κατάρτιση ηγεσίας Με την απαγόρευση Beth

Φαίνεται there’s πάντα ένα άλλο συλλογή διακοπών ή δικαίωμα οικογενειακής συγκέντρωσης γύρω από τη γωνία. Αλλά αφήνετε πάντα να αναρωτηθείτε γιατί πήγατε; Είναι μερικά από in-laws και τα εκτεταμένα οικογενειακά μέλη σας λίγο δύσκολο να εξεταστούν; Μπορεί να είναι διαφορετικό. Πώς θα επιθυμούσατε να περπατήσετε στο συναίσθημα που διεγείρεται για να όντας εκεί, που ξέρει ότι you’ll αφήνουν ευχαριστημένος από ολόκληρη την εμπειρία σας; It’s η επιλογή σας. Ανακαλύψτε πέντε άκρες που θα σας παρουσιάσουν πώς να προγραμματίσουν την επόμενη εμπειρία οικογενειακής συγκέντρωσής σας ακριβώς όπως you’ve επιθυμητό πάντα.

Αναρωτιέστε πώς η επόμενη οικογενειακή συλλογή σας θα βγάλει; Είναι σκληρό να αφορά μερικές από την οικογένεια, in-laws, και τα εκτεταμένα οικογενειακά μέλη σας; Αφήνετε μερικές φορές το συναίσθημα αποστραγγιζόμενο και αναρωμένος γιατί πήγατε καθόλου όλοι;

Μπορεί να είναι διαφορετικό φέτος. Φανταστείτε στο επόμενο συναίσθημα οικογενειακής συγκέντρωσής σας που διεγείρεται για να είσαι εκεί και τη γνώση ότι άδεια you’ll που αισθάνεται ευχαριστημένη από ολόκληρη την εμπειρία σας.

It’s η επιλογή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πέντε άκρες για να κάνετε την επόμενη οικογένειά σας που συλλέγει την εμπειρία you’ve επιθυμητή πάντα.

Ακρη #1 - αποφασίστε τι θέλετε να δοκιμάσετε

Καλούμε αυτήν την δημιουργία πρόθεση. Εάν εσείς aren’t πολύ σαφές για αυτό που θέλετε να δοκιμάσετε, κατόπιν αυτό θα είναι δύσκολο να καθεί αυτό να συμβεί. Και μπορεί είναι δύσκολο για σας να τον παρατηρηθείς ακόμη και όταν συμβαίνει. Πώς παίρνετε σαφείς για την πρόθεσή σας; Αναρωτηθείτε αυτές τις ερωτήσεις:

“Χοω θα μπορούσε η οικογένειά μου και ωφελούμαι από this?”

Να επιλέξετε τη διασκέδαση, τη φροντίδα και την αρμονία. Ή ηρεμία: “Ηφ η εμπειρία μου θα μπορούσε σήμερα μόνο να είναι ειρηνική εγώ θα περπατούσε έξω ευτυχή και την επιθυμία να επιστραφεί επόμενο time.” Πάρτε κάποιο χρόνο να φανταστούν όλες οι ιδιότητες που θα έκαναν την επόμενη οικογένειά σας που συλλέγει μια θαυμάσια εμπειρία για σας.

“Χοω θα μπορούσε εσείς και το οικογενειακό όφελός σας από αυτήν την ποιότητα experience?”

Ίσως θα μπορούσατε να κερδίσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση της σύνδεσης. Εσείς και η οικογένειά σας πραγματικά να ανυπομονήσετε να δείτε ο ένας τον άλλον πάλι. Ή να είστε πιό εύθυμοι με το ένα άλλος. Ο χρόνος που ξοδεύετε τον προσδιορισμό αυτών των οφελών θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε την πρόθεσή σας εάν τα πράγματα αρχίσουν να παίρνουν την πρόκληση στη συλλογή.

Ακρη #2 - ξέρτε ότι οι άνθρωποι κάνουν το καλύτερο που μπορούν

Να ρωτήσετε: η θεία “Ωχεν μηνύει παραπονιέται για όλα κάτω από τον ήλιο, είναι αυτή που κάνει το καλύτερο που αυτή μπορεί; Όταν ο μπαμπάς με επικρίνει για κάθε μέρος της ζωής μου, είναι που κάνει τον καλύτερο αυτός can?”

Ναι. They’re κάνοντας το καλύτερο μπορούν.

Σταματήστε και σκεφτείτε για το. Εξετάζουν όπως they’re έχοντας τη διασκέδαση αυτούς τους χρόνους; Είναι που είναι αποτελεσματικοί να πάρουν τι θέλουν πραγματικά; Εάν ήξεραν έναν τρόπο να φροντίσουν οι ίδιοι που ήταν περισσότερη διασκέδαση και που ελειτούργησε καλύτερα να πάρει τι θέλησαν πραγματικά, don’t εσείς σκέφτονται ότι θα το έκαναν;

Έτσι εάν παίρνετε βλέποντας την πράξη ανθρώπων ο τρόπος, να θυμηθείτε: They’re κάνοντας το καλύτερο μπορούν. Κατόπιν επιστρέψτε στη δημιουργία τι θέλετε να δοκιμάσετε τόσο γρήγορα όσο μπορείτε.

Τι κάνετε αυτός;

Ακρη #3 - Don’t παίρνουν τα πράγματα προσωπικά

“Δον’τ το παίρνουν προσωπικά εάν κάποιος λέει ότι ποιο να κάνει I’m είναι stupid?”

Μπορείτε να αποφύγετε τα πράγματα προσωπικά εάν αρχίζετε με αυτήν την κατανόηση: Όλα άνθρωποι κάνουν ή λένε τις ενάρξεις με μια επιθυμία να υποστηριχθεί κάτι που εκτιμούν.

Και τι θα μπορούσε αυτός να είναι; Εικασία.

Ο πατέρας σας λέει σε σας: “Χοω μπορεί εσείς ενδεχομένως να σκεφτεί ότι η έναρξη της επιχείρησής σας είναι ένα έξυπνο πράγμα σε do?” Να εκτιμήσει την ασφάλεια, ή την προβλεψιμότητα. Να ανησυχηθεί για το πώς you’ll συνεχίζουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς σας. Το θεωρήστε ή όχι, αυτό να είναι η προσπάθειά του να συμβάλει σε σας. Και, κάνει το καλύτερο που μπορεί.

Έτσι την επόμενη φορά ακούτε κάτι εσείς don’t απολαμβάνετε, την επόμενη φορά που θέλετε να υπερασπιστείτε και να δικαιολογήσετε τη θέση σας, ΣΤΑΣΗ και να θυμηθείτε: It’s για τους. Τα Don’t το παίρνουν προσωπικά.

Αντ' αυτού, προσπαθήστε να είστε περίεργος. “Ωοω, αναρωτιέμαι what’s συνεχιμένος με them?” Φανταστείτε στα άλλα παπούτσια person’s: “Ηφ είπα ή έκανα αυτού, τι με me?” Δείτε εάν μπορείτε να υποθέσετε.

Ακρη #4 - διευκρινίστε την κατανόησή σας για αυτό που άλλοι θέλουν

Μια μεγάλη αιτία ανατρεμμένος μεταξύ των ανθρώπων δεν είναι σίγουρη για αυτό που θέλουν ο ένας από τον άλλον.

Σας έχουν οι πάντα ακουσμένοι άνθρωποι να εκφράσετε τις ανησυχίες ή τις καταγγελίες όπως: “Η ακριβώς don’t ξέρουν πώς I’m πηγαίνοντας να πληρώσουν στο μίσθωμά μου αυτό το month?” Ή: “Η το μισούν όταν αρχίζουμε χωρίς δόσιμο των ευχαριστιών first.” Ή ίσως ένα οικογενειακό μέλος αρχίζει σε σας για το πώς ο αγαπημένος ξάδελφός σας κάνει να βρωμίσει της ζωής της.

Αυτό που συμβαίνει έπειτα; Αισθάνεστε ταραγμένοι ή ανήσυχοι; Προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε, να εξηγήσετε την κατάσταση, ή να δώσετε τις συμβουλές;

Όποτε αισθάνεστε τις ανήσυχες ανησυχίες ή τις καταγγελίες ακρόασης people’s, πιστεύουμε ότι αυτό προκαλείται εν μέρει με την μη κατανόησή σας τι θέλουν από σας.

Προτείνουμε ότι αρχίζετε τη σαφήνεια. Πέστε ή υποθέστε έξω δυνατό τι σκέφτεστε ότι το άλλο πρόσωπο να θελήσει από σας.

Προτού να αρχίσετε, θυμηθείτε τις άκρες 1 ..2, και 3.
Πάρτε παρών στην πρόθεση που δημιουργήσατε για τη συλλογή.
Θυμηθείτε οι άνθρωποι κάνουν το καλύτερο μπορούν.
Τα Don’t παίρνουν τα πράγματα προσωπικά.

Υποθέστε ότι ο ξάδελφος jim λέει: “Η ακριβώς don’t ξέρουν πώς I’m πηγαίνοντας να πληρώσουν στο μίσθωμά μου αυτό το month.” Τι θέλει; Τον ρωτήστε: “Δο θέλετε στον καταιγισμό ιδεών μερικές ιδέες για το πώς να πάρετε το μίσθωμά σας αυτό το month?”

Ή όταν η γιαγιά σας λέει: “Η το μισούν όταν αρχίζουμε χωρίς δόσιμο των ευχαριστιών first.” Τι θέλει; Την ρωτήστε: “Ωοuλδ επιθυμείτε να δείτε εάν κάποιος είναι πρόθυμος να δώσει τις ευχαριστίες προτού να φάμε φέτος;

Εάν οι εικασίες σας aren’t ακριβείς, they’ll σας ενημερώνουν με το ρητό του κάτι άλλου που φτάνει πιό κοντά σε αυτό που θέλουν. Η εικασία σας θα ανοίξει το δρόμο για μια συνομιλία που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη κατανόηση και τη λιγότερη πίεση και για τους δύο από σας.

Ακρη #5 - αναπτύξτε τη δυνατότητά σας να είστε ευγνώμων

Αυτό που στρέφετε την προσοχή σας αυξάνεται.

Εάν παρατηρήσετε συνεχώς τα πράγματα που σας προκαλούν τον πόνο, κατόπιν θα συνεχίσετε να υποφέρετε. “Χοω απερίσκεπτος αυτός is.” προσοχή “Σχε doesn’t για me.” “Χε’σ το πιό εγωιστικό πρόσωπο I’ve πάντα known.”

Προσπαθήστε την προσοχή σας σε αυτό που απολαμβάνετε.

Μπορεί να ηχήσει απλό. Αλλά ρωτηθείτε: “Ωχατ αυτό θα ήταν όπως εάν πέρασα την ημέρα μου παρατηρώντας απλά όλα που απολαμβάνω για την ύπαρξη με family?” μου

Φανταστείτε όλα τα πράγματα που απολαμβάνετε, και όντας ευγνώμονες για τους. “Ητ μυρίζει τόσο καλός εδώ Ι can’t περιμένουν σε eat.” “Η’μ τόσο ευγνώμων που ο καθένας φροντίζει αρκετά να ξοδεψει το χρόνο together.” “Ητ’σ συμπαθητικός που το mom μου απολαμβάνει αυτές τις συλλογές σε house.” της

Πώς θα αισθανόσαστε εάν στρέψατε μόνο την προσοχή σας στα πράγματα που απολαμβάνετε;

Έτσι here’s το σχέδιο για μια εμπειρία οικογενειακής συγκέντρωσης ακριβώς όπως you’ve θέλησε πάντα
1. Αποφασίστε τι πραγματικά θέλετε να δοκιμάσετε
2. Ξέρτε ότι οι άνθρωποι κάνουν το καλύτερο που μπορούν
3. Don’t παίρνουν τα πράγματα προσωπικά
4. Διευκρινίστε την κατανόησή σας για αυτό που άλλοι θέλουν
και
5. Εστιάστε σε αυτό που απολαμβάνετε

Μετά από αυτό το σχέδιο είναι ο γρηγορότερος, ευκολότερος τρόπος να οποιαδήποτε οικογενειακή εμπειρία.