Το λεωφορείο επικοινωνιών μας χωρίζει την πιό πρόσφατη κεντρική ιδέα Macworld άσσων presenter’s. Το αποτέλεσμα; Ένα πλαίσιο 10-μερών εσείς μπορεί να χρησιμοποιήσει στην καταπληκτική επιτυχία το ακροατήριό σας

αμυχές ζωής

από το καρμίνιο Gallo

Όταν το μήλο (AAPL) CEO Steve Jobs κλώτσησε από αυτά τα διάσκεψη year’s Macworld & EXPO, άλλη μια φορά αύξησε το φραγμό στις δεξιότητες παρουσίασης. Ενώ οι περισσότεροι παρουσιαστές μεταβιβάζουν απλά τις πληροφορίες, οι εργασίες εμπνέουν επίσης. Πωλεί την μπριζόλα και το sizzle συγχρόνως, όπως ένας αναγνώστης σχολίασε μερικά έτη πριν.

Ανέλυσα την πιό πρόσφατη παρουσίασή του και εξήγαγα τα 10 στοιχεία που μπορείτε να συνδυάσετε να τυφλώσετε το ακροατήριό σας. Λάβετε υπόψη ότι οι εργασίες έχουν καθαρίσει τις δεξιότητές του για χρόνια. Χώρισα την κεντρική ιδέα Macworld του 2007 του σε μια προηγούμενη στήλη (BusinessWeek.com, 7/6/07) και σε ένα κεφάλαιο στο πιό πρόσφατο βιβλίο μου. Ακόμα, πώς φθάνει πραγματικά σε αυτά που εμφανίζονται να είναι αβίαστα οι παρουσιάσεις αντέχουν επάνω και πάλι.

1. Σύνολο το θέμα. “Τχερε είναι κάτι στον αέρα today.” Με εκείνες τις λέξεις, οι εργασίες άνοιξαν Macworld. Με αυτόν τον τρόπο, έθεσε το θέμα για την παρουσίασή του (BusinessWeek.com, 1/15/08) και υπαινιγμένος στο βασικό lap-top αέρα MacBook προϊόντων announcementβ€"the ultrathin. Κάθε παρουσίαση χρειάζεται ένα θέμα, αλλά don’t πρέπει να το παραδώσετε στην έναρξη. Πέρυσι, οι εργασίες παρέδωσαν το θέμα περίπου 20 λεπτά στην παρουσίασή του: “Τοδαυ το μήλο εφευρίσκει πάλι το phone.” Μόλις προσδιορίσετε το θέμα σας, σιγουρευτείτε ότι το παραδίδετε αρκετές φορές σε όλη την παρουσίασή σας.

2. Καταδείξτε τον ενθουσιασμό. Οι εργασίες παρουσιάζουν πάθος του για το σχέδιο υπολογιστών. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του χρησιμοποίησε τις λέξεις όπως “εξτραορδηναρυ, ” “αμαζηνγ, ” και “θοολ.” Κατά την επίδειξη ενός νέου χαρακτηριστικού γνωρίσματος θέσης για το iPhone, εργασίες εν λόγω, όμορφο doggone well.” εργασιών “Ητ Οι περισσότεροι ομιλητές έχουν το δωμάτιο για να προσθέσουν κάποιο FLAIR στις παρουσιάσεις τους. Θυμηθείτε, το ακροατήριό σας θέλει να είναι, μην βαλμένος στον ύπνο. Την επόμενη φορά you’re που επεξεργάζονται ή που παραδίδουν μια παρουσίαση, σκέφτονται για την έγχυση της προσωπικότητάς σας σε την. Εάν σκέφτεστε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του προϊόντος σας είναι “αωεσομε, ” τον πέστε. Οι περισσότεροι ομιλητές παίρνουν στον τρόπο παρουσίασης και αισθάνονται σαν πρέπει να γδύσουν τη συζήτηση οποιασδήποτε διασκέδασης. Εάν δεν είστε ενθουσιώδεις για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, πώς αναμένετε το ακροατήριό σας για να είστε;

3. Παρέχετε μια περίληψη. Οι εργασίες περιέγραψαν την παρουσίαση με το ρητό, “Τχερε είναι τέσσερα πράγματα που θέλω να μιλήσω για σήμερα. Έτσι let’s παίρνουν started…” Οι εργασίες ακολούθησαν την περίληψή του με προφορικά να ανοίξουν και να κλείσουν κάθε ενός από τα τέσσερα τμήματα και να κάνουν τις σαφείς μεταβάσεις ενδιάμεσα. Παραδείγματος χάριν, μετά από να αποκαλύψει διάφορα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα iPhone, είπε, “Τχε iPhone δεν στέκεται ακόμα. Συνεχίζουμε τον καλύτερο και καλύτερο και καλύτερο. Αυτό ήταν το δεύτερο πράγμα που θέλησα να μιλήσω για σήμερα. Αριθ. 3 είναι για iTunes.” Συντάξτε τους καταλόγους και παρέχετε στο ακροατήριό σας guideposts κατά μήκος του τρόπου.

4. Καταστήστε τους αριθμούς σημαντικούς. Όταν οι εργασίες ανήγγειλαν ότι το μήλο είχε πωλήσει 4 εκατομμύριο iPhones μέχρι σήμερα, didn’t αφήνει απλά τον αριθμό από το πλαίσιο. Αντ' αυτού, τον έβαλε στην προοπτική με την προσθήκη, “Τχατ’σ 20.000 iPhones κάθε ημέρα, σε average.” Οι εργασίες πήγαν για να πουν, “Ωχατ κάνει ότι μέσος όρος στο γενικό market?” Οι εργασίες απαρίθμησαν τη διακοπή της U.S αγοράς smartphone και του μεριδίου Apple’s από το για να καταδείξουν ακριβώς πόσο εντυπωσιακός ο αριθμός είναι πραγματικά. Οι εργασίες επίσης επισήμαναν ότι το μερίδιο αγοράς Apple’s είναι ίσο με το μερίδιο κορυφαίων τριών ανταγωνιστών του που συνδυάζεται. Οι αριθμοί don’t σημαίνουν πολύ εκτός αν τοποθετούνται στο πλαίσιο. Συνδέστε τα σημεία για τους ακροατές σας.

5. Προσπαθήστε για μια αξέχαστη στιγμή. Αυτό είναι η στιγμή στην παρουσίασή σας για την οποία ο καθένας θα μιλά. Κάθε παρουσίαση του Steve Jobs ενισχύει σε μια μεγάλη σκηνή. Σε αυτήν την κεντρική ιδέα year’s Macworld, ήταν η ανακοίνωση του αέρα MacBook. Για να καταδείξουν ακριβώς πόσο λεπτό είναι, οι εργασίες είπαν ότι θα ταιρίαζε σε έναν φάκελο. Οι εργασίες έσυραν τις ευθυμίες με το άνοιγμα ενός interoffice φακέλου της Μανίλα και το κράτημα του lap-top για το καθένα που βλέπει. Ποια είναι η μια αξιοσημείωτη στιγμή της παρουσίασής σας; Προσδιορίστε τον μπροστά από το χρόνο και τη συγκέντρωση σε τον.

6. Δημιουργήστε τις οπτικές φωτογραφικές διαφάνειες. Ενώ οι περισσότεροι ομιλητές γεμίζουν τις φωτογραφικές διαφάνειές τους με τα στοιχεία, το κείμενο, και τα διαγράμματα, εργασίες κάνουν το αντίθετο. Υπάρχει πολύ λίγο κείμενο σε μια φωτογραφική διαφάνεια του Steve Jobs. Οι περισσότερες από τις φωτογραφικές διαφάνειες παρουσιάζουν απλά μια εικόνα. Παραδείγματος χάριν, το πράγμα φράσης του “Τχε πρώτος θέλω να μιλήσω σε σας για today…” το συνοδεύθηκε από μια φωτογραφική διαφάνεια με τον αριθμό 1. That’s. Ακριβώς ο αριθμός. Όταν οι εργασίες συζήτησαν ένα συγκεκριμένο προϊόν όπως το iPhone, το ακροατήριο εβλέίδε μια φωτογραφική διαφάνεια με μια εικόνα του προϊόντος. Όταν το κείμενο εισήχθη, αποκαλύφθηκε συχνά ως σύντομες προτάσεις (τρεις ή τέσσερις λέξεις) δεξιά της εικόνας. Μερικές φορές, δεν υπήρξε καμία εικόνα καθόλου όλες στη φωτογραφική διαφάνεια αλλά μια πρόταση που οι εργασίες είχαν παραδώσει όπως “Τχερε είναι κάτι στο air.” Υπάρχει μια τάση στη δημόσια ομιλία για να χρωματίσει μια εικόνα για τα ακροατήρια με τη δημιουργία περισσότερης οπτικής γραφικής παράστασης. Οι παρουσιαστές έμπνευσης είναι ελλιπείς στα σημεία σφαιρών και μεγάλοι στη γραφική παράσταση.

7. Δώστε σε ‘εμ μια επίδειξη. Μια παρουσίαση εργασιών έχει υποχωρεί και ρέει, θέματα και μεταβάσεις. Από he’s που δίνει στο ακροατήριό του μια επίδειξη αντί απλά να παραδώσουν τις πληροφορίες, οι εργασίες περιλαμβάνουν τους τηλεοπτικούς συνδετήρες, τις επιδείξεις, και τους φιλοξενουμένους που μοιράζεται το στάδιο με. Στην πιό πρόσφατη κεντρική ιδέα του, το ακροατήριο έλαβε νέα από jim Gianopulos, CEO και πρόεδρος της ψυχαγωγίας Filmed αλεπούδων, και Paul Otellini, CEO της Intel ((INTC). Ενισχύστε τις παρουσιάσεις σας με την ενσωμάτωση των πολυμέσων, επιδείξεις προϊόντων, ή το δόσιμο σε άλλες της πιθανότητας να πει μερικές λέξεις.

8. Don’t ιδρώνουν τη μικρή ουσία. Παρά την καλύτερη προετοιμασία σας, κάτι να πάει στραβά όπως έκανε κατά τη διάρκεια της κεντρικής ιδέας. Οι εργασίες ήταν έτοιμες να παρουσιάσουν μερικές φωτογραφίες από έναν ζωντανό ιστοχώρο, και η οθόνη πήγε μαύρη ενώ οι εργασίες περίμεναν την εικόνα να εμφανιστούν. Ποτέ. Εργασίες που χαμογελούν και εν λόγω, “Ωελλ, υποθέτω Flickr isn’t εξυπηρετώντας επάνω τις φωτογραφίες today.” Ανακεφαλαίωσε έπειτα τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που είχε εισαγάγει ακριβώς. That’s αυτό. Δεν ήταν καμία μεγάλη διαπραγμάτευση. Έχω δει τους παρουσιαστές παίρνω ταραγμένου πέρα από τις δευτερεύουσες δυσλειτουργίες. Don’t δευτερεύουσες ατυχίες ιδρώτα. Έχετε τη διασκέδαση. Λίγοι θα θυμηθούν μια δυσλειτουργία εκτός αν στρέφετε την προσοχή σε την.

9. Πωλήστε το όφελος. Ενώ οι περισσότεροι παρουσιαστές προωθούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων, οι εργασίες πωλούν τα οφέλη. Κατά εισαγωγή των ενοικίων κινηματογράφων iTunes, την εργασίες εν λόγω, “Ωε σκέφτονται ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να παραδοθεί η περιεκτικότητα σε κινηματογράφους σε customers.” μας Οι εργασίες εξήγησαν το όφελος με το ρητό, “Ωε’βε δεν πρόσφερε ποτέ ένα πρότυπο ενοικίου στη μουσική επειδή οι άνθρωποι θέλουν να είναι κύρια της μουσικής τους. Ακούτε αγαπημένες χιλιάδες τραγουδιού χρόνοι σας στη ζωή σας. Αλλά οι περισσότεροι από μας προσέχουν τους κινηματογράφους μιά φορά, ίσως μερικοί χρόνοι. Και η ενοικίαση είναι ένας μεγάλος τρόπος να γίνει. It’s λιγότερο ακριβός, doesn’t λαμβάνουν το διάστημα σε σκληρό drive…” μας Οι ακροατές σας ρωτιούνται πάντα, “Ωχατ’σ σε το για me?” Απαντήστε στην ερώτηση. Τα Don’t τους κάνουν την εικασία. Σαφώς δηλώστε το όφελος κάθε υπηρεσίας, του χαρακτηριστικού γνωρίσματος, ή του προϊόντος.

10. Προετοιμάστε, προετοιμάστε, προετοιμάστε. Ο Steve Jobs δεν μπορεί να τραβήξει από μια περίπλοκη παρουσίαση με τους τηλεοπτικούς συνδετήρες, τις επιδείξεις, και τους ομιλητές εξωτερικού χωρίς ώρες της πρόβας. Έχω μιλήσει στους ανθρώπους μέσα στο μήλο που μου λένε ότι οι εργασίες προετοιμάζουν την ολόκληρη παρουσίαση μεγαλοφώνως για πολλές ώρες. Τίποτα δεν λαμβάνεται για δεδομένος. Μπορείτε να δείτε αυτός προετοιμάσατε την παρουσίαση Macworld επειδή οι λέξεις του συχνά τέλεια συγχρονίστηκαν με τις εικόνες και το κείμενο στις φωτογραφικές διαφάνειες. Όταν οι εργασίες παρουσίαζαν παραδείγματα των ταινιών που είναι διαθέσιμες στη νέα υπηρεσία ενοικίου κινηματογράφων iTunes, μια αφίσα μιας ιδιαίτερης ταινίας εμφανίστηκε στην ακριβή στιγμή που άρχισε να μιλά για το. Η ολόκληρη παρουσίαση συντονίστηκε. Μια παρουσίαση του Steve Jobs φαίνεται αβίαστη επειδή καλά-προετοιμάζεται.

Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε όλες τις τεχνικές που περιγράφω ανωτέρω στην επόμενη παρουσίασή σας. Κατόπιν με ενημερώστε πώς πηγαίνει. Μπορείτε να με στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε carmine@gallocommunications.com με την ανατροφοδότησή σας ή να τοποθετήσετε ένα σχόλιο κατωτέρω.

Το καρμίνιο Gallo, ένα λεωφορείο επιχειρησιακών επικοινωνιών και ένα εμμυ-βραβείο που κερδίζουν τον προηγούμενο δημοσιογράφο TV, είναι ο συντάκτης της πυρκαγιάς αυτοί επάνω! και 10 απλά μυστικά των μέγιστων επιχειρησιακών World’s πληροφοριοδοτών. Γράφει τη στήλη επικοινωνιών του κάθε εβδομάδα.

Το Don’τ ξεχνά να προσυπογράψει Καλλιεργήστε το μεγαλείο | Τροφή αμυχών RSS ζωής για την περισσότερες μεγάλες κάλυψη και αναπροσαρμογές!