Er is veel gezond voedsel dat nooit de binnenkant van een het winkelen kar of in uw koelkast ziet. Wat nooit™vernomen you†ve, en anderen you’ongeveer eenvoudig vergeten ve. That’s waarom we’ve omhoog het beste van de bos rond maakte. Maak een plaats voor hen op uw keuken en you’ll bevorder onmiddellijk uw gezondheid zonder een voorschrift.

1. Kool - de Kool is een groente weinig mensen werkelijk, maar it†s™echt een dieter†s™waarderenkool vriend. Sterk-op smaak gebrachte™It†s, maar it’s deze eigenschap die het in bepaalde schotels plezierig maakt.
Deze bladgroenterangen omhoog juist daar met broccoli, bloemkool, en spruitjes met een reputatie voor het bestrijden van kanker. It’s ook een goede bron van vitamine C, vezel, kalium, en andere voedingsmiddelen. De kool biedt een belangrijke uitbetaling †ook de "meest fewest calorieën en minste vet van plantaardig aan. Dit krachtige veggie is een must die voor dieters probeert aan verlies gewicht. Van groene kool you’ll geniet van een vezelverhoging en van een respectable hoeveelheid vitamine C. Twee types van kool, savooiekool en bok choy, verstrekken beta-carotene †een "middel tegen oxidatie dat kanker en hartkwaal vecht. Voor hen die don’t zuivelproducten eet, bok choy is een belangrijke bron van calcium, die kan helpen osteoporose en hulp verhinderen in het controleren van bloeddruk.

2. Blueberrys - zijn het beste fruit omdat zij het meeste anti-oxyderend, beduidend bevattenblueberryys minder pesticiden worden gebruikt in hun cultuur, en zij zijn minste bederfelijk van alle bessen. Zij zijn hoog in vitaminen A, C, en E, en bevatten significante hoeveelheden kalium, mangaan en magnesium. De recente studies hebben aangetoond dat het eten van bosbessen geheugen, intelligentie, en coördinatie kan verbeteren.
Verbruikend bosbessenAu naturel is een goed idee, aangezien de hitte de voordelen van phytonutrients vermindert die zij hebben bevat. (De deskundigen van de Gezondheid zijn het ermee eens dat het eten van gekookte bessen, vers of bevroren, nog significante voordelen. oplevert)

3. Spinazie. Er zijn vele redenen om van de donkergroene bladgroente te genieten wordt bekend die alsspinazie spinazie. Vele jaren is de spinazie geworven als gezondheidsvoedsel, en dit superfood leeft zeker zijn reputatie na. De spinazie is een rijke bron van vele belangrijke vitaminen en mineralen, met inbegrip van vitamine C, ijzer, calcium en beta-carotene.
De spinazie is ook een rijke bron van dieetvezel, gedachte om een belangrijke rol te spelen in het beschermen van het lichaam tegen vele vormen van kanker. Eigenlijk, worden de samenstellingen in spinazie bestudeerd voor hun mogelijke rol in het verhinderen van vele vormen van kanker, met inbegrip van dergelijke belangrijke moordenaars zoals longkanker. Één reden kan de hoge concentratie van vitamine K zijn die in spinazie wordt gevonden. De vitamine K is lang geassocieerd met kankerpreventie, en de spinazie is één van de zeer beste bronnen van dit essentiële voedingsmiddel.

4. De zaden van de pompoen - is pompoen die zaden de verslaat de gemakkelijkste manier om meer te verbruikenpompoen zaden magnesium. Belangrijke™That†s omdat de Franse onderzoekers bepaalden onlangs dat de mensen met de hoogste niveaus van magnesium in hun bloed een 40 percenten lager risico van vroege dood dan die met de laagste niveaus hebben. En gemiddeld, verbruiken de mensen 353 mg dagelijks van het mineraal, goed onder het 420 mgminimum geadviseerd=wordt= dat door USDA In termen van hun vetgehalte, zijn de pompoenzaden een goede manier om beide te krijgen Omega 3 en 6 essentiële vetten nodig voor hormoonsaldo, hersenenfunctie en huidgezondheid.

5. Bonen - Veel recent onderzoek naar de voedselwetenschappen heeft dat allerlei vastgesteldbonen de bonen worden geladen met proteaseinhibitors, samenstellingen die het hard voor kankercellen maken om aangrenzend weefsel binnen te vallen. De bonen van Fava bevatten veel hierin, die heeft getoond om carcinogenen in het spijsverteringskanaal te blokkeren. En de sojabonen zijn vooral rijk aan isoflavoon, wat schijnt om het risico van te verminderen borst kanker door de tumor-kwekende invloed van oestrogeen te blokkeren. De linzen behoren ook tot de boonfamilie, en zijn één van het smakelijkst, het meest veelzijdig, en gemakkelijkst om bonen voor te bereiden.

6. Preien - de Preien, zoals knoflook en uien, behoren tot een plantaardige familie genoemd het Allium groenten. Is een goede bron van dieetvezel, de preien ook goodly hoeveelheden folic zuur, calcium, kalium, en vitamine C. Easier bevatten te verteren dan de standaarduien, preien laxerende, antiseptische, diuretische, en tegen artritis eigenschappen hebben.

7. Kaneel - de Kaneel heeft anti-inflammatory kwaliteiten die verbinding kunnen verminderen enkaneel spierpijn, vooral gezamenlijke pijn geassocieerd met artritis. De diabetici zouden moeten weten dat een geadviseerde dagelijkse dosis dit kruid kan helpen bloedsuiker regelen. De kaneel kan aan de gezondheid van uw hart ook ten goede komen door uw omloop te verbeteren. De kaneel kan spijsverteringsgezondheid ook verbeteren en gemeenschappelijke maagongemakken verlichten. Vele vrouwen gebruiken een dagelijkse dosis kaneel om ongemakken te verlichten verbonden aan hun menstrual cyclus. Als u neus of sinus hebt congestie, kan de kaneel helpen deze voorwaarden verlichten. De kaneel kan ook helpen de groei van schadelijke bacteriën doden en verhinderen, die dit kruid nuttig maakt om urinelandstreekbesmettingen, tandbederf, gomziekte, en andere bacteriële problemen te verhinderen.

8. Oesters - de Oesters zijn een magere bron van proteïne en zij bevatten omega-3 vetzuren.oesters Zes oesters hebben een totaal van 600 milligrammen van omega-3s †"één derde van what’s dat in een dag wordt geadviseerd. Één die heeft ongeveer 55 milligrammen van dient cholesterol †"één vijfde van what’s dat in een ei en minder wordt gevonden dan het bedrag in een kippenborst. Voor de meeste mensen, heeft de hoeveelheid cholesterol in een bepaald voedsel gewoonlijk een minder belangrijk effect op bloed cholesterol. De oesters zijn een uitzonderlijke bron van zink, een belangrijke immuun systeemspanningsverhoger dat de hulp ook uw betekenis van smaak en geur scherpt. They’aangaande ook een overvloedige bron van vitamine B12, koper, ijzer en selenium.

9. Guave - de Guave heeft een hogere concentratie van een lycopene- middel tegen oxidatie dat vechtguave prostate cancerâ€"than een ander installatievoedsel, met inbegrip van tomaten en watermeloen. Bovendien verstrekt 1 kop van het materiaal 688 milligrammen (mg) kalium, die 63 percenten meer dan you†ll™vondst in een middelgrote banaan is. En de guave kan het uiteindelijke hoog-vezelvoedsel zijn: There’s bijna 9 gram (g) van vezel in elke kop. De guave is Voordelig in de volgende gevallen: verlengde menstruatie, hoogte bloeddruk, slechte omloop (versterk het hart), congestie van de longen, zuurvergiftiging, astma, catarrhus, zwaarlijvigheid.

10. Honing - bevat vele mineralen en vitaminen voordelig aan de mens. Nochtans, één vanhoning de meeste belangrijke eigenschappen schijnen zijn antibiotische actie te zijn.
- De honing is getoond superieur om aan bepaalde conventionele antibiotica te zijn in het behandelen van sommige besmettingen.
Dit bactericide (bacterie-moord) bezit van honing wordt genoemd â€oethe remming effect”. De experimenten die op honing worden geleid tonen aan dat zijn bactericideeigenschappen twee keer wanneer verdund met water stijgen. Het is zeer interessant om op te merken dat onlangs de geboren bijen in de kolonie met verdunde honing door de bijen verantwoordelijk voor hun supervisie worden gevoed - alsof zij deze eigenschap van de honing kennen.
- De honing is van waarde in het behandelen van brandwonden, besmette chirurgische wonden en zweren.
- Bij een concentratie van 40%, heeft de honing een bactericidal effect op diverse darmbacteriën dat wordt gekend om diarree en dysenterie te veroorzaken
- De ruwe honing is een uitstekende behandeling voor 90% van alle allergieën.
- De honing is remediërend in gevallen van blijvend hoest en pijnlijke keel. De sterke antibiotische eigenschappen het bevatten lagen de keel en verminderen keelirritatie.

- Omdat de suikermolecules in honing in andere suikers (b.v. fructose aan glucose) kunnen omzetten, wordt de honing gemakkelijk verteerd door de gevoeligste magen, ondanks zijn hoge zure inhoud. Het helpt nieren en darmen beter te functioneren. Vandaar is de honing voordelig voor het handhaven van een gezond spijsverteringssysteem evenals het bestrijden van ziekten zoals constipatie.
- De honing heeft een lage calorieinhoud. De honing, wanneer het met de zelfde hoeveelheid suiker wordt vergeleken, het geeft 40% minder calorieën aan het lichaam. Hoewel het grote energie aan het lichaam geeft, voegt het geen gewicht toe.

Lees meer over honing: De Wonderbare Helende Bevoegdheden van Honing

Door Andy @ EgoDevelopment