leiding opleiding
door Brad Isaac

Jaren geleden toen Seinfeld een nieuwe televisie was toon, was Jerry Seinfeld nog grappig reizen. Tegelijkertijd, hing ik rond clubs die open mic nachten doen en de kabels proberen te leren. Één nacht was ik in de club waar Seinfeld werkte, en alvorens hij op stadium ging, zag ik mijn kans. Ik moest Seinfeld vragen als hij om het even welke uiteinden voor grappige jongelui had. Wat hij me vertelde was iets die aan me een lifetime… ten goede zou komen;

Hij zei de manier betere grappig te zijn betere grappen was te creëren en de manier om betere grappen tot stand te brengen elke dag te schrijven was. Maar zijn raad was beter dan dat. Hij had een gem van een hefboomwerkingstechniek die hij op zich heeft gebruikt en u kunt het gebruiken om te motiveren - zelfs wanneer u don’t als het voelt.

Hij openbaarde toen een uniek kalendersysteem hij druk zelf om gebruikte te schrijven.

Here’s hoe het werkte.

Hij vertelde me om een grote muurkalender te krijgen die een geheel jaar op één pagina heeft en hangt het op een prominente muur. De volgende stap was een grote rode magische teller te krijgen.

Hij zei voor elke dag dat ik mijn taak doe om te schrijven, krijg ik om een groot rood X over die dag te zetten. “After een paar dagen you’ll hebben een ketting. Houd enkel bij het en de ketting zal langer elke dag kweken. You’ll als het zien van die ketting, vooral wanneer u een paar weken onder uw riem krijgt. Uw enige baan moet daarna chain.” niet breken;

“Don’t breken chain.” Hij zei opnieuw voor nadruk.

In de loop van de jaren gebruikte I’ve zijn techniek op vele verschillende gebieden. I’ve gebruikte het voor oefening, om programmering te leren, netwerkbeleid te leren, succesvolle websites te bouwen en succesvolle ondernemingen te bouwen.

Het werkt omdat het isn’t is de one-shot duwen die ons krijgen waar wij willen gaan, het de verenigbare dagelijkse actie die buitengewone resultaten bouwt. U kunt “inch door duim anything’s gehoord hebben een cinch.” De duim door duim werkt als u een duim kunt bewegen elke dag.

De dagelijkse actie bouwt gewoonten. Het geeft u praktijk en zal tot u een deskundige in een korte tijd maken. Als u don’t de ketting breken, begin you’ll aan vlekkansen u anders wouldn’t. De kleine verbeteringen accumuleren snel in grote verbeteringen omdat de dagelijkse actie “compounding interest.” verstrekt;

Het overslaan van één dag maakt het gemakkelijker om volgende over te slaan.

I’ve zei vaak I’d eerder iemand hebben wie actie - zelfs als klein - elke dag in tegenstelling tot iemand zal voeren wie hard eens of twee keer per week slingert. Seinfeld begrijpt dat de dagelijkse actie grotere voordelen dan zitting opbrengt die beneden en 1000 grappen in één dag probeert te elimineren.

Denk voor een ogenblik over tot wat de actie het diepgaandste effect op uw leven zou maken als u het elke dag werkte. Dat is de actie die ik u op uw kalender Seinfeld zet heb geadviseerd. Begin vandaag en verdien uw groot rood X. en van hier op out…

Don’t breken de ketting!

Brad Isaac is een programmeur van de loodsoftware en blogger. U kunt zijn motievenstrategieën elke dag op zijn doel lezen dat blog plaatst, Bereiken-het!