αμυχές ζωής

Εντάξει, έχω ένα χρονών κορίτσι μωρών 2.5 και έναν χρονών γιο 6.5. Μου λένε συνεχώς τι θέλουν. «Θέλω αυτό, μπαμπάς! Θέλω αυτός, μπαμπάς!» Τι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι η επιθυμία, η ελπίδα και η επιθυμία για τα πράγματα, ακριβώς δεν λειτουργούν. Θα φαινόταν ότι οι περισσότεροι ενήλικοι δεν πραγματοποιούν αυτό ούτε, έτσι ενέπνευσε αυτήν την θέση blog.

Όταν θέλετε, επιθυμήστε ή ελπίστε για τίποτα, τι συμβαίνει ότι είναι ο κόσμος ακούει… και λαμβάνετε το συναίσθημα «της επιθυμίας, επιθυμώντας ή ελπίζοντας»… ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ πραγματικά τι επιθυμείτε, θέλετε και ελπίζετε ξέν. Αντ' αυτού παίρνετε το συναίσθημα και την εμπειρία.

«Έτσι, Travis», εσείς λέει… «Πώς είμαστε για να φανερώσουμε τις επιθυμίες μας έπειτα;»

Καλά, αυτό είναι δυσνόητο… Αντί της επιθυμίας, επιθυμώντας και ελπίζοντας… ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ εκ των προτέρων την έκβαση που επιθυμείτε. ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ για τα πράγματα να είστε. Όταν εστιάζετε στην απόφασή σας και τις επιλογές σας, έπειτα ο κόσμος και η εργασία Θεών με έναν διαφορετικό τρόπο. Συνδυάζει την προσπάθεια με το υποσυνείδητο μυαλό σας να ενισχυθούν ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ τον τρόπο να γίνει η επιθυμία σας να εμφανιστεί.

Είναι καλύτερο να δοθούν οι αποφάσεις και οι επιλογές μυαλού σας, δεδομένου ότι μπορεί να λειτουργήσει ΓΙΑ σας, αντί ΕΝΑΝΤΙΑ σε σας όπως κάνει όταν θέλετε, επιθυμείτε και ελπίζετε.

Αυτός ο τύπος αισθάνεται;

Αυτό είναι αληθινά «το μυστικό» στην παραγωγή των πραγμάτων να συμβούν για σας σε αυτήν την ζωή. Αποφασίστε εκ των προτέρων. Δημιουργήστε τη διάβαση και έπειτα τον περίπατο κάτω από τη διάβαση που δημιουργήσατε. Όλα αρχίζουν στο μυαλό ως σκέψη. Όταν επιθυμούμε έπειτα κάτι, αντί της επιθυμίας, της επιθυμίας και της ελπίδας… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ την ΕΚΒΑΣΗ ΣΑΣ. Εάν θυμάστε αυτό, θα είστε επιτυχείς πέρα από τις προσδοκίες σας. Καμία επιθυμία. Καμία επιθυμία. Καμία ελπίδα. Ακριβώς αποφασίζοντας.

Είναι αυτό απλό. Τώρα όλη η ανάγκη Ι να κάνει είναι να αποκτηθούν τα κατσίκια μου για να καταλάβει αυτήν την αρχή.

Επιτυχώς,

Travis Wright

Το Donâ € ™ τ ξεχνά να προσυπογράψει Καλλιεργήστε το μεγαλείο | Τροφή αμυχών RSS ζωής για την περισσότερες μεγάλες κάλυψη και αναπροσαρμογές!

Υποστηριγμένη σύνδεση: Lucrative Personal Development Home Business

Sponsored Link: Contact us to add yours here!