Από Dian Hymer

Ένας τρόπος να γίνουν τα χρήματα στην ακίνητη περιουσία είναι να αγοραστεί μια ιδιοκτησία που κανένας θέλει αλλιώς και το μετατρέπει σε ιδιοκτησία that’s στην υψηλή ζήτηση. Αν και το σχέδιο είναι απλό, η εύρεση της σωστής ιδιοκτησίας στη σωστή θέση και έπειτα η αγορά της στη σωστή τιμή παίρνουν το χρόνο, την υπομονή και την πείρα.

Η εύρεση μιας ιδιοκτησίας μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση, ιδιαίτερα εάν you’re σε μια αγορά that’s χαμηλή στον κατάλογο. Όταν ο κατάλογος λιστών είναι χαμηλός, και η ζήτηση αγοραστών είναι υψηλή, μπορείτε να βρεθείτε ακόμη και για έναν συναρμολογητής-ανώτερο μείωσης.

Ο συνδυασμός μιας χαμηλής τιμής ερώτησης και μιας αντιληπτής δυνατότητας είναι ένας μεγάλος σύρει. Πρέπει να φρουρήσετε ενάντια στην πληρωμή πάρα πολύ σε αυτήν την κατάσταση.

Τα έτη πριν, ένας υπεύθυνος για την ανάπτυξη αγόρασε μια ιδιοκτησία που πωλήθηκε για να εγκαταστήσει το κτήμα του αποθανούντος ιδιοκτήτη. Το σπίτι ήταν σε μια θαυμάσια θέση και είχε μια θεαματική άποψη, αλλά χρειάστηκε πολλή εργασία. Ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη κατέληξε στον ανταγωνισμό με έναν άλλο αγοραστή και πλήρωσε τον τρόπο πέρα από την τιμή ερώτησης.

Εξανάβαλε την ιδιοκτησία στην αγορά έναν χρόνο αργότερα αφότου ολοκλήρωσε he’d τις ανακαινίσεις. Κατά τη διάρκεια εκείνου του χρόνου, η αγορά άλλαξε από ένα seller’s σε μια αγορά buyer’s. Ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη είχε το πρόβλημα πωλώντας την ιδιοκτησία. Μετά από να υπολογίσει τα χρήματα που επενδύθηκαν και το κόστος την ιδιοκτησία, ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη έχασε πραγματικά τα χρήματα.

Οι συνθήκες στην αγορά έχουν μια μεγάλη επίδραση σε πόσα χρήματα you’ll κάνουν σε ένα πρόγραμμα συναρμολογητών. Ο ιδανικός χρόνος να αγοράσει είναι στο τέλος ενός κάτω κύκλου στην αγορά, όταν υπάρχουν λίγοι αγοραστές και πολλές λίστες. Τότε είναι που πραγματικά να βρείτε πολύ. Εάν η αγορά γυρίζει πρός τα πάνω ενώ you’re που ανακαινίζουν την ιδιοκτησία, you’ll πραγματοποιούν την εκτίμηση εκτός από την προστιθέμενη αξία δημιουργείτε μέσω των ανακαινίσεων.

Η χρηματοδότηση ενός συναρμολογητής-ανωτέρου μπορεί να είναι μια πρόκληση. Εάν η αναβεβλημένη συντήρηση είναι προφανής, ένας δανειστής να μην είναι πρόθυμος να δανείσει εκτός αν μερικά από τα προβλήματα διορθώνονται προτού να χρηματοδοτηθεί το δάνειο.

Ακρη κυνηγιού σπιτιών: Σημαντικοί συναρμολογητές αφήνονται καλύτερα στους αγοραστές που έχουν την εμπειρία στην εργολαβία και την ανακαίνιση. Εντούτοις, οι καλλυντικοί συναρμολογητές μπορούν να προσφέρουν τις μεγάλες ευκαιρίες για τους αγοραστές που ενδιαφέρονται για την αύξηση της καθαρής αξίας τους μέσω της ανακαίνισης. Ένας καλλυντικός συναρμολογητής είναι μια λίστα που στερείται την έκκληση, αλλά that’s ηχούν δομικά.

Προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η επιστροφή στην επένδυσή σας, σιγουρευτείτε ότι οι βελτιώσεις που κάνετε στην ιδιοκτησία είναι στο sync με τις τρέχουσες προτιμήσεις αγοραστών στην περιοχή σας. Ο πράκτορας ακίνητων περιουσιών σας μπορεί να είναι σε θέση να παρέχει σε σας αυτές τις πληροφορίες. Μπορείτε να θελήσετε να συσκεφτείτε με έναν τοπικό σχεδιαστή για να ανακαλύψετε που τελειώνει και τα χρώματα είναι δημοφιλή.

Πρίν βουτά σε ένα πρόγραμμα rehab, γίνετε εμπειρογνώμονας στην τοπική αγορά ακίνητων περιουσιών σας. Πρέπει να ξέρετε τις τοπικές τιμές προκειμένου να κρατήσετε από την πέρα από-βελτίωση για τη γειτονιά.

Here’s μια αποτύπωση-επάνω στρατηγική που λειτουργεί καλά για μερικούς αγοραστές. Αγοράστε έναν καλλυντικό συναρμολογητή και τον καταλάβετε. Οι αγοραστές που καταλαμβάνουν την ιδιοκτησία παίρνουν ένα καλύτερο επιτόκιο στην υποθήκη τους από εάν αυτοί didn’t θα κατελάμβαναν την ιδιοκτησία. Αυτό σας κερδίζει χρήματα.

Καθορίστε επάνω την ιδιοκτησία και την πωλήστε εάν η αγορά είναι καλή όταν τελειώνετε το πρόγραμμα. Εάν it’s όχι, απολαμβάνουν στην ιδιοκτησία και πωλούν όταν η αγορά είναι σωστή. Ο τρέχων φορολογικός νόμος επιτρέπει στους ιδιοκτήτες σπιτιού $250.000 του αφορολόγητου κέρδους όταν πωλούν ($500.000 για τα παντρεμένα ζευγάρια που αρχείο από κοινού).

Το κλείσιμο: Φόρος-σοφοί, μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν την στρατηγική μιά φορά κάθε δύο έτη εάν μπορείτε να βρείτε τα καλά προγράμματα και μπορείτε να σταθείτε σε μια ζώνη κατασκευής.
Πνευματικά δικαιώματα 2003-2006 Dian Hymer. Διανεμημένος από Inman News τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα