het levens houweren  

Ooit spel met Tinkertoys als jong geitje? Dit stuk speelgoed waar u wielen met pingaten daarin had, en houten stammen van diverse grootte waarin u om het even wat kon creëren. Goed, liep ik over dit boek, Thinkertoys: Een Handboek van creatief-Denkt Technieken, door Michael Michalko, mijn creativity… heeft geïnspireerd; I’m slechts ongeveer 28 pagina's in het!

Hij heeft tien manieren helpen uw creatieve sappen drijven. Ik heb hen voor ons aan gebruik geparafraseerd.

1. Reeks een Quota van het Idee. - Geef uw mening een workout elke dag. De reeks zelf een quota van het nidee voor een uitdaging u werkt aan, zoals dag van finve de nieuwe ideeën ooit voor een week vindt you’ll eerste vijf het hardst zijn, maar deze zullen snel andere ideeën teweegbrengen. De meer ideeën u komen op met, groter uw kansen om op met winnaar te komen. Het hebben van een ideequota zal u dwingen om ideeën en alternatieven actief te produceren eerder dan het wachten op hen om aan u voor te komen.

2. Krijg Toon. - De loodsen van de vechter zeggen, “I’ve gegaane tone” wanneer hun radar op een doel sluit. That’s het punt waarop proef en het vliegtuig totaal nadruk op het doel is. “Getting tone” in het dagelijkse leven betekent bestedend aandacht die aan what’s rond u gebeurt.

Doorgaans wij niet het meest volledige gebruik van onze capaciteit maken te zien. Wij bewegen ons door het leven bekijkend een enorme hoeveelheid informatie, voorwerpen, en scènes, en toch kijken wij maar zien niet. Het besteden van aandacht aan de wereld rond u zal u helpen de buitengewone capaciteit ontwikkelen om mondaine dingen te bekijken en wonderbaar te zien.

3. Don’t is een Hertog van Gewoonte. - De rek zelf en neemt de minder nu en dan gereiste weg. Doelbewust verandert het programma in uw dagelijks leven. Maak een lijst van de dingen u door gewoonte doet. Probeer drijf een verschillende route om te werken. Verander uw slaapuren, lees een verschillende krant, probeer verschillende recepten. Neem een bad in plaats van een douche. U worden verrast hoe uw mening aan nieuwe dingen op deze wijze reageert.

De Hersenen die doesn’t het voer zelf, zelf eet. - Gore Vidal

4. Voed Uw Hoofd. - De leiders zijn Lezers. Zo zijn creatieve mensen. Laat voer ons hoofdenhoogtepunt van verbazende informatie, en hebben een groter gegevensbestand waarin om ideeën te trekken van. Lees Tijdschriften over gevarieerde onderwerpen. Lees Non-fictie. Wanneer het lezen van hen, praktizeer denkend omhoog oplossingen voor om het even welke problemen die in het boek worden gegeven, alvorens zij het in het boek openbaren. Denk zoals u leest, en neem nota's. Schrijf in de marges van uw boek, schrijf in een notitieboekje de ideeën u van het boek, hoogtepuntpassages hebt gevangen. Ook, voel vrij om een boek voorafgaand aan uw lezing TE SCHETSEN het, om u te helpen weten wat u gaat leren. Ook, misschien kon u het boek schetsen nadat u het, zonder het bekijken de inhoudsopgave las.

5. Maak een Analyse van de Inhoud. - Controleer dingen! Doe een aftasten van uw junkmail alvorens u het weg, in feite, zet al uw junkmail in een grote doos voor een ongeveer maand, dan aftasten het werpt om te zien of zijn er om het even welke nieuwe tendensen of de ideeën te zijn van het gleamed. Wanneer u op de weg bent, tast lokale kranten voor interessante ideeën af. Neem populaire cultuur waar en kom welke mensen te weten geinteresseerd zijn in en waarom zij populair zijn. Woon vele bedrijfslezingen en seminaries bij aangezien u kunt. Luister aan verschillende radioposten elke week om een verscheidenheid van input te krijgen.

het levens houweren
6. Creëer een Bank van Hersenen. - De liefde van I dit idee. Verzamel en sla ideeën zoals een pakrat op. Houd een container (de koffie kan, Tupperware, shoebox, enz.) van ideeën en ideeaanzetten. Begin verzamelend interessante advertenties, citaten, ontwerpen, beelden, vragen, beeldverhalen, doodles en woorden die trekkersideeën door vereniging zouden kunnen.

Elke dag, herinnert zich eraan dat u aan disciplines elke dag werkt die beter makend u beter en. - Jim Rohn

Wanneer het zoeken van een nieuw idee, schud omhoog uw BrainBank en trek een paarideeën terug en de vrije vennoot, zal u aangenaam verrast worden hoe dit u zal helpen.

7. Ben Junkie van de Reis. - Wanneer u bored, STA op EN GA ERGENS! Ga naar een handel tonen, een originele opslag, een antieke winkel, een museum, of een vlo market… enkel ga. En wanneer u daar bent zich, met een open mening rondwandelt en om aan iets toelaat worden GETROKKEN. Zodra er, uw mening gebruikt om een verbinding aan iets anders in uw leven te maken, en het kan u creatief helpen één of ander probleem oplossen.

8. Vang uw Gedachten. - Registreer uw gedachten, dragen rond een klein mollevel in uw achterzak. De wetenschappers zeggen dat wij 5-9 ideeën in onze mening kunnen actief houden, dan weg drijven zij. Wij herinneren wat, en wat zijn gegaan. Door, houdend het notitieboekje in uw backpocket, zult u de gedachte vangen wanneer het daar is. Dan kunt u het herzien, en misschien kan uw mening een betere verbinding met het kunnen later maken.

9. Denk net. - Werk bewust om uw denken vloeiender te maken met uw het denken. Zo, makend beschrijvende lijsten als manier om gedachte fluency te vangen.

10. Houd een Logboek van het Idee. - Neem een Moleskine of een boek van de Samenstelling, en verdeel het in secties die u vangt ideeën wilt. De ideeën van de marketing, de Ideeën van de Verbetering van het Huis, speciale projecten, planningsideeën, komedie skits, of wat u wenst om te vangen.

Nadat u het boek leest, kunt u willen nadenken kopend het begeleiden Thinkpak: Een Dek van de Kaart van de Brainstorming welke u extra oefeningen geeft om u te helpen in uw creativiteit onttrekken.

Hoop dit u helpt!

Met succes,

Travis Wright