door Kyle Tully

Leeft u de de marketing van Internet levensstijl? U weet het, leggend op het strand dat MAI Tais nipt, nu en dan weg onttrekkend op uw laptop. (Enkel om te zien tot hoeveel geld you’ve dit uur. maakte) Of voelt u als you’aangaande geketend aan uw computer? Werkt wordt niet u langere uren dan ooit before… en dichter aan de droomlevensstijl?

Één van beide manier, it’s uw fout.

Uw dagelijkse acties of zijn u naar de levensstijl op weg u wilt, of verder slepend u weg. There’s nr ertussen.

Kijk, it’s gemakkelijk om in het â€oebusy zijn te vallen busy” val. That’s waarom it’s zo belangrijk om de levensstijl te ontwerpen u wil. Don’t liet enkel het leven aan u gebeuren. Kies hoe u wilt leven en het het maken gebeuren.

Hier zijn 7 gemakkelijke manieren om meer geld minder werkend te maken en u dichter te worden aan het leven de levensstijl u want…

1. Het werk minder

Van Parkinson’zegt de s- wet het werk zich uitbreidt om de tijd te vullen die aan het wordt toegewezen. Als u verkiest om 7 dagen te werken, you’ll vind magisch 7 dagenwaarde van het werk om te doen. De tikkant is dat het werk ook op een gelijkaardige manier moet aangaan. Als u verkiest om 5 dagen te werken you’ll zorg ervoor u al uw werk dat in 5 dagen wordt gedaan krijgt.

Zo de snelste en gemakkelijkste manier om meer geld te maken eenvoudig is minder te werken!

Nochtans verkiezen vele dagen u nu werkt, om één minder te werken. You’ll vindt het verbazend hoeveel u gedaan wordt wanneer u al tijdvulling verwijdert.

2. Delocaliseer

Ons schoolsysteem onderwijst ons een gevaarlijke les: u moet bij een brede waaier van onderwerpen goed zijn. De enige plaats dit toepast is in school! In de echte wereld worden de specialisten betaald meer dan generalisten.

De nadruk op uw sterke punten en delocaliseert al het andere.

Het afval™tijd die van Don†t aan uw zwakheden werkt wanneer u die dingen aan iemand anders kunt delocaliseren wie zich in hen specialiseert. (Vaak voor pence op de dollar!)

3. Laad meer

De meeste mensen in grote trekken undercharge voor hun producten en diensten, eenvoudig omdat zij zij denken verkopen producten en de diensten. Kijk, betalen de mensen™won†t zeer voor een ebook, maar they’ll betaal dearly voor een nieuwe levensstijl.

Houd op verkopend producten en de diensten en begin resultaten te verkopen!

Het opheffen van uw prijzen staat u toe om meer aan minder klanten te verkopen, betekenend hebt u minder klantenondersteuningskwesties en grotere winstmarges.

4. Plan Uw Dag

Begin elke dag verg 5 minuten om de volgende dag te plannen. Nadruk op bedrijfs de bouwacties eerst. Controle™e-mail van Don†t of blogs of gedoofd om het even welke branden tot you’ve bracht minstens 1 uur aan activiteiten door die direct uw zaken bouwen en contant geld in de deur brengen.

Dit alleen kan een dramatisch verschil aan de hoeveelheid echt werk uitmaken u elke dag gedaan wordt.

5. Leef van het Pareto Principe

Anders genoemd geworden 80/20 regel, zegt het Pareto principe dat 80% van uw resultaten zal komen uit 20% van uw inspanningen.

Dat betekent 80% van het werk u doet van 20% van uw winsten slechts de oorzaak is! Als you’aangaande het werken van 10 uren per dag you’aangaande het doen van 2 uren van het productieve werk en het verspillen van 8 uren aan de kleine dingen.

Identificeer 20% die u het meeste geld maakt en doe meer van het! Ruthless ben in het verwijderen van 80% die weinig waarde heeft.

6. Neem een Houten Staak aan Vampires van de Tijd

Het onmiddellijke overseinen, â€oequick” telefoongesprekken, controlerend e-mail, doorbladerend forums, blog hopping… deze is uw vijanden! You’D wordt geschokt in hoeveel tijd you’aangaande het verspillen van elke dag op deze lage waardeactiviteiten.

Houd uw e-mail gesloten en controleer het in geplande tijden tijdens de dag. Verblijf onzichtbaar op IM. De telefoongesprekken van het programma en Web het surfen tijd, en stok aan uw programma.

7. Begrijp Alternatieve kosten

Elke activiteit u, en elk project u, hebt alternatieve kosten overneemt. It’s de kosten om één optie over een andere te kiezen.

U hebt een vastgesteld aantal uren elke dag u aan uw zaken kunt werken. Alvorens om het even welke nieuwe rug van de projectstap over te nemen en neem een blik bij het grotere beeld. Wat kon anders u met die tijd doen? Is er iets anders met een hogere waarschijnlijkheid van succes? Iets anders dat veel meer voordelig zal zijn?

Begrijp de alternatieve kosten van alles u doet alvorens u het doet. Zorg you’aangaande op elk moment het kiezen van de veelbelovendste projecten ervoor.

Elk van dit komt werkelijk op de 80/20 regel neer. It’s over het begrip van welke 20% van uw inspanningen van 80% van uw resultaten en het concentreren van meer energie op die gebieden de oorzaak zijn. Verwijder 80% van activiteiten die weinig voor uw zaken en vrij u automatisch omhoog die tijd voor u doen.