http://www.WingsForTheHeart.com voor positievere gedachten om u op uw reis te helpen.