από το βαρίδι κοσμήτορας

Πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνούσαμε ότι η κατοχή ενός συναισθήματος νίκης είναι προαπαιτούμενη στην επίτευξη των σημαντικών προσωπικό βαρίδι κοσμήτορας ανάπτυξηςαποτελεσμάτων. Ένα πρόσωπο can’t αναμένει ενδεχομένως να κερδίσει εάν they’re εστιάζοντας συνεχώς στην αποτυχία! Το πραγματικό μυστικό είναι εδώ να συλληφθεί εκείνο το συναίσθημα νίκης της επιτυχίας τόσο συχνά όπως μπορείτε να δημιουργήσετε το περιβάλλον απαραίτητο να πετύχει.

Εάν you’ve όντας λίγο κάτω στις απορρίψεις, το αίσθημα επισφαλείς ή ίσως το μη αίσθημα τόσο βέβαιος στη δυνατότητά σας όσο you’d όπως, έχω μια μεγάλη άκρη για σας. Η πρότασή μου σε καθεμία που ψάχνει μια διαδρομή επιτυχίας που τρέχει επάνω, ή σε ένα πρόσωπο που κοιτάζει για να επιστρέψει στο ένα, είναι να αρχίσει στις βραχυπρόθεσμες νίκες. Αυτός σημαίνει συγκεκριμένα την εστίαση στους στόχους που μπορείτε να επιτύχετε καθημερινά. Η αρχή είναι να αρχίσει με μια αντιπαλότητα πέρα από την οποία μπορείτε να πετύχετε, και να πάρετε βαθμιαία τους όλο και περισσότερο δύσκολους στόχους. Τίποτα δεν πετυχαίνει όπως την επιτυχία.

Μια άλλη τεχνική που χρησιμοποιείται από πολλούς ανθρώπους στην ανάπτυξη ή τη διατήρηση ενός συναισθήματος νίκης είναι αυτό που καλούμε μέθοδο αντανάκλασης. Σκεφτείτε πίσω κατά τη διάρκεια ενός χρόνου όπου ήσαστε πραγματικά επιτυχείς σε something… όλοι έχουμε τους χρόνους τους οποίους μπορούμε να αφοράμε. Θα μπορούσε να είναι μια πώληση, μια ιδιαίτερη ομιλία, ένα σχολικό παιχνίδι, ή στεμένος μέχρι την πόλη φοβερίστε. Καθένας μας μπορεί να εξετάσει πίσω μια στιγμή για να συλλάβει εκ νέου εγκαίρως εκείνο το αίσθημα νίκης.

Οι επαγγελματικοί αθλητικοί προπονητές επαναλαμβάνουν συχνά τα κερδίζοντας παιχνίδια του παρελθόντος για την ομάδα τους πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι για να υποκινήσουν και να δημιουργήσουν ένα αίσθημα νίκης!

Τα έτη πριν, ένας καλός φίλος του ορυχείου είχε αφήσει την εργασία του και μια επιχείρηση με τις οποίες είχε εργαστεί για πολλά έτη. Ήταν ένα από το κορυφαίο VPs με την επιχείρησή του και είχε κάνει εξαιρετικά καλά. Είχε φύγει επειδή θέλησε να αρχίσει την επιχείρησή του. Τον είπα αυτός θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ένα από τα γραφεία μας έως ότου ήταν αναμένει για να ανοίξει το γραφείο του.

Εν πάση περιπτώσει, συνέβην να είμαι στο γραφείο ένα απόγευμα και η επιχορήγηση, που ήταν κανονικά πολύ οπτιμιστής και θετική, είχε πραγματικά μια δύσκολη περίοδο. Μετά από μερικές στιγμές της μικρής συζήτησης, έγινε προφανές τι το πρόβλημα ήταν. Η επιχορήγηση είχε χτυπήσει το εμπόδιο τρόμου και η δυνατότητα την επιχείρησή του συνέτριβε him… ακριβώς didn’t σκέφτεται ότι θα μπορούσε να το κάνει. Here’s ένα άτομο που είχε ανέλθει στην κορυφή του τομέα του, έκανε ένα υψηλό six-figure εισόδημα για years… και όμως είχε ακόμα τις αμφιβολίες ως προς τη δυνατότητά του να αρχίσει την επιχείρησή του.

Ζήτησα την επιχορήγηση για να πάω στο σπίτι, να πάρω ένα σημειωματάριο και να αρχίσω να γράφω κάτω τις όλες ολοκληρώσεις του, μέχρι θα μπορούσε να θυμηθεί. Το βλέμμα στο πρόσωπό του ήταν ανεκτίμητο β€ "I’m βέβαιο αυτός σκέφτηκε ότι I’d έχασε το μυαλό μου. Του είπα ότι η ολοκλήρωση θα μπορούσε να είναι μικρή ή large… αυτό πραγματικά θέμα didn’t. Το σημείο ήταν να εστιάσει σε κάτι θετικό. Τον θυμάμαι ακόμα που ρωτά, “Ωελλ, τι εάν γεμίζω μόνο μισό page.” Τον χαμογέλασα ακριβώς και ζήτησα για να κάνω το καλύτερό του και να αρχίσω.

Η Δευτέρα πρωί ήρθε και η επιχορήγηση ήταν πίσω στο γραφείο με ένα σύνολο σημειωματάριων των ολοκληρώσεων. Χαμογέλασα και είπα, “Υοu πρέπει να είναι αρκετά βέβαιο, πήρατε ένα ταξινομημένο αγαθό notebook!” Και οι δύο είχαμε ένα καλό γέλιο. Η επιχορήγηση πήγε για να χτιστεί μια multi-million επιχείρηση οικονομικού σχεδιασμού δολαρίων και παραχώρησε αργότερα τη λειτουργία για να επεκταθεί σε ολόκληρο τον Καναδά και τις ΗΠΑ!

Αυτό είναι μια μεγάλη άσκηση για καθεμία ανάγκη μια ώθηση. Τι θα σας έδινε ένα συναίσθημα νίκης της υπερηφάνειας και της ικανοποίησης; Remember… ένα συναίσθημα νίκης είναι ένα βέβαιο συναίσθημα και ένα που ξεχνά τις δεσποινίδες, και ενισχύει τις επιτυχείς προσπάθειες.

Πάρτε το πρώτο βήμα σας στο καταπληκτικό μέλλον! Το βαρίδι Proctor’s η ΔΎΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ η ΤΠ ΌΛΕΣ περιέχει τον τύπο που θα σας εξουσιοδοτήσει για να δημιουργήσει μια δυναμική, επιτυχή, άφθονη ζωή βασισμένη αποκλειστικά σε αυτό που έχετε ονειρευτεί πάντα την κατοχή. Το μυστικό στο πρόγραμμα Bob’s είναι ο τύπος ευημερίας, που σας λέει σε έναν σαφή, εύκολος-$$$-ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ το σχέδιο, ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε ένα όνειρο και να το μετατρέψετε έπειτα σε πραγματικότητα.