αμυχές ζωής  

Πάντα παιχνίδι με Tinkertoys ως κατσίκι; Αυτό το παιχνίδι όπου είχατε τις ρόδες με τις τρύπες γόμφων σε το, και ξύλινοι μίσχοι των διάφορων μεγεθών στα οποία θα μπορούσατε να δημιουργήσετε τίποτα. Καλά, έτρεξα πέρα από αυτό το βιβλίο, Thinkertoys: Ένα εγχειρίδιο των τεχνικών δημιουργικός-σκέψης, από michael Michalko, έχει εμπνεύσει creativity… μου I’m μόνο περίπου 28 σελίδες σε το!

Έχει δέκα τρόπους να βοηθήσει να οδηγήσει τους δημιουργικούς χυμούς σας. Τους έχω παραφράσει για μας στη χρήση.

1. Σύνολο μια ποσόστωση ιδέας. - Δώστε στο μυαλό σας ένα workout κάθε ημέρα. Το σύνολο οι ίδιοι μια ποσόστωση ιδέας ν για μια πρόκληση εσείς λειτουργεί, όπως η νέα ημέρα ιδεών finve πάντα για μια εβδομάδα you’ll βρίσκουν ότι πρώτα τα πέντε είναι τα σκληρότερα, αλλά αυτά θα προκαλέσουν γρήγορα άλλες ιδέες. Οι περισσότερες ιδέες εσείς έρχονται επάνω με, όσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες σας επάνω με το νικητή. Η κατοχή μιας ποσόστωσης ιδέας θα σας αναγκάσει για να παραγάγει ενεργά τις ιδέες και τις εναλλακτικές λύσεις παρά την αναμονή τους να εμφανιστούν σε σας.

2. Πάρτε τον τόνο. - Οι πιλότοι μαχητών λένε, “Η’βε tone” όταν το ραντάρ τους κλειδώνει επάνω σε έναν στόχο. That’s το σημείο στο οποίο ο πειραματικός και το αεροπλάνο είναι συνολικά εστίαση στο στόχο. “Γεττηνγ tone” στην καθημερινή ζωή σημαίνει προσοχή σε what’s που συμβαίνει γύρω από σας.

Συνήθως δεν κάνουμε την πληρέστερη χρήση της δυνατότητάς μας να δούμε. Κινούμαστε μέσω της ζωής εξετάζοντας μια τεράστια ποσότητα πληροφοριών, αντικειμένων, και σκηνών, και όμως κοιτάζουμε αλλά δεν βλέπουμε. Να δώσει προσοχή στον κόσμο γύρω από σας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την εξαιρετική ικανότητα να εξετάσει τα εγκόσμια πράγματα και να δει ο θαυμαστός.

3. Don’t είναι δούκας της συνήθειας. - Το τέντωμα οι ίδιοι και παίρνει το δρόμο λιγότερο που ταξιδεύουν περιστασιακά. Σκόπιμα το πρόγραμμα αλλάζει στην καθημερινή ζωή σας. Συντάξτε έναν κατάλογο των πραγμάτων που κάνετε από τη συνήθεια. Προσπαθήστε μια διαφορετική διαδρομή για να εργαστεί. Αλλάξτε τις ώρες ύπνου σας, διαβάστε μια διαφορετική εφημερίδα, δοκιμάστε τις διαφορετικές συνταγές. Πάρτε ένα λουτρό αντί ενός ντους. Θα εκπλησσόσαστε πώς το μυαλό σας αντιδρά στα νέα πράγματα κατ' αυτό τον τρόπο.

Ο εγκέφαλος που doesn’t η τροφή η ίδια, τρώει ο ίδιος. - Θ*Γορε Vidal

4. Ταϊ'στε το κεφάλι σας. - Οι ηγέτες είναι αναγνώστες. Έτσι είναι δημιουργικοί άνθρωποι. Αφήνει την τροφή το σύνολο κεφαλιών καταπληκτικών πληροφοριών μας, και έχει μια μεγαλύτερη βάση δεδομένων στην οποία να τραβήξει τις ιδέες από. Διαβάστε τα περιοδικά στα ποικίλα θέματα. Διαβάστε nonfiction. Κατά την ανάγνωση τους, ασκήστε επάνω τις λύσεις για οποιαδήποτε προβλήματα που παρουσιάζονται στο βιβλίο, προτού να το αποκαλύψουν στο βιβλίο. Σκεφτείτε όπως διαβάζετε, και πάρτε τις σημειώσεις. Γράψτε στα περιθώρια του βιβλίου σας, γράψτε σε ένα σημειωματάριο τις ιδέες που έχετε συλλάβει από το βιβλίο, κυριώτερες μεταβάσεις. Επίσης, αισθανθείτε ελεύθερος ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ένα βιβλίο πριν από την ανάγνωσή σας αυτό, για να σας βοηθήσει να ξέρετε τι πρόκειται να μάθετε. Επίσης, ίσως θα μπορούσατε να περιγράψετε το βιβλίο αφότου το διαβάσατε, χωρίς εξέταση τον πίνακα περιεχομένων.

5. Κάνετε μια ανάλυση περιεχομένου. - Ελέγξτε τα πράγματα έξω! Κάνετε μια ανίχνευση του junkmail σας προτού να την ρίξετε μακριά, στην πραγματικότητα, βάζετε όλο το junkmail σας σε ένα μεγάλο κιβώτιο για για έναν μήνα, κατόπιν ανίχνευση αυτό για να δείτε εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε αναδυόμενες τάσεις ή οι ιδέες να είναι από την. Όταν είστε στο δρόμο, ανιχνεύστε τις τοπικές εφημερίδες για τις ενδιαφέρουσες ιδέες. Παρατηρήστε το δημοφιλή πολιτισμό και ανακαλύψτε ποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για και γιατί είναι δημοφιλείς. Σε πολλά επιχειρησιακά διαλέξεις και σεμινάρια όπως μπορείτε. Ακούστε τους διαφορετικούς ραδιοσταθμούς κάθε εβδομάδα για να πάρετε ποικίλη εισαγωγή.

αμυχές ζωής
6. Δημιουργήστε μια τράπεζα εγκεφάλου. - Αγάπη ι αυτή η ιδέα. Συλλέξτε και αποθηκεύστε τις ιδέες όπως έναν αρουραίο πακέτων. Κρατήστε ένα εμπορευματοκιβώτιο (ο καφές μπορεί, Tupperware, shoebox, κ.λπ...) των ιδεών και των εκκινητών ιδέας. Αρχίστε τις ενδιαφέρουσες αγγελίες, τα αποσπάσματα, τα σχέδια, τις εικόνες, τις ερωτήσεις, τα κινούμενα σχέδια, doodles και τις λέξεις που ιδέες ωθήσεων από την ένωση.

Κάθε ημέρα, θυμάται ότι εργάζεστε στις πειθαρχίες που καθημερινά καθιστώντας σας καλύτερους και καλύτερους. - Jim Rohn

Κατά την έρευνα μιας νέας ιδέας, τινάξτε επάνω BrainBank σας και βγάλτε τις ιδέες ζευγών και ο ελεύθερος συνεταίρος, εσείς θα εκπλαγεί ευχάριστα πώς αυτό θα σας βοηθήσει.

7. Να είστε τοξικομανής ταξιδιού. - Όταν τρυπιέστε, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΥ! Πηγαίνετε σε ένα εμπόριο παρουσιάζει, ένα ιδιόμορφο κατάστημα, ένα παλαιός κατάστημα, ένα μουσείο, ή ένας ψύλλος market… ακριβώς πηγαίνετε. Και όταν είστε εκεί, περπατάτε γύρω με ένα ανοικτό μυαλό και επιτρέπεστε σε για ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΤΕ σε κάτι. Μόλις χρησιμοποιήσει, το μυαλό σας για να κάνει μια σύνδεση στο κάτι άλλο στη ζωή σας, και μπορεί δημιουργικά να σας βοηθήσει να λύσετε κάποιο πρόβλημα.

8. Συλλάβετε τις σκέψεις σας. - Καταγράψτε τις σκέψεις σας, φέρνει γύρω από μικρό moleskin στην πίσω τσέπη σας. Οι επιστήμονες λένε ότι μπορούμε να κρατήσουμε 5-9 ιδέες ενεργά στο μυαλό μας, κατόπιν επιπλέουν μακριά. Θυμόμαστε μερικοί, και μερικοί πηγαίνουν. Από, κρατώντας το σημειωματάριο στο backpocket σας, θα συλλάβετε τη σκέψη όταν είναι εκεί. Κατόπιν μπορείτε να το αναθεωρήσετε, και ίσως το μυαλό σας μπορεί να είναι σε θέση να κάνει μια καλύτερη σύνδεση με το αργά.

9. Σκεφτείτε δεξιά. - Συνειδητά εργαστείτε για να καταστήσετε τη σκέψη σας πιό ρευστή με τη σκέψη σας. Έτσι, συντάσσοντας τους περιγραφικούς καταλόγους ως τρόπο να συλληφθεί η σκεπτόμενη άνεση.

10. Ενημερώστε ένα αρχείο ιδέας. - Πάρτε ένα Moleskine ή ένα βιβλίο σύνθεσης, και το διαιρέστε σε τμήματα που θέλετε συλλαμβάνετε τις ιδέες. Ιδέες μάρκετινγκ, ιδέες εγχώριας βελτίωσης, ειδικά προγράμματα, ιδέες προγραμματισμού, κωμωδία skits, ή οποιος δήποτε επιθυμείτε να συλλάβετε.

Αφότου διαβάζετε το βιβλίο, μπορείτε να θελήσετε να θεωρήσετε τη συνοδεία Thinkpak: Μια γέφυρα καρτών "brainstorming" όποιος σας δίνει τις πρόσθετες ασκήσεις για να σας βοηθήσει να τρυπήσετε στη δημιουργικότητά σας.

Ελπίστε ότι αυτό σας βοηθά!

Επιτυχώς,

Travis Wright