Ο Δρ Zhi Gang Sha είναι M.D. στην Κίνα και έναν γιατρό της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής στον Καναδά και την Κίνα. Είναι ένα εξαιρετικό θείο healer, δάσκαλος και πνευματικός κύριος. Ο Δρ Sha είναι ένα grandmaster πολλών ανατολικών πειθαρχιών συμπεριλαμβανομένου tai chi, Qigong, Kung Fu, Feng Shui και του ι Ching. Έχει το best-$l*seller New York Times, ιατρική σώματος μυαλού ψυχής, συν τη με εμπορική επιτυχία θεραπεία δύναμης βιβλίων. Είναι επίσης ο ιδρυτής του ιδρύματος ιατρικής σώματος μυαλού ψυχής.

Podcast Cg.com Podcast #016 - ο Δρ Zhi Gang Sha


Σε αυτό το podcast, μιλά για το πώς chi λειτουργεί. Προφανώς, chi είναι το αποτέλεσμα των δονήσεων των πρωτονίων, των νετρονίων, και της γρήγορης μετακίνησης ηλεκτρονίων σας μέσα σε κάθε κύτταρο. Αυτή η δόνηση κάθε κυττάρου αντηχεί για να δημιουργήσει chi. Μερικές φορές, έχουμε πάρα πολλή ενέργεια σε ισχύ ορισμένες στο σώμα μας, και πάρα πολλή ενέργεια μπορεί να προκαλέσει την ασθένεια στο σώμα. Μας διδάσκει τη φρόνηση ψυχής για να βοηθήσει να διασκορπίσει την πρόσθετη ενέργεια για να θεραπευθεί.

PBS έχει χαρακτηρίσει το Δρ Sha σε δύο ντοκιμαντέρ: Θεραπεία δύναμης με κύρια Sha και Qigong: Αρχαία κινεζική θεραπεία για το 21$ο αιώνα. Σε αναγνώριση των επιτευγμάτων του, ο Δρ Sha ονομάστηκε τον κύριο Qi Gong του έτους στο 5$ο παγκόσμιο συνέδριο σε Qi Gong. Αφιερώνεται στο μετασχηματισμό της συνείδησης της ανθρωπότητας και όλων των ψυχών στον κόσμο.

Μιλά για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ψυχή για να θεραπευθούμε. Το βιβλίο του, θεραπεία δύναμης, είναι το μόνο βιβλίο ότι έχω αγοράσει πάντα τα πρόσθετα αντίγραφα, για να δώσω σε άλλους ανθρώπους. Αυτό το άτομο είναι Αγιος. Συστήνω εξοικειωμένος με την εργασία του.