het levens houweren

De geschiedenis van Henry Ford en Modelt illustreert een fundamentele waarheid over leiding: de leiders ontgroeien nooit de behoefte te veranderen.

Op zijn manier aan het overheersen van de automobielmarkt met Modelt, belichaamde Henry Ford innovatie en vooruitgang. Door de lopende band de weg te bereiden, de Doorwaadbare plaats de hoeveelheid tijd nodig sneed om een auto te vervaardigen. Hij installeerde grote transportbanden in zijn fabriek, toestaand arbeiders om in één plaats te blijven eerder dan het zwerven rond de fabrieksvloer. Hij verkortte ook de werkdag van zijn werknemers van negen uren aan acht uren zodat zijn fabrieken konden de wijzer rond werken.

De efficiencydoorwaadbare plaats introduceerde toegestane auto's om bij een fractie van hun vorige kosten worden vervaardigd. In onder een decennium, gingen de auto's van het zijn luxe betaalbaar slechts aan de rijkste Amerikanen, aan het zijn standaardbezit van de gemiddelde Amerikaanse familie. De doorwaadbare plaats profiteerde handily van de populariteit van Modelt, en Ford Motor Company groeide in een imperium.

Nochtans, was de overheersing van Ford Motor Company kortstondig. Aangezien de concurrenten hun verrichtingen in de massaproductie van exemplaarford’s concepten veranderden, maakte Henry Ford een enorme leiding blundert. Met auto's die van lopende band rollen als nooit voorheen, begonnen de consumenten een verscheidenheid van kleuren te eisen. Nochtans, de koppig geweigerde Doorwaadbare plaats kan, uitend de beroemde lijn, klant “The om het even welke kleur hebben die hij mits it’s black.” heeft gewild;

In mening Ford’s die, waren de veelvoudige kleuren roekeloos sinds droge zwarteverf het snelst en konden het meest efficiënt worden gebruikt produceert. Ongelooflijk, begreep de Doorwaadbare plaats niet de menselijke voorkeur voor verscheidenheid. De klanten kwamen in massa aan andere producenten bijeen die zich op hun kleurenvoorkeur richtten, en Ford Motor Company herwon nooit zijn greep op de markt.

Voor zolang, had Henry Ford zich bij zich het bewegen van ondoelmatigheid aan efficiency geconcentreerd die hij weigerde om in de tegenovergestelde richting te bewegen - van efficiency aan ondoelmatigheid - zelfs wanneer doen dit wijs en voordelig zou geweest zijn. Ford’s het genie in het vonken van verandering catapulted hem aan pinnacle van Amerikaanse handel, maar later, zijn onvermogen had om kosten dearly te veranderen hem.

In deze Getelegrafeerde uitgave van Leiding, houden van I’d van de centrale uitdagingen een overzicht te geven die door leiders onder ogen worden gezien wanneer zij proberen om veranderingen in hun leven aan te brengen. Bij dit het doen, heb ik op de wijsheid van mijn vriend, SAM Chand, auteur van het boek LADDERShifts, en een prominente denker op het gebied van leiding en verandering getrokken.

Kwesties die maken een Uitdaging veranderen

Critici
Langs de reis van leiding, ontmoet you’ll alle soorten mensen, en ik waarborg buil you’ll in een paar critici. Vroeg in mijn carrière, weet I didn’t het hoe te om afkeuring te behandelen, en ik boog over achteruit om iedereen gelukkig te houden. Ondanks mijn beste inspanningen, ontbrak ik. Sommige van mijn mensen nog didn’t als me.

Het proberen om iedereen te kalmeren nodigt probleem uit. Appeasers beëindigen gemiddeld omhoog het zijn omdat zij altijd aan het midden van de weg graviteren. They’re bang om golven te maken, en daarom, vermijden zij veranderingen. Mijn leiding begon vlucht te nemen toen ik me toestond om mensen aan verandering te drukken - of zij me dankten of me vervloekten.

De mensen die u bent ontgroeid
Aangezien wij de niveaus van leiding beklimmen, komen wij aan de droevige totstandbrenging die de meeste mensen aren’t geëngageerd aan de persoonlijke groei. De vrienden die eens onze dromen deelden beginnen voor tweede beste te regelen. De leden van onze binnencirkel houden met op wanneer de reis hard wordt. Als wij voor beter moeten veranderen, dan moeten wij het bedrijf veranderen dat wij hebben gehouden.

Uiteindelijk, moeten wij onze verhoudingen door los te maken van de ontgroeide mensen we’ve veranderen. Scheiden van collega's kan gezien uw geschiedenis samen vooral pijnlijk zijn, de bijdragen die zij in uw leven, en uw persoonlijk gevoel naar hen hebben geleverd. Losmaken is pijnlijk omdat u om hen geeft. It’s pijnlijk omdat zij kunnen niet begrijpen waarom you’ve vanaf hen afdreef. It’s pijnlijk herinnert al manier zich rond, maar tenzij u bereid bent om deze pijnen, uw eigen groei te verdragen aangezien een leider zal worden beperkt. De leiders groeien slechts aan de drempel van hun pijn.

Het Gewicht van Verantwoordelijkheid
Wanneer we’re de jongelui, leiding een idealistic aantrekkingskracht hebt. Wij yearn om te zijn in last en uit voorzijde, die de besluiten nemen. Nochtans, impliceert de werkelijkheid van leiding de zware last van verantwoordelijkheid. Missteps door een leider kan levensonderhoud people’s of een duurzaamheid beïnvloeden organization’s. De vrees om het verkeerd te krijgen kan een leider verlammen.

Als wij, als leiders, significante veranderingen willen aanbrengen om ons effect te verhogen, dan moeten wij bereid zijn om progressief grotere ladingen te steunen. Hoewel de toegevoegde verantwoordelijkheid ons de grotere kans biedt om leiding uit te oefenen, overdrijft het ook de gevolgen van onze fouten. Om een veranderingsagent te zijn, moet een leider bereid zijn om eigendom van zeer belangrijke projecten en centrale besluiten te nemen.

Persoonlijke Ontoereikendheid
Aangezien wij in onze leiding groeien, gaan wij in niet in kaart gebracht grondgebied vooruit - gebieden voorbij onze comfortstreken. Dergelijke gelegenheden geven ons groeiende pijnen door ons met onze ontoereikendheid te confronteren. Onze wijsheid slaagt er niet in om een probleem op te lossen, of wij struikelen in een situatie die meer wijsheid vereist dan wij bezitten.

Het onder ogen zien van onze beperkingen kan ontmoedigen. Af en toe, eerder vlamt de stok we’d aan vertrouwde wegen dan een nieuwe sleep en risicomislukking op. Uiteindelijk, is het duwen van onze persoonlijke grenzen de zekerste manier om, het werkingsgebied van onze invloed te kweken te verbeteren en uit te breiden.

Overzicht

Kwesties die maken een Uitdaging veranderen:

1. Critici
2. Ontgroeide mensen We’ve
3. Het Gewicht van Verantwoordelijkheid
4. Persoonlijke Ontoereikendheid

Herdrukt met persoonlijke toestemming van Dr. John C. Maxwell