door Skellie @ AnyWired

Als u bent †"of om â€" te zijn van een ondernemer zou houden, nog you’is D gelukkig om genoeg te verdienen te leven het leven u eerder dan het worden vuile rijken wilt, zou de levensstijlondernemerschap een goed kunnen zijn geschikt voor u.

De ondernemers van de levensstijl zullen over het algemeen hun ondernemingen rond tijdminimalism, of iets baseren zij houden van, zelfs als er voordeligere (maar meer tijdrovend, of minder interessant) beschikbare opties zijn.

Het doel van een levensstijlondernemer is niet een reusachtig fortuin te vergaren, maar in plaats daarvan, bepaalde definieerbare doelstellingen en, voorbij dat punt mengen bereiken, zaken verzekeren zich niet teveel in het plezier van die doelstellingen.

In dit artikel, I’ll de primaire stappen schetst aan het worden een levensstijlondernemer, die door 40 wordt gevolgd + onderwijs en praktische middelen u kunt begonnen gebruiken om te worden.

De 3 soorten levensstijlondernemer

Minimalists van de tijd. Deze methode is allen over het nemen van veel van de tijdverplichtingen uit het bezitten van zaken en het verdienen van een inkomen. Dit wordt gewoonlijk bereikt door verwijdering, delocalisering, het 80/20 principe, de eenvoud en de automatisering, of door zich het concentreren op ’plaatste het en vergeet producten™ itâ€, zoals eBooks of daling-verscheepte producten.

Voorbeeld: De Prijs van Doug, die leidde tot ProSoundEffects.com. Zijn PPC geadverteerde plaats verkoopt audiobibliotheken bij honderden dollars pop en verdient meer dan $10.000 per maand met onder twee-uren van het onderhoudswerk elke week. De zaken staan Doug toe om overvloed van tijd te besteden die zijn twee primaire hartstochten nastreeft: muziek en reis.

Nomadische ondernemers. Terwijl de nomadische levensstijlondernemer isn’t dat noodzakelijk minder dan iedereen, nomad†s nummer™1 doel vrijheid van plaats is anders werkt: werk overal stijl. Het werk zou reis moeten toelaten, het tot één weekend niet beperken elk jaar.

Voorbeeld: Lea en de looppas van Jonathan Woodward online het brandmerken en marketing zaken van een verscheidenheid die van internationale plaatsen, tot een gemakkelijke mengeling van reis en het werk leidt. De zaken worden geoptimaliseerd handelbaar om te zijn van overal in de wereld.

Het doen van het voor liefde. Voor dit soort levensstijlondernemer, draaien de zaken rond een hartstochtelijke hobby: iets they’D doet nog, zelfs als het didn’t een cent verdient. Het doel is niet zo klein mogelijk te werken. Voor dit soort ondernemer, is het werk een hartstocht, en het handhaven van en het in werking stellen van haar/zijn zaken zijn geweven in een levensstijl, niet afzonderlijk van het.

Voorbeeld: eBay gebruiker richietman (”Richard”) begon verkopend persoonlijk herstelde violen op eBay nadat een ontzettende gezondheidskwestie hem dwong om met zijn carrière als procureur op te houden. Wat was zodra een hartstochtelijke hobby (geen-minder hartstochtelijk) $100.000 per jaarzaken werd.

Welke men is u?

Pluk uw favoriete optie van deze lijst:

  1. U werkt part-time uren en verdient een volledig inkomen.
  2. U kunt van overal in de wereld werken.
  3. U maakt het leven met zaken die met een hartstocht van van u sterk verbonden zijn.

Als you’aangaande extra-ambitieus, u naar hybride modellen kunt streven:

  1. U werkt part-time uren en verdient overal een volledig inkomen, van.
  2. U werkt part-time uren en verdient een volledig inkomen, van overal, doend iets you’D doet zelfs als u didn’t voor het betaald wordt.

Tijd-minimalistische bedrijfsmodellen

1. De producten van de informatie (d.w.z. eBooks, audiocDs, gespreksafschriften, video's).

  • Het werk met wat u weet, of wat u kunt gemakkelijk leren.
  • De het gebiedmarkten van het onderzoek en komen welke informatie en antwoorden te weten they’aangaande het zoeken naar. AdWords sleutelwoordhulpmiddel is een groot hulpmiddel u kunt gebruiken om dit te doen.
  • Het aanrekenen van meer dan $50 voor uw product zal het gemakkelijker maken om kosten †"te dekken en te overschrijden tenzij uw product werkelijk couldn’t zoals met een waarde van dat veel wordt waargenomen.
  • Creëer een basiswebsite en een landende pagina voor uw product, en registreer een domeinnaam.
  • Werk wat uit uw product in detail zal omvatten, dan opzetten uw website en de landende pagina is als u werkelijk een bestaand product verkoopt. Voeg een testprijs en een verbinding aan een controleknoop toe.
  • In plaats van een vorm van betalingsinfo, creëer een pagina meedelend zogenaamde kopers dat u aan een bijgewerkte versie van uw product werkt dat in de nabije toekomst moet worden vrijgegeven. U kunt een e-mailinschrijvingsvorm toevoegen om sommige van deze zogenaamde klanten terug te keren.
  • Voeg toe Google Analytics aan uw website om de hoeveelheid mensen te volgen die aan ‘buy†uw™ punt beslissen.
  • Zet een minimum $100 op Google Adwords om te testen hoe uw product eigenlijk zou gaan als u het creëerde. Volg hoeveel mensen aan de controle te werk gaan en uw ‘updated product komend soon†bericht™ ontmoet. U kunt allen/het grootste deel van deze bezoekers als kopers tellen.
  • Aan het eind van uw test, werk uit of uw product reclamekosten zou gedekt hebben, en door hoeveel. Als uw product $50 is en uw PPC campagne twee †sales’opslaat™, you’zelfs gebroken ve.
  • It’s adviseerde vaak dat u $500 testend uw product besteedt alvorens u eigenlijk de tijd investeert/het geld dat wordt vereist om het te creëren. Ik stel voor doend dit in $100 blokken zodat kunt u uw vooruitgang opnieuw beoordelen en nieuwe strategieën proberen aangezien u gaat.
  • Nota: als u haven’t een PPC campagne voordien in werking stelt, De marketing van Experimenten heeft sommige fantastische leerprogramma's en gidsen om u begonnen te krijgen.
  • Zodra uw informatieproduct wordt gecreeerd, moet u slechts uw PPC campagnes van tijd tot tijd beheren.

2. Vind een product om via daling het verschepen te verkopen

  • Het werk met producten u weet, het of kan gemakkelijk ongeveer leren.
  • De het gebiedmarkten van het onderzoek en komen welke soorten te weten producten they’aangaande het zoeken naar, en wie †"als iedereen â€" aan hun behoeften voldoet.
  • Ideaal gezien, uw producten moeten=zouden= kosten $50 +. Een kleiner volume van verkoop met een hoge winstmarge is over het algemeen gemakkelijker te leiden.
  • Vind een groothandelaar die zal dalen uw product verschepen (poging: http://www.dropshipsource.com). Laat vallen het verschepen betekent u voorwaartse orden aan een groothandelaar, en zij zullen voorraad en levering voor u behandelen. U zak het verschil tussen in het groot en kleinhandelsprijs, minus dalings verschepende prijzen, zonder ooit het moeten de punten raken of opslaan u verkoopt. Keurig, huh?
  • Creëer a Yahoo! opslag specifiek aan uw productidee.
  • Test uw opslag met een PPC campagne, zoals hierboven geschetst, alvorens meer dan $500 aan het te besteden.
  • Als de tests succesvol zijn, zou het proces om uw zaken in werking te stellen de verzending van orden en van tijd tot tijd het beheren van PPC campagnes slechts moeten impliceren. I’D stelt voor zo spoedig mogelijk delocaliserend de klantendienst.

Voor meer ideeën, zie de Automate sectie van De Week van 4 uur van het Werk.

Nomadische bedrijfsmodellen

De bovengenoemde twee ‘time-minimalist’ modellen zijn ook nomadische modellen, geschikt om overal worden geleid van. Hier zijn wat meer ideeën voor web-based ondernemerschap:

  1. Ontwikkel (of huur te ontwikkelen iemand zich) een nuttige Webtoepassing. U kunt het bèta migreren in werking stellen in een abonnementsprijs, of zowel vrije als premierekeningen aanbieden.
  2. Creëer een voor-winst blog en delocaliseer inhoudsverwezenlijking aan de schrijvers van uitstekende kwaliteit.
  3. Deel uw deskundigheid door betaalde inhoud (zie Brian vrije™Clark†s Het onderwijs verkoopt eBook voor meer informatie.)
  4. Begin het raadplegen zaken of een firma.
  5. Creëer een vrije versie van een website-model dat gewoonlijk wordt betaald, dan vergoeden kosten door reclame.
  6. Knip websites weg en blogs.
  7. Wissel online voorraden uit.
  8. Huur lokale verkopers in om aan de grond gezete zaken in werking te stellen.
  9. Werk ver met aan de grond gezete zaken-partners samen.

Hulpmiddelen om een nomadische onderneming in werking te stellen:

A voor liefde, niet (enkel) geld bedrijfsmodel

Het werk van uw hartstochten, de hobbys en de belangen eerste †" verbinden dan deze met mogelijke kansen. Een gebiednadruk zal uit uw ondernemingstribune helpen en zal de concurrentie verminderen. Overweeg deze opties:

  1. Begin een online opslag verkopende punten u in persoonlijk geinteresseerd bent. Als u van grappige boeken houdt, zou u een online opslag kunnen beginnen hard te verkopen om grappige boeken, of grappige boeken te vinden die specifieke karakters starring, bijvoorbeeld. Terwijl it’s zeker mogelijk om een aan de grond gezete opslag, moeilijkheden te beginnen in het richten van kleine gebieden en grotere overheadkosten tot dit een meer riskier optie maakt.
  2. Word betaald om iets te doen u gewoonlijk kostenloos bevrijdt. Als u reeds van houdt bouw computers, kon u op bestelling gemaakte modellen tot stand brengen en hen verkopen. Als u een partij over een bepaald onderwerp en als het geven van advies op het kent, denk verkopend premieinhoud na of wordend een adviseur die in dat onderwerp behandelt. Dit zijn enkel een paar voorbeelden.
  3. Als u houdt van jagend voor collectibles maar beperkt bent door hoeveel u zich kunt veroorloven om te kopen, beginnen deze collectibles aan anderen opnieuw te verkopen, die voor de heel wat schuld-vrije punt jacht toestaan!
  4. Open een gast-huis en huurruimten in een plaats u altijd hebt willen leven. Het teken Hayward is een vriend van mijn momenteel levend deze droom in mooie Culebra, Puerto Rico.

Hartstochtelijk zijn zal over een product u helpen koopjes identificeren, punten verkopen andere mensen geinteresseerd in uw gebied, en eigenlijk van het proces wil geniet om voorraad te selecteren. U hebt meer om zich over uw producten ongerust te maken die te generisch zijn dan u zich moet over hen ongerust maken die te duistere †"door vele rekeningen zijn, is het richten zich op klein, onder-gediend gebiedpubliek de manier te gaan.

Uiteinden bij het doen van van wat u houdt

  • Zet uw plezier vóór winst wanneer het maken van economisch besluiten (zolang u genoeg inkomen om weg) hebt te leven.
  • De groei is niet altijd de beste optie als de spanning en de complicaties met het gaan.
  • Don’t neemt personeel over tenzij het dingen gemakkelijker maakt. Heel wat ondernemers zijn gelukkig tot zij beslissen te beginnen personeel over te nemen dan om na het feit te realiseren datvan zij intens niet houden leidend arbeiders!
  • Denk over manieren om de meest minst plezierige of minste interessante aspecten van uw onderneming te minimaliseren of te elimineren, zelfs als het betekent offerend sommige winsten.
  • Het saldo van het werk/van het leven kan een vernieuwd probleem zijn wanneer u van uw werk houdt. That’s grote †"maar u houdt ook van uw familie en vrienden. Verzet me tegen de verleiding om al tijd te werken, aangezien andere aspecten van uw leven op de achtergrond zullen verwelken.

40 + Praktische en Inspirational Middelen voor de Ondernemer van de Levensstijl

Boeken op levensstijlondernemerschap

Redenen te beginnen

  • 10 De redenen zouden u een Baan nooit moeten worden †"Steve Pavlina

    â€oeIt’grappig s dat wanneer de mensen een bepaalde leeftijd, zoals na een diploma behalende universiteit bereiken, zij itâ€s™tijd veronderstellen uit te gaan en een baan te krijgen. Maar als vele dingen de massa's, enkel omdat iedereen het doesn†t™bedoelt it†S.A.™goed idee doet. In feite, als you’aangaande redelijk intelligent, het krijgen van een baan één van de slechtste dingen is kunt u doen steunen. Er zijn veel betere manieren om het leven te maken dan het verkopen van in servitude.” indentured

Hoe te te beginnen

  • 10 Uiteinden voor zich het Bewegen van Programmeur aan Ondernemer †"Ian Landsman
    â€oe… is de beste code in de wereld zonder betekenis als niemand van uw product op de hoogte is. De code is zonder betekenis als IRS komt en u in gevangenis werpt omdat u didn’t uw belastingen doet. De code is zonder betekenis als u omdat u didn†tlast die™een softwarevergunning heeft die door een lawyer.” wordt gecreeerd vervolgd wordt
  • 36 Startuiteinden: Van Softwaretechnologie aan PR en meer! †"Alex Iskold
    â€oeA het team van 2-3 rockstar ingenieurs kan om het even welk systeem vrij veel opbouwen omdat zij goed zijn bij van wat zij, houden bouw software, zich op het doel concentreren, en don’krijgt t op elke other’s manier. Een team van 20 zo-zo ingenieurs zal niet zeer ver worden. Het mythische man-maandboek debunked het begrip om te schrapen door meer programmeurs aan het project toe te voegen. De waarheid is dat de meest succesvole software vandaag door enkel een handvol goede ingenieurs wordt gebouwd. Minder is meer van toepassing is eveneens op code en op het aantal mensen die aan it.” werken
  • Hoe te om een Opstarten te beginnen †"door Paul Graham
    â€oeYou vereis drie dingen om een succesvol opstarten tot stand te brengen: om met goede mensen te beginnen, om tot iets klanten eigenlijk te maken, zo weinig geld willen en te besteden zoals mogelijk. Het meeste opstarten dat ontbreekt doet het omdat zij bij één hiervan ontbreken. Een opstarten dat alle drie doet zal waarschijnlijk succeed.”
  • De Geheimen van het Creëren van en het Kweken van Online Zaken †"Matte Inglot
    â€oeStarting online zaken zijn geen twijfel een populaire ondernemersonderneming deze dagen. Door Internet kan een product worden gecreeerd, worden op de markt gebracht, worden verkocht, worden betaald voor, en voor fracties van de kosten worden geleverd om dit buiten de virtuele wereld te doen. Vaak tijden de fysieke plaats van uw bedrijfs doesn’t zelfs kwestie - zolang u een Internet verbinding en een computer $300 hebt. Vermeldde ik u van huis met flexibele hours?” kunt werken

Hoe te bij het goed te zijn

  • 100 Manieren een Betere Ondernemer te zijn †"Entrepreneur.com

    â€oeA de gemeenschappelijke fout voor vele ondernemers is dat zij â€oejust don’t time” om aan de dingen hebben te werken die hen beter zullen maken bij wat zij doen. Zij worden ingehaald in de dagelijkse verrichtingen van hun zaken en can’ziet t verleden dat. U kunt de oude zaag gehoord hebben dat sommige dingen dringend zijn en wat belangrijk zijn, maar weinig dingen zijn allebei. Vele bedrijfseigenaars brengen hun tijd aan de dringende dingen door omdat hun gebrek aan planning en perspectief op lange termijn voortdurend tot extra dringende dingen leidt. Het zelf-onderwijs is een goed voorbeeld van iets die maar helemaal niet urgent.” uiterst belangrijk is

  • Vrij! Waarom $0,00 de Toekomst van Zaken zijn †"Chris Anderson
    â€oe
    geef de celtelefoon weg, verkopen het maandelijkse plan; maak het videospelletje goedkoop troosten en dure spelen verkopen; installeer buitensporige koffiezetapparaten in bureaus gratis zodat kunt u managers dure koffie sachets.” verkopen
  • Willekeurige Gedachten op het Zijn een Ondernemer †"Hugh Macleod
    â€oePeople herinneren de kwaliteit lang na they’ve vergeten de prijs. Tenzij u probeert om hen te scheuren off.”
  • Hoogste 10 liggen van Ondernemers †"Kerel Kawasaki

    de â€oeAn entrepreneur’s projecties zijn nooit conservatief. Als zij waren, zouden zij $0.” zijn

  • Zen van de Businessplannen van †"Kerel Kawasaki
    â€oeWhile de verwezenlijking van het businessplan moeten zou een groepsinspanning zijn die alle belangrijkste spelers in het bedrijf impliceert, het daadwerkelijke is schrijven van de zaken die planâ€"literally bij een computer gaat zitten en uit documentâ€"should verplettert een solo effort.”
  • Hoe te om Miljoen dollar te maken †"stel Hersenen op
    â€oeLaste week werd ik verzocht om aan een groep van 200 studenten in Duke University te spreken. De organisatoren gaven me vrij veel vrije teugel in het plukken van mijn onderwerp, zodat besliste ik over this.” te spreken
  • Internet bereidt de weg op Te doen wat niet †"Jeffrey Gangemi

    â€oePotential pitfalls langs de manier aan de bouw van succesvolle online zaken zijn velen, hetzij you’aangaande het nemen van uw baksteen-en-mortierverrichting op het Web of het maken van uw bestaande online uitrusting smarter.”

  • Hoogste 20 Ondernemerscitaten †"Yasmine
    â€oeSome mensendroom van grote verwezenlijkingen, terwijl anderen wakker blijven en hen - Anonymous” doen

Ondernemers lezing

  • Dagelijkse 100 moeten-lezen voor Ondernemers †"Bootstrapper

    â€oeThese dagen, schijnt het dat bijna iedereen een blog heeft, zo it’s vaak moeilijk om whatâ€s™werkelijk waard lezing van wat te scheiden isn’t. Gelukkig, we’ve gedaan het werk voor u en neer versmald het aan 100 hoogst informatieve sites.”

  • Springwise
    â€oeNew bedrijfsideeën voor ondernemersminds.”
  • Start Vonk
    â€oeSparking opstarten met raad, inspiratie en een weinig craziness…”
  • Entrepreneur.com
    â€oeOnline tijdschrift voor zaken en kleine business.”
  • Start Natie
    â€oeSource voor kleine bedrijfsraad, help beginnend zaken, en een ondernemersforum.”
  • Enkel voor Kleine Onderneming
    â€oeStarting en het kweken van een kleine onderneming vereist de beheersing van veelvoudige disciplines. Zorg you’aangaande het missen niet tendensen en raad op financiën, verrichtingen ervoor, en marketing, onder andere things.”
  • Inc.com
    â€oeSmall bedrijfsmiddelen en kleine bedrijfsinformatie voor entrepreneur.”
  • Workhappy.net
    â€oeKiller middelen voor entrepreneurs.”

Doend van wat u houdt

  • Hoe te om te vinden Wat u houdt van te doen †"Brian Kim

    â€oePeople denken u rond de wereld, ervarings de nieuwe dingen, enz. moet reizen om te vinden wat u houdt van te doen. Nr. u moet enkel gaan zitten en beslissen. Het antwoord is reeds binnen u. U moet enkel het opgraven en vermijden uitstellend. Uw hersenen hebben alle soorten informatie en ervaringen geabsorbeerd en het heeft het antwoord klaar unraveled.” te zijn

  • Het maken van een Winst uit Hartstocht: De Ondernemerschap van de levensstijl †"George Rodriguez
    â€oeAccording aan het marktonderzoekbedrijf Warrillow en Co., wel 90 percent van de ruwweg 20 miljoen Amerikaanse kleine bedrijfseigenaars om door levensstijl schijnt worden gemotiveerd meer dan money.”

Nomadische ondernemerschap

  • Is het Onafhankelijke Leven van de Plaats Goedkoper dan Levend in enkel Één Plaats? †"Lea Woodward
    â€oeThere zijn sommige dingen in het leven die enkel worden goedgekeurd; het begrip dat het leven van permanente reis duur is en slechts voor movie sterren en beroemde mensen is één van hen. In deze post, zou ik dat mytherecht uit water.” enkel kunnen blazen
  • De Ontwerper van de Reis van de rond-de-wereld †"Airtreks
    â€oeThis TripPlannerâ"¢ laat u toe om multi-destination â€oemini-retirements” met gemak te plannen door een onbeperkt aantal steden en landen toe te voegen, die in om het even welke richting u vliegen choose.”

Vrije klassen en cursussen op ondernemerschap

  • 7 Universiteiten en Websites die de Vrije Klassen Bedrijfs van de Ondernemerschap online aanbieden
    â€oeApproximately 10 miljoen ondernemers denken over de aanvang van zaken in de V.S. elk jaar. Slechts 3 miljoen hen eigenlijk het doen. Ben één van 3 miljoen met deze vrije online bedrijfsondernemerschap courses.”
  • 99 vrije Online Klassen op Zaken en Ondernemerschap
    â€oeAre u die commerciële en ondernemerschapsklassen kijken te nemen maar bent ongerust gemaakt over de geld en tijdbeschikbaarheid? De weg zijn hieronder vrij allen en kunnen bij uw eigen leisure.” worden gekozen

Fabrikanten en daling-verscheept

Tijd-minimalistisch en solo ondernemerschap

  • Automatiseer Uw Inkomen door Uw Leven Te vereenvoudigen †"Leo Babauta
    â€oeInstead van hard het werken om geld te verdienen werken elke dag en elke maand, hard om uw inkomensstroom op te zetten, en dan het minimale werk dan te doen van op uit dat stream.” handhaven
  • Handel zelfstandig! Het Geheim aan de Bouw van Succesvolle Zaken op Uw †"Bruce Judson
    â€oeIn een eerste-van-zijn-vriendelijk initiatief, hebben Uitgevers HarperCollins de volledige inhoud van Go it alone gemaakt! beschikbare vrij voor lezers bij deze Website. U kunt tot de leven-veranderende ideeën in dit boek, bij geen cost.” toegang hebben
  • Vijf Manieren om Passief Inkomen met Weinig of geen Geld tot stand te brengen †"Brian Lee
    â€oeWhen die ik over het concept passief inkomen heb geleerd, werd ik onmiddellijk opgewekt over het. Ik las elk boek ik mijn handen op onroerende goederen rijkdom, persoonlijke financiën, en ondernemerschap kon ongeveer worden. Het grootste deel van deze boeken waren zwaar op concepten, maar licht op details. Daartoe, ging ik naar seminaries en begon met mensen te mengen die het reeds deden te weten komen hoe zij begonnen. Hier zijn vijf suggesties van welke I’ve learned.”
  • Solo Ondernemers: Grote Bucks van het Uiterst kleine Opstarten van de Gegevensverwerking †"Alice LaPlante
    â€oeOne-persoon jaarlijks verdienen de bedrijven naar omhoog van $1 miljoen in opbrengsten. Hoe doen zij het? Met de connectiviteit van Snelle internetdiensten, mobiele apps, automatisering, en een kleine hulp van hun customers.”
  • Passief Inkomen †"Brian Lee
    â€oeThe het probleem met deze traditionele mening dat de tijd voor geld wordt verhandeld, daardoor beperkt de hoeveelheid geld een persoon door de hoeveelheid tijd hij kan maken/zij has.”
  • Het verkopen van de Vrije Dossiers van de Royalty om Geld te maken †"Collis Ta’eed
    â€oeSelling de voorraaddossiers is iets het meest meestal verbonden aan fotografie, nochtans deze dagen it’s mogelijk om flits, illustraties, audio, video, fonts, websites te verkopen en 3d. dankzij microstockplaatsen, is het ook ongelooflijk toegankelijk als well.” geworden
  • De Passievere Strategieën van het Inkomen †"Brian Lee
    â€oeYou’ve compartimenteerde het geld en wees het een verschillende strategie toe dan uw normaal inkomen. Aangezien u genoeg maakt om uw uitgaven met uw normale baan te behandelen, staat u uw passief inkomen toe om tot het leven van zijn own.” te leiden

Bedrijfs praktische aspecten

Het levensstijldeel

(Dit beetje is werkelijk tot u. En that’s het pretdeel.)