Από Carolyn Beale

Το We’VE όλα είχε τις ημέρες όταν, για ο,τιδήποτε λόγος, φαινόμαστε να βρισκόμαστε ασυναίσθητα, που καθοδηγείται με τις φθαρμένα πεποιθήσεις και το αίσθημα που κολλιούνται στις χαμηλός-ενεργειακές δονήσεις. Όταν αυτοί οι χρόνοι εμφανίζονται, μπορείτε να ενισχυθείτε για να μετατοπιστείτε στην υψηλότερη ευθυγράμμιση με την ανάμνηση της δύναμης της εκτίμησης.

Η ευγνωμοσύνη, ευγνωμοσύνη, εκτίμηση, που ευλογεί β€ "αυτοί είναι όλες οι καταστάσεις της ύπαρξης που ανοίγουν την πύλη κήπων στην αφθονία, ευημερία, synchronicity… συγκεκριμένα, serendipity! Αρχίστε με να δώσει την ευγνώμονα προσοχή στο ποιο πειράζει αληθινά: τα πράγματα της καρδιάς σας, της δημιουργικής ζωής και της αίσθησης μόνου σας, της οικογένειας και των φίλων σας, η κοινότητά σας.

Ανοικτός οι ίδιοι στη δέσμευση, και ο ειδικότερα enchantment. Εδώ είναι έξι τρόποι διασκέδασης που επανασυνδέουν με τη δύναμη εκτίμησής σας:

1. Μειώστε το σας θέλει και χρειάζεται στο πιό βασικό επίπεδό τους. Με άλλα λόγια, ποιο είναι το συναίσθημα ή η ποιότητα που εσείς η περισσότερη επιθυμία να επεκταθεί; Ομορφιά, χαρά, ελευθερία, χρόνος, ασφάλεια; Επιτραπείτε σε για να λάβετε ένα μικρά μέτρα να αυξηθεί σήμερα εκείνη η εκτιμημένη ποιότητα στη ζωή σας.

2. Ξοδεψτε το χρόνο μόνο στο παιχνίδι με το εσωτερικό καλλιτεχνικό παιδί σας. Κάνετε κάτι που θυμάστε την ευχαρίστηση ως κατσίκι. Για με it’s πράγματα όπως ακτινοβολεί, ιριδίζοντα χρώματα, χάντρες, ή μπισκότα τσιπ σοκολάτας ψησίματος. Ρωτηθείτε: β€oeWhat είχα τη διασκέδαση κάνοντας στην ηλικία δέκα ή έτσι β€ "τι έκανε τις ώρες fly?” να συνδέσουν με εκείνες τις εμπνευσμένες ιδέες ότι ο ψίθυρος β€oeOh, αυτό να είναι fun!”

3. Πάρτε ένα υγιές σπάσιμο από τη ρουτίνα. Η έρευνα δείχνει ότι είμαστε πραγματικά παραγωγικότεροι και αποδοτικοί όταν δινόμαστε κανονικούς pjo' 4α€οερεστ και relaxation” τις περιόδους. Ακόμη και μερικές στιγμές του ήρεμου σχεδίου στη μέση μιας δραστηριότητα-γεμισμένης ημέρας μπορούν να βοηθήσουν να αναπαραγάγουν το πνεύμα σας και την αίσθηση ευγνωμοσύνης σας.

4. Απεικονίστε την καλύτερη δυνατή έκβαση μιας πτυχής της ζωής σας. Του δώστε τόσο πολλή λεπτομέρεια όπως μπορείτε ενδεχομένως: να χρωματίσει, σύσταση, μυρωδιά, θερμοκρασία, αφή, ήχος, και ο ειδικότερα τα θαυμάσια, εκστατικά, θετικά συναισθήματα που συνδέονται με την όμορφη εικόνα σας. Κατόπιν αφήστε να πάτε της σύνδεσής σας στο β€oehow” it’s όλα που υποτίθενται για να επιλύσουν, και αφήστε το θείο να φροντίσει τις λεπτομέρειες. Εν τω μεταξύ, you’σχετικά με να αφουγκραστεί τον ευγενή ωθεί της διαίσθησής σας και θαρραλέα λήψη των μικρών μέτρων κάθε ημέρα στην πορεία στην επιθυμία heart’σας s.

5. Συνειδητά εστίαση στο β€oeFun Factor.” μερικές φορές παίρνουμε έτσι τυλιγμένοι επάνω στο β€oedoing” το σωστό, το οποίο ξεχνάμε στο β€oebe” ευγνώμον για όλα τα θαυμάσια πράγματα που υπάρχουν ήδη στις ζωές μας. Οι δημιουργικές επιθυμίες σας είναι ένα δώρο για να είναι και εξερεύνησαν, κρατούν ένα κλειδί στις απεριόριστες δυνατότητες. Επενδύστε κάποιο χρόνο που επιδιώκει τη χαρά σας και που ανακαλύπτει την delightedly και unabashedly.

6. Κάνετε κάτι ευχάριστο και που τρέφει για το φυσικό σώμα σας- το κάνετε mindfully, με τη συνειδητοποίηση ότι εκτιμάτε σκόπιμα και παγιοποιείτε θαυμάσιο μόνο σας! Φάτε κάποια υγιή, εύγευστα τρόφιμα πηγαίνετε για έναν βιαστικό περίπατο ή ενυδατώστε τα πόδια σας σε ένα λουτρό των αλάτων epsom και μερικές πτώσεις ενός αγαπημένου ουσιαστικού πετρελαίου.

Ρολόι πώς η δύναμη της ευγνωμοσύνης λειτουργεί για να δημιουργήσει την ειρήνη, την ομορφιά και τη χαρά στη ζωή σας!

Author’s βιο

Το Carolyn Beale είναι ανεξάρτητοι συντάκτης και εκδότης Ιστοχώρος™κήπων Serendipityβ€ s, Ένας εορτασμός της αφθονίας: Σώμα, μυαλό & πνεύμα. Προσυπογράψτε στο φιλοφρονητικό δισεβδομαδιαίο Ezine της, μια ευχάριστη κατάταξη tidbits για να ικανοποιήσετε τις αισθήσεις σας, υποκινήστε την περιέργειά σας, και soothe το πνεύμα σας. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν τα uplifting άρθρα, εξουσιοδοτώντας τις αναφορές, επιλεγμένο έργο τέχνης, συνιστώμενοι ιστοχώροι, αρθρογράφοι φιλοξενουμένων, και πολύ περισσότερο.