Houten Kampioen

â€oeI am enkel een gemeenschappelijke mens die aan zijn "het Trainen beliefs.” †Legende John Wooden waar is

Na het innemen van een standpunt dat hoge school het Engels onderwijst op de leeftijd van 24, groeide John Wooden spoedig gefrustreerd met het sorterende systeem hij moest gebruiken en gedwongen voelde om zijn studenten beter te helpen succes als resultaat van inspanning begrijpen. Hij dacht aan zijn father’s raad, dat hij, â€oeNever zou moeten proberen anders beter te zijn dan iedereen, maar nooit ophoudt proberend het beste te zijn u be.” kunt hij zijn hoge school math leraar, M. Scheidler, en zijn pogingsuitdaging herinnerde om succes te bepalen. Dan Houten herinnerde aan een vers van poëzie die hij onlangs had gelezen:

Bij voetenbank God’s om te bekennen,
Een slechte ziel knielde en boog zijn hoofd.
ontbroken â€oeI, ” die hij heeft geschreeuwd. De bovengenoemde Meester,
â€oeThou didst thy beste, die success.” is


Een Gemunte Definitie

Deze invloeden hielpen Houten muntstuk zijn definitie van succes:

“Success is vrede van mening, die een direct resultaat van zelf-tevredenheid in het weten is u de inspanning leverde om uw beste te doen het beste worden dat u voor becoming.” geschikt bent;

Een Gecreeerde Piramide
De definitie stelde Houten voor kort tevreden terwijl, maar hij snel realiseerde het ontoereikend was. Hij had iets nodig concretere meer visuele †". Zo bracht hij de volgende 14 jaar door die 25 gedrag identificeren dat hij noodzakelijk waren om zijn idee van succes te bereiken heeft geloofd. Dit onderzoek culmineerde in een eenvoudige maar diepgaande diagram Houten geroepen Piramide “The van Success”, welke hij voltooide in 1948, Bijna zes decennia later heeft dit grondgedrag de test van onveranderde tijd - doorstaan, volledig van wijsheid, zo rots-stevig aangezien de de eerste dagbus de sluitstenen van Industriousness en Enthousiasme vestigde.

De houten Piramide van het Succes

Don’t vergeet om aan in te tekenen Cultiveer Greatness | Het Voer van de Houweren RSS van het leven voor meer grote dekking en updates!