Dr. Zhi Gang Sha is M.D. in China en een arts van traditionele Chinese geneeskunde in Canada en China. Hij is een buitengewone goddelijke healer, een leraar en een geestelijke meester. Dr. Sha is een grandmaster van vele Oostelijke disciplines met inbegrip van Tai Chi, Qigong, Kung Fu, Feng Shui en I Ching. Hij heeft authored de best-seller van de Tijden van New York, de Geneeskunde van het Lichaam van de Mening van de Ziel, plus het bestselling Helen van de boekmacht. Hij is ook de stichter van het Instituut van de Geneeskunde van het Lichaam van de Mening van de Ziel.

Podcast Cg.com Podcast #016 - Dr. Zhi Gang Sha


In dit podcast, spreekt hij over hoe de chi werkt. Blijkbaar, is de chi het resultaat van de trillingen van uw protonen, neutronen, en elektronen snelle beweging binnen elke cel. Deze trilling van elke cel resoneert om tot chi te leiden. Soms, hebben wij teveel energie in bepaalde plaatsen in ons lichaam, en teveel energie kan ziekte in het lichaam veroorzaken. Hij onderwijst ons de Wijsheid van de Ziel helpen de extra energie verspreiden om te helen.

PBS heeft Dr. Sha in twee documentaires gekenmerkt: Het Helen van de macht met Hoofdsha en Qigong: Het oude Chinese Helen voor de 21ste Eeuw. In erkenning van zijn verwezenlijkingen, werd Dr. Sha genoemd de Meester van Qi Gong van het Jaar bij het 5de Congres van de Wereld over Qi Gong. Hij wordt toegewijd aan het omzetten van het bewustzijn van het mensdom en alle zielen in het heelal.

Hij spreekt over hoe wij de Ziel kunnen gebruiken om te helen. Zijn boek, het Helen van de Macht, is het enige boek dat ik ooit extra exemplaren van, om aan andere mensen heb gekocht te geven. Deze mens is een Heilige. Ik adviseer vertrouwd wordend met zijn werk.