από Travis Wright

Σύμφωνα με τον τύπο προσωπικότητάς μου, ENTP, τείνω να είμαι λογικότερος και όχι όπως ευαίσθητος σε άλλα συναισθήματα λαών. Πηγαίνω για την ημέρα μου σε ένα βαθύ σκεπτόμενο κράτος, αλλά εκείνο το doesn’t σημαίνει ότι είμαι απαραιτήτωσ ‘τχοuγχτφuλ’. Έτσι, δεδομένου ότι είμαστε όλοι στην πορεία μαζί, θέλησα να βάλω μερικών που σκέφτονται προς το πώς μπορούμε να είμαστε πιό στοχαστικοί και φροντίζοντας προς άλλους. Όλοι ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη μαζί, έτσι θα ήταν συμπαθητικό εάν θα μπορούσαμε να κάνουμε μερικά πράγματα για άλλα για να τους κάνουμε το αγαθό αίσθησης. Ως αποτέλεσμα της βοήθειας άλλων, ανταμειβόμαστε επίσης.


Οι άνθρωποι επιθυμούν να αισθανθούν σημαντικοί και επιθυμούν να αισθανθούν ότι όπως σας φροντίστε για τους. Έτσι, πρέπει να ενημερώσουμε τους ανθρώπους ότι αληθινά φροντίζουμε από τις ενέργειές μας. Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε, και εάν έχετε άλλων, παρακαλώ πάρτε μια στιγμή και τα συμβάλτε στην περιοχή σχολίου μας.

Σκεφτείτε όπως ένα άτομο της δράσης, ενεργήστε όπως ένα άτομο της σκέψης. - Θ*Χενρη Bergman

1. Όταν λέτε “Τχανκ you” πέστε στο πρόσωπο συγκεκριμένα τι είναι εσείς εκτιμά και γιατί σε εκτιμάτε “Τχανκ εσείς για τη μετάβαση στο κατάστημα για με, και να πάρετε την κρέμα ξυρίσματός μου. Τον εκτιμώ πραγματικά. Εσείς rock!”

2. Όταν συναντάτε κάποιο νέο, να είστε βέβαιος να τους στείλει ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συνέχειας για να τους ενημερώσει που απολαύσατε τους, και ανυπομονήστε να συνδέσετε στο μέλλον. Κατόπιν, συνδέστε με τους στο μέλλον. Το δίκτυό σας είναι ένα από τα πολυτιμότερα προτερήματά σας.

3. Στείλετε ‘Τχανκ you’ κάρτες. Πήραμε μερικοί σας ευχαριστούμε κάρτες που δημιουργήθηκαν για την επιχείρησή μου, Adiqus, και έρχονται πολύ σε πρακτικό. Εάν διοργανώνουμε μια συνεδρίαση με κάποιο νέο, σιγουρευόμαστε για να τους στείλουμε μια χειρόγραφη σημείωση των ευχαριστιών. Σκέφτομαι ότι το χειρόγραφο μέρος προσθέτει κάποια ειλικρίνεια και έχει έναν θετικό αντίκτυπο στον παραλήπτη.

4. Τοποθετήστε ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα για να πείτε ακριβώς “Τχανκ you” ή ακριβώς ένας γρήγορος γειάσου. Να συνδέσει προσθέτει κατ' αυτό τον τρόπο τη ζεστασιά στην εκτίμησή σας ακόμα κι αν φθάνετε στη φωνή mail… και να είστε βέβαιος να αφήσει τουλάχιστον ένα φωνητικό ταχυδρομείο.

5. Πέστε κάτι συμπαθητικό για κάποιο, όπου εκείνο το πρόσωπο μπορεί να σας κρυφακούσει το σε κάποιο άλλο. Αυτό είναι όπου να κρυφακούσει μπορεί να λειτουργήσει στην εύνοιά σας. Σας ακούνε αγαθό ομιλίας για τους σε άλλους ανθρώπους, και τους κάνει τη λάμψη με την υπερηφάνεια. Αυτή η εργασία ιδιαίτερα καλά με τα παιδιά.

6. Ένας άλλος τρόπος να μείνει στην αφή είναι να σιγουρευτεί για να στείλει τις κάρτες γενεθλίων, τις κάρτες διακοπών, και τις κάρτες επετείου στους ανθρώπους στη ζωή σας που σημαίνουν τους περισσότερους σε σας. Αυτό είναι ένας τομέας της βελτίωσης για με, προσωπικά, όπως σκέφτομαι ότι η σφραγίδα είναι ένα μεγάλο scam! Αλλά, σημαίνει πολύ στον παραλήπτη μιας αισθητής καρδιά κάρτας.

7. Καλέστε τη μητέρα, τον πατέρα και τους παππούδες και γιαγιάδες σας εάν ευλογείστε για να τους έχετε ακόμα γύρω. Αγαπούν να ακούσουν τη φωνή σας και θέλουν να ξέρουν τι συνεχίζεται στον κόσμο σας. Τους αφήστε μέσα!

8. Ενθαρρύνετε και επαινέστε άλλων όταν η στιγμή είναι σωστή. Μερικές φορές οι φιλοφρονήσεις μπορούν να καταστήσουν τους ανθρώπους λίγο ανήσυχους στη λανθασμένη ρύθμιση, αλλά τις περισσότερες φορές, μια φιλοφρόνηση ή μια ενθάρρυνση μπορεί πραγματικά να προσθέσει κάποιο pep σε εκείνο το βήμα person’s. Μερικές φορές, μπορείτε ακριβώς να κάνετε ότι ημέρα person’s.

9. Προσφορά να δοθεί σημαντική σε άλλη σας ένα μασάζ ή άλλο ‘φαβορσ’ χωρίς οποιαδήποτε προσδοκία τίποτα σε αντάλλαγμα. Η απλή αφή μπορεί να κάνει σημαντικό σας άλλη αίσθηση λιγότερη πίεση και να αισθανθεί πιό κοντά σε σας. Μερικές φορές, ένα προστιθέμενο όφελος προέρχεται από αυτό, αλλά don’t πηγαίνουν σε το, που αναμένει το.

10. Πηγαίνετε σε ένα γεγονός, κινηματογράφος, εστιατόριο ή σε οποιοσδήποτε εκείνος ο σύντροφός σας θέλει να πάει. Don’t αναγκάστε τη θέλησή σας σε κάθε κατάσταση, τα αφήστε να επιλέξουν και να. Doesn’t πρέπει πάντα να είναι ο τρόπος σας.

11. Τους αφήστε να κερδίσουν. Μερικές φορές, ο.κ. του για να αφήσει το άλλο πρόσωπο να κερδίσει. Κάνει τους το αγαθό αίσθησης, και πραγματικά εντάξει του. Don’t πρέπει να κερδίσετε,; Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την εξέταση των μικρών κατσικιών, επειδή μπορεί να βοηθήσει να φορμαρίσει την εμπιστοσύνη τους.

12. Αγοράστε έναν συμπαθητικό λίγο κάτι για αγαπημένος. Ένα λουλούδι από την αγορά μπορεί να προχωρήσει αρκετά. Ένα καυτό αυτοκίνητο ροδών μπορεί να κάνει μια ημέρα child’s. Και οι δύο κοστίζουν χαρακτηριστικά σε λιγότερο από $2, το καλό κτύπημα για σας buck, σωστός εκεί.

13. Κλείστε τον όγκο κατά τη διάρκεια των αντιπροσώπων. Χαμηλώστε εκείνα τα ενοχλητικά πράγματα. Είναι διακριτικό και στοχαστικό για σας!

14. Οργανώστε μια κίνηση τροφίμων στο γραφείο, την εκκλησία, ή τη γειτονιά σας. Συλλέξτε τα τρόφιμα και τα φέρτε στα καταφύγια.

15. Δώστε το α ‘Του για Tots’. Αυτό είναι μια μεγάλη οργάνωση που οργανώνεται από τα ναυτικά που δίνει στα ενδεή παιδιά ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια των διακοπών.

16. Επενδύστε κάποια χρόνο ή χρήματα μέσα Βιότοπος για την ανθρωπότητα, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός κατοικίας που χτίζει την απλή, κόσμιη, προσιτή κατοικία σε συνεργασία με τους ανθρώπους στην ανάγκη. Καλή ουσία. Φέρτε ένα σφυρί και σφυροκοπήστε μερικά καρφιά, ή στείλετε ακριβώς έναν έλεγχο. It’s μια μεγάλη οργάνωση.

17. Ίσως θα μπορούσατε να έχετε μια πώληση γκαράζ για ολόκληρη τη γειτονιά και να δώσετε τις εισπράξεις σε συμφωνηθείσα επάνω στην οργάνωση.

18. Ψήστε το γείτονά σας μια πίτα ή κάποιο άλλο ψημένο αγαθό. Ο γείτονάς σας μπορεί να είναι εκεί πότε εσείς η περισσότερη ανάγκη που, κάνουν έτσι κάτι συμπαθητικό για τους εκ των προτέρων!

19. Δώστε κάποιο χρόνο σε ένα ορφανοτροφείο, ένα άστεγο καταφύγιο, ή ένα παλαιό σπίτι λαών. Φέρτε το παιδί σας εμπρός και τους αφήστε να δοκιμάσουν τα βαθιά αποτελέσματα κάθε ένα. Φέρτε τα βιβλία, τα κραγιόνια, τα μαξιλάρια, και τις προμήθειες τέχνης στα παιδιά στα ορφανοτροφεία και τα άστεγα καταφύγια.

20. Γίνετε α Μεγάλος αδελφός ή μεγάλη αδελφή.

21. Ζήστε η ζωή σας με μια τοποθέτηση της ευγνωμοσύνης. Σκεφτείτε για αυτό που ορισμένοι άνθρωποι έχουν κάνει ότι είστε ευγνώμονες για, και επιστρέφετε μια εύνοια. Η ευγνωμοσύνη είναι ένα κλειδί στην ευτυχισμένη, στοχαστική ζωή.

22. Φωτίστε επάνω και προσπαθήστε να μην είστε τόσο σοβαρός. Όλα isn’t απώτατης σπουδαιότητας. Το γέλιο και ζωντανός λίγο, και δίνει περισσότερων σας σε εκείνοι που αγαπάτε.

23. Κλείστε τον υπολογιστή, κλείστε την TV και ξοδεψτε κάποιο ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους αυτούς σας.

I’m ορισμένος υπάρχουν δημιουργικότερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να γίνουμε πιό στοχαστικοί, και αγάπη I’d να ακούσουμε τις σκέψεις σας. Τόσο παρακαλώ προσθέστε 2 σεντ σας κατωτέρω! It’s το στοχαστικό πράγμα που κάνει, εσείς ξέρεϊ

Επιτυχώς,

Travis Wright

Digg!