door Brian Tracy

het levens houweren

De ondernemerschap is de kunst van het vinden van voordelige oplossingen aan problemen. Elke succesvolle ondernemer, is elke succesvolle businessperson een persoon geweest die een probleem heeft kunnen identificeren en met een oplossing aan het op de proppen komen alvorens iemand anders. Hier zijn de vijf regels voor ondernemerschap.

Vind een Behoefte en vul het
Eerst, vind een behoefte en vul het. Ross Perot, toen hij voor IBM werkte, zag dat zijn klanten die IBM-COMPUTERS, nodig hulp in de verwerking van hun gegevens kochten. Hij ging naar IBM met dit idee en zij zeiden zij interessante weren’t, zodat begon hij zijn eigen zaken. Hij ver*kopte het uiteindelijk voor $2,8 miljard dollars uit. Hij vond een behoefte en hij vulde het.

Vind een Probleem en los het op
De tweede regel moet een probleem vinden en het oplossen. Een secretaresse die voor een klein bedrijf werkt begon mengend bloem met het wit van de spijkervernis uit de fouten zij in haar maakte die typt. Vrij spoedig, vroegen haar vrienden in het zelfde bureau of kon zij wat voor hen maken. Zo begon zij mengend het op haar keukenlijst. Dan, begonnen de mensen in andere bureaus om het te vragen, en zij hield op uiteindelijk met haar zaken en werkte voltijds het creëren van wat vandaag Vloeibaar Document wordt genoemd. Een paar jaar geleden, verkocht zij haar bedrijf aan Gillette Bedrijf voor 47 miljoen dollar.

Klanten voor het Leven
De hoogste betaalde verkopers en de voordeligste bedrijven hebben de beste reputatie voor de klantendienst. U leert een reeks goedkope, geen-kostenmanieren om klanten ertoe te brengen om van u te kopen, opnieuw te kopen, en hun vrienden te vertellen. Een tevreden klant is 10x gemakkelijker te verkopen dan een nieuwe klant. Een verwijzing van een tevreden klant is 15x gemakkelijker te verkopen dan een koude vraag.

Zoek Oplossingen
Vind een probleem en los het op. Vind een probleem dat everybody’s kreeg en ziet als u can’t met een oplossing voor het op de proppen komen. Vind een manier om een beter, goedkoper, sneller of gemakkelijker product of de dienst te leveren. Clemmons Wilson zag dat er een behoefte aan hotels was die families konden aanpassen die reisten, en hij begon de Herbergen van de Vakantie. En de Herbergen van de Vakantie is nu één van de meest succesvole hotelkettingen in de wereld geworden.

Nadruk op Uw Klant
Here’s de sleutel tot succes in zaken. Geworden geobsedeerd met uw klant. Vastgezet op uw klant. Denk aan de klant. Denk aan wat de klant wil, wat de klant nodig heeft. Wat de klant voor zal betalen, wat de problemen customer’s zijn. Thomas J. Watson, Oudste, de stichter van IBM, onderwees zijn mensen en bouwde zijn bedrijf op dit principe. Zie me zoals werkend voor de klant. Zodra you’ve met een product of een idee op de proppen komt, dan begin om uw tijd te investeren, talent en energie in plaats van uw geld, begonnen te worden.

De Bron van de Meeste Grote Fortuinen
Herinner dit, waren de meeste grote fortuinen in Amerika begonnen met een idee en met persoonlijke inspanningen. De meeste grote fortuinen waren begonnen met de verkoop van de persoonlijke diensten. Dit wordt genoemd zweetgelijkheid. Met andere woorden, in plaats van contant geldgelijkheid, gezet in zweetgelijkheid. Gezet in het zweet van uw brow om met uw zaken te beginnen. U kunt waardevolle lessen leren die op kleinschalig werken.

De Oefeningen van de actie
Hier zijn twee dingen u kunt onmiddellijk doen deze ideeën in actie zetten:

Eerst, vind een behoefte en vul het. Kijk rond u en onderzoek naar behoeften die de mensen voor producten of de diensten hebben die niet worden ontmoet. Één klein idee is genoeg om u op de manier aan bedrijfssucces te beginnen.

Ten tweede, vind een probleem en los het op. Kijk rond u voor problemen die u of andere mensen hebt die nog niet worden opgelost. Zoek oplossingen dat niemand gedachte heeft van en geef hen een poging. Één goede oplossing kon de gehele richting van uw leven veranderen.