Η αληθινή ευημερία έχει μια πνευματική βάση. “Γοδ είναι η πηγή του supply.” σας Έτσι δηλώνει την Catherine Ponder στο θαυμάσιο βιβλίο της οι δυναμικοί νόμοι της ευημερίας. Ακριβώς όπως δεσμεύουμε το Θεό μέσω της προσευχής για αυτήν που υποστηρίζουμε για να είμαστε αληθινοί, και συνδέουμε με το Θεό πνευματικά μέσω της πρακτικής της περισυλλογής, τόσο επίσης δίνουμε το ΔΩΡΟ Tithing για να διατηρήσουμε επαφή με συνέπεια με την άπειρη πηγή ανεφοδιασμού μας, το δόσιμο God.”Systematic ανοίγει το δρόμο στη συστηματική λήψη, ” σύμφωνα με το Δρ Ponder. Το δόσιμο Θεός 10% αυτός που έχουμε λάβει στα πρόσωπα ή οι θέσεις όπου είστε που λαμβάνουν την πνευματική τροφοδότησή σας επιτρέπουν σε σας για να απολαύσουν την αληθινή ευημερία με τα θαυμάσια αποτελέσματα.

Η πρακτική του αρχαίου νόμου της ευημερίας είναι τόσο παλαιά όσο είμαστε ως είδος. Από το πρωτόγονο άτομο που πρόσφερε τις θυσίες στους Θεούς του στους εξελισσόμενους πολιτισμούς Αιγυπτίων, Babylonians και Arabians, Έλληνες, Ρωμαίοι και Κινέζοι, poy (η λέξη “τητχε” μέσα “τεντχ”) ήταν ένας τρόπος της ζωής. “Τχε ancients διαισθητικά ήξερε εκείνο το δόσιμο, ο μοιραμένος και βάζοντας Θεός πρώτα οικονομικά ήταν το πρώτο βήμα σε μόνιμο, υπομένοντας την ευημερία, ” γράφει ότι ο συντάκτης συλλογίζεται. Θεώρησαν ότι δέκα ήταν ο μαγικός αριθμός αύξησης.

Μερικοί από τους πιό προεξέχοντες εκατομμυριούχους του εικοστού αιώνα απέδωσαν την εξαιρετική επιτυχία τους στην πρακτική. Οι εκθέσεις της Catherine Ponder, “Ην 1855, ως νεαρός άνδρας, John D. Rockefeller άρχισαν. Το συνολικό εισόδημά του για εκείνο το έτος ήταν $95.00 από τα οποία $9,50 σε church.” του Εντούτοις, πηγαίνει για να πει, “ψετωεεν 1855 και το 1934, έδωσε μακριά $531 εκατομμύριο δολάρια. Η τυποποιημένη απάντησή του στους κριτικούς της γενναιοδωρίας του ήταν β€˜God μου έδωσε money.β€ μου™”Σο πολλά από τα σχέδια για να γίνει πλούσια και οι πλούσιοι εστιάζουν σε “γεττηνγ” και ξεχάστε για “γηβηνγ.” Αυτά τα σχέδια δεν είναι βασισμένα σε ένα πνευματικό ίδρυμα. Όταν ο Θεός είναι στην εξίσωση, ο πλούτος (σημαίνοντας την ευημερία και την πληρότητα) βεβαιώνεται Έτσι τι κάνουμε πραγματικά πότε δίνουμε το ΔΩΡΟ Tithing; Λέμε, “Τχανκ εσείς, God” για τη γενναιόδωρη γενναιοδωρία που έχουμε λάβει.

Διάβασα πρόσφατα την αποκάλυψη της παραγράφου στο βιβλίο Joel™Goldsmithβ€ s, συνείδηση που μετασχηματίστηκε. Σε το δηλώνει: “Α το λάθος έχει γίνει σχετικά με το θέμα. Δεδομένου ότι ανακαλύφθηκε ότι εκείνοι που η δεκάτη δεν ξέρει ποτέ την έλλειψη ή τον περιορισμό, θεωρήθηκε ότι εάν θα διδάσκατε αυτό στους ανθρώπους, θα ήταν πάντα ακμάζοντες, ” γράφει τον ιδρυτή του άπειρου τρόπου. “Τχης δεν είναι αληθινό, ” συνεχίζεται. “Τητχηνγ είναι κάτι που μπορεί μόνο να πραγματοποιηθεί όταν λαμβάνουν inwardly τα άτομα την πραγματοποίηση ποιων μεγάλων δώρων του Θεού έχουν λάβει, και στην ευγνωμοσύνη αποφασίζουν να μοιραστούν κάποιο μέρος από το, ” Το Joel λέει. “Τχης η διανομή είναι ακριβώς με την ιδέα της ευγνωμοσύνης για την πραγματοποίηση της επιείκειασ™Godβ€ s, και είναι για αυτόν τον λόγο ότι εκείνοι που έρχονται αυθόρμητα στη δεκάτη πάντα γενναιόδωρα και άφθονα προβλέπονται, ” Ο κ. Goldsmith ολοκληρώνει. Το Tithing είναι το ενεργό συστατικό της ευγνωμοσύνης που ευημερεί όχι μόνο tither αλλά ο παραλήπτης της δεκάτης επίσης.

Το Tithing είναι η πράξη του δοσίματος της ευγνωμοσύνης γιατί το 100% λάβαμε με την αναχώρηση 10% με το μας πηγή-ότι είναι, το πρόσωπο (σ) ή τοποθετεί (σ) όπου πραγματοποιούμε την παρουσία Θεού στις ζωές μας. Παραδοσιακά έχει συνδεθεί με το δόσιμο στη θέση της λατρείας στην οποία ανήκουμε. Συχνά, “τχεολογηανς έχουν τείνει να τονίσουν τι poy θα έκανε για την εκκλησία, αντί αυτού που που θα μπορούσε να κάνει για tither, ” λέει το Δρ Catherine Ponder. Ακόμα, επάνω στην πιό προσεκτική εξέταση Tithing ως πνευματική πρακτική (όχι μηχανική μια από την υποχρέωση), μπορούμε μόνο να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είναι το άτομο που θα ευημερηθεί και θα ευλογηθεί μέσω. Φυσικά, ο παραλήπτης θα είναι επίσης, από it’s όλος ο Θεός. Υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες για την οικονομική, ακμάζουσα επιτυχία που προέρχεται από το δόσιμο του ΔΩΡΟΥ Tithing. “Σηνθε, έχω περισσότερα χρήματα που ξοδεύουν, όχι λιγότεροι, ” εκθέσεις ένας σπουδαστής αυτής της κατηγορίας. “Η υποβάλλουν τη δεκάτη μου την προηγούμενη εβδομάδα και ξαφνικά ο έλεγχος που έχω αναμείνει για τους μήνες ήρθε στο mail.” “Σηνθε η έναρξη αυτής της κατηγορίας και να περπατήσει μου στο δόσιμο του ΔΩΡΟΥ Tithing, το σπίτι μου sold.” Οι ιστορίες συνεχίζονται και επάνω. Επίσης ακουσμένος αυτός: “Η αναπτυσσόταν οικονομικά και με τόσους πολλούς τρόπους όταν ήμουν στην κατηγορία, αλλά σταμάτησα Tithing αφότου τελείωσε και I’m πίσω στο ίδιο β€˜soupβ€ που™ ήμουν σε before.”

Έτσι τι μπορείτε να αναμείνετε πότε αρχίζετε να δίνετε το ΔΩΡΟ Tithing;

β€ʼ ο φόβος παρουσιάζει συνήθως. Ι don’t έχουν αρκετών τώρα. Πώς μπορώ possibly…

β€ʼ μνήμες των προηγούμενων ενώσεων με τη λέξη “τητχε” μπορέστε να εμφανιστείτε.

β€ʼ την η εμπιστοσύνη θα γίνει η σανίδα για να περπατήσει κατά αρχή αυτής της πρακτικής.

β€ʼ η έκπληξη μπορεί να ακολουθήσει όταν παρατηρείτε το χρηματικό ποσό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε μετά από να δώσετε 10% στο Θεό.

β€ʼ η αμφιβολία μπορεί να εμφανιστεί όταν τα ανωτέρω δεν είναι η άμεση εμπειρία ή όταν παρουσιάζουν οι απροσδόκητες δαπάνες αντ' αυτού.

β€ʼ μπορείτε να εκπλαγείτε με τη φρόνηση και την κρίση χρησιμοποιείτε για να διαχειριστείτε τα χρήματα που έχετε δοθεί.

β€ʼ θα απολαύσετε την ευκολία με την οποία είστε σε θέση να εκπληρώσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

β€ʼ θα παρατηρήσετε ότι η σύνδεσή σας στο Θεό εμβαθύνει και έτσι η πνευματική ζωή σας επεκτείνεται και η συνείδηση πλούτου σας αυξάνεται.

β€ʼ θα διαπιστώσετε ότι θέλετε να δώσετε περισσότερο από 10% σε ποικίλες θέσεις της πνευματικής τροφοδότησης.

κατάπληξη β€ʼ You’ll πώς κατορθώσατε πάντα να ζήσετε χωρίς δόσιμο του ΔΏΡΟΥ Tithing.

Η αρμονία©της Diane Β είναι στην επιχείρηση της προσωπικής και πνευματικής ενδυνάμωσης. Είναι συντάκτης, ομιλητής πλατφορμών, ένα εργαστήριο/καθηγητής τάξης και ένας βοηθός, ορισμένος Υπουργός της θρησκευτικής επιστήμης και ένας οδηγός σχετικά με τις πνευματικές υποχωρήσεις. Η Diane έχει δημοσιευθεί στην επιστήμη του περιοδικού μυαλού, του περιοδικού συνειδητοποίησης, του εσωτερικού περιοδικού οραμάτων, και των καθημερινών οδηγών της προσευχής. Είναι ο συντάκτης του κερδίζοντας βιβλίου βραβείων, 5 ΔΩΡΑ για μια άφθονη ζωή: Δημιουργήστε μια συνείδηση του πλούτου. Ένας ταλαντούχος δάσκαλος, Diane έχει διδάξει πάνω από 40 κατηγορίες ευημερίας στις εκατοντάδες των σπουδαστών. Το 2002, πέτυχε επιτυχώς να δημιουργήσει μια σειρά μαθημάτων ευημερίας 8 εβδομάδων που τιτλοφορήθηκε 5 ΔΩΡΑ για μια άφθονη ζωή! (Σήμερα, η Diane είναι ο ηγέτης της επιχείρησής της, Universal Harmony Inc., το του οποίου όραμα πρόκειται να εξουσιοδοτήσει τον πληθυσμό™planetβ€ s με την πνευματικά διορατικότητα, τη γνώση και τα εργαλεία για να ζήσει ζωή εν την αφθονία, τη χαρά και την ειρήνη). Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστοχώρο της σε: 5 Δώρα