De ware welvaart heeft een geestelijke basis. “God is de Bron van uw supply.” Verklaart zo Catherine Ponder in haar prachtig boek de Dynamische Wetten van Welvaart. Enkel aangezien wij God door gebed voor dat in dienst nemen die wij om waar eisen te zijn, en wij geestelijk aan God door de praktijk van meditatie verbinden, zo geven wij ook de GIFT van Tithing om constant met de Oneindige Bron van onze levering in contact te blijven, het geven God.”Systematic de manier opent voor het systematische ontvangen, ” volgens Dr. Ponder. Het geven aan God 10% van dat wat wij aan personen hebben ontvangen of plaatsen die waar u bent uw geestelijke voeding de ontvangen u toestaat om van ware welvaart met wonderbaarlijke resultaten te genieten.

De praktijk van de oude wet van welvaart is zo oud aangezien wij als soort zijn. Van de primitieve mens die offers aan zijn goden aan evoluerende beschavingen van Egyptenaren, Babylonians en Arabians, Grieken, Romeinen en Chinezen aanbood, die (het woord “tithe” tithing; middelen “tenth”) was een manier van het leven. “The ancients kende intuïtief dat het geven, was de delende en zettende God eerst financieel de eerste stap aan permanent, verdragend welvaart, ” schrijft de auteur nadenkt. Zij waren van mening dat tien het magische aantal verhoging waren.

Een aantal van de prominentste millionaires van de twintigste eeuw schreven hun buitengewoon succes aan de praktijk van het tithing toe. Rapporten van Catherine Ponder, “In 1855, als jonge mens, John D. Rockefeller begonnen tithing. Zijn totaal inkomen voor dat jaar was $95.00 waarvan hij $9,50 aan zijn church.” tithed; Nochtans, gaat zij zeggen, “between 1855 en 1934, gaf hij $531 miljoen dollar weg. Zijn standaardantwoord op critici van zijn grootmoedigheid was ‘God gaf me mijn money.’”So- veel van de plannen voor rijk het worden en de rijken concentreren zich op “getting” en vergeet over “giving.” Deze regelingen zijn niet gebaseerd op een geestelijke stichting. Wanneer de God in de vergelijking is, de rijkdom (betekenend welzijn en volledigheid) verzekerd=wordt= Dat wat doen wij werkelijk wanneer wij de GIFT van Tithing geven? Wij zeggen, “Thank u, God” voor grootmoedige bounty die wij hebben ontvangen.

Ik las onlangs het openbaren van paragraaf in van Joel Goldsmith’s- boek, Omgezet Bewustzijn. Daarin verklaart hij: “A de fout is gemaakt voor wat betreft het tithing. Aangezien men dat hen ontdekte die tithe nooit gebrek of beperking kent, geloofde men dat als u dit aan mensen zou onderwijzen, zij altijd, ” bloeiend zouden zijn; schrijft de stichter van de Oneindige Manier. “This is niet waar, ” hij gaat verder. “Tithing is iets die slechts kan plaatsvinden wanneer de individuen binnenwaarts de totstandbrenging van welke grote giften van God die zij hebben ontvangen, ontvangen en in dankbaarheid beslissen één of ander deel van het, ” te delen; Joel zegt. “This het delen is enkel met het idee van thankfulness voor de totstandbrenging van de gunst™van God†s, en het is om deze reden dat hen die spontaan aan tithe komen altijd grootmoedig en overvloedig voor, ” worden verstrekt; M. Goldsmith besluit. Tithing is het actieve ingrediënt van Dankbaarheid dat niet alleen tither maar de ontvanger eveneens van tithe bloeit.

Tithing is de handeling van het geven van dankbaarheid want 100% wij door 10% met ons ontvingen te verlaten bron-dat, de persoon (s) is of (s) plaatsen waar wij de Aanwezigheid van God in ons leven realiseren. Traditioneel is het tithing geassocieerd met het geven aan de plaats van verering waartot wij behoren. Vaak, hebben “theologians geneigd om te beklemtonen wat die voor de kerk tithing doen zou, in plaats van wat het voor tither kon doen, ” zegt Dr. Catherine Ponder. Maar toch op dichter onderzoek van Tithing als geestelijke praktijk (niet een mechanische één van verplichting), kunnen wij slechts besluiten dat het het individu is dat door het tithing zal worden gebloeid en worden gezegend. Natuurlijk, zal de ontvanger, sinds it†s al™God ook zijn. Er zijn talloze verhalen over het financiële, bloeiende succes dat uit het geven van de GIFT van Tithing komt. “Since ik tithing, ik meer te besteden geld heb, niet minder, ” rapporten één student van deze klasse. “I brachten mijn tithe aan vorige week en plotseling de controle die ik voor maanden heb verwacht kwam in mail.” “Since het begin van deze klasse en mijn het stappen in het geven van de GIFT van Tithing, mijn huis sold.” De verhalen gaan en. Ik heb ook gehoord dit herhaalde één: “I bloeide financieel en op zo vele manieren toen ik in klasse was, maar ik hield Tithing nadat het over was en I’m terug in zelfde ‘soup†tegen™ ik in before.” was;

Zo wat kunt u wanneer u begint de GIFT van Tithing te geven verwachten?

• de vrees verschijnt gewoonlijk. I don’t hebben nu genoeg. Hoe kan ik possibly…?

• geheugen van vorige verenigingen met het woord “tithe” kan opduiken.

• het vertrouwen zal de plank om worden te lopen wanneer het beginnen van met deze praktijk.

• de verrassing kan volgen wanneer u de hoeveelheid geld opmerkt u na het geven van 10% aan God moet gebruiken.

• de twijfel kan opduiken wanneer bovengenoemd niet de directe ervaring is of wanneer de onverwachte uitgaven in plaats daarvan verschijnen.

• u kunt bij de wijsheid en het oordeel worden verrast u gebruikt om het geld te leiden u bent gegeven.

• u zult van het gemak genieten waaru uw financiële verplichtingen kunt ontmoeten.

• u zult opmerken dat uw verbinding in God verdiept en zich zo uit breidt uw geestelijk leven en uw bewustzijn van rijkdom groeit.

• u zult vinden dat u meer dan 10% aan een verscheidenheid van plaatsen van geestelijke voeding wilt geven.

wonder • You’ll hoe u ooit om erin slaagde te leven zonder de GIFT van Tithing te geven.

De Harmonie©van Diane van  is in de zaken van persoonlijke en geestelijke empowerment. Zij is een auteur, een platformspreker, een workshop/een klassenleraar en facilitator, een verordende Minister van Godsdienstige Wetenschap en een gids op geestelijke terugtocht. Diane is gepubliceerd in Wetenschap van het Tijdschrift van de Mening, het Tijdschrift van de Voorlichting, het Binnentijdschrift van Visies, en Dagelijkse Gidsen van Gebed. Zij is de auteur van het toekennings winnende boek, 5 GIFTEN voor het Overvloedig Leven: Creëer een Bewustzijn van Rijkdom. Een begaafde leraar, Diane heeft meer dan 40 welvaartklassen aan honderden studenten onderwezen. In 2002, slaagde zij in met succes het creëren van een Cursus van de 8 weekwelvaart getiteld 5 GIFTEN voor het Overvloedig Leven! (Vandaag, is Diane de leider van haar eigen bedrijf, Universal Harmony Inc., de van wie visie de planetâ€s bevolking™met het geestelijke inzicht, de kennis en de hulpmiddelen moet machtigen om te leven het leven in overvloed, vreugde en vrede). U kunt bezoeken haar website bij: 5 Giften