Ξύλινος πρωτοπόρος

β€oeI AM ακριβώς ένα κοινό άτομο που είναι αληθινό του " μύθος John Wooden προγύμνασησbeliefs.” σε β€

Μετά από να πάρει ένα γυμνάσιο αγγλικά διδασκαλίας θέσης στην ηλικία 24, John Wooden έγινε σύντομα ματαιωμένος με το βαθμολογώντας σύστημα που έπρεπε για να χρησιμοποιήσει και αισθάνθηκε αναγκασμένος για να ενισχυθούν οι σπουδαστές του να καταλάβουν καλύτερα την επιτυχία ως αποτέλεσμα της προσπάθειας. Σκέφτηκε τις συμβουλές father’του s, ότι πρέπει, β€oeNever να προσπαθήσει να είναι καλύτερος από οποιοδήποτε άλλοδήποτε, αλλά δεν σταματά ποτέ να είναι το καλύτερο μπορείτε be.” που θυμήθηκε το δάσκαλο γυμνασίου του math, τον κ. Scheidler, και την πρόκληση δοκίμιού του για να καθορίσει την επιτυχία. Κατόπιν ξύλινος υπενθύμισε έναν στίχο της ποίησης που είχε διαβάσει πρόσφατα:

Στο υποπόδιο God’s για να ομολογήσει,
Μια φτωχή ψυχή εγονάτισε και υπέκυψε το κεφάλι του.
β€oeI αποτυχημένο, ” που φώναξε. Ο κύριος εν λόγω,
β€oeThou didst το καλύτερό δικος σου, το οποίο είναι success.”


Ένας καθορισμός που πλάθεται

Αυτές οι επιρροές βοήθησαν το ξύλινο νόμισμα ο καθορισμός επιτυχίας του:

“Σuθθεσς είναι ειρήνη του μυαλού, η οποία είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της μόνος-ικανοποίησης στη γνώση ότι καταβάλατε προσπάθεια να κάνετε το καλύτερό σας για να γίνετε το καλύτερο ότι είστε ικανοί becoming.”

Μια πυραμίδα που δημιουργείται
Ο καθορισμός ικανοποίησε ξύλινο για έναν κοντό ενώ, αλλά συνειδητοποίησε γρήγορα ότι ήταν ανεπαρκής. Χρειάστηκε κάτι πιό συγκεκριμένο β€ "πιό οπτικό. Έτσι πέρασε τα επόμενα 14 έτη που προσδιορίζουν 25 συμπεριφορές εθεώρησε ήταν απαραίτητος να επιτύχει την ιδέα επιτυχίας του. Αυτή η αναζήτηση κατέληξε σε μια απλή αλλά βαθιά ξύλινη αποκαλούμενη πυραμίδα “Τχε διαγραμμάτων Success”, όποιων ολοκλήρωσε σε 1948, Σχεδόν έξι δεκαετίες αργότερα αυτές οι θεμελιώδεις συμπεριφορές έχουν ξεπεράσει τη δοκιμή του χρόνου - αμετάβλητου, πλήρη της φρόνησης, τόσο βράχος-στερεός όσο το λεωφορείο της πρώτης ημέρας καθιέρωσε τους ακρογωνιαίους λίθους Industriousness και του ενθουσιασμού.

Ξύλινη πυραμίδα επιτυχίας

Το Don’τ ξεχνά να προσυπογράψει Καλλιεργήστε το μεγαλείο | Τροφή αμυχών RSS ζωής για την περισσότερες μεγάλες κάλυψη και αναπροσαρμογές!