από Kyle Tully

Ζείτε ο τρόπος ζωής μάρκετινγκ Διαδικτύου; Ξέρετε, βάζοντας στην παραλία που ρουφά γουλιά γουλιά mai Tais, τρυπώντας περιστασιακά μακριά στο lap-top σας. (Ακριβώς για να δει πόσα χρήματα you’VE έκανε αυτήν την ώρα.) Ή αισθάνεστε όπως το you’σχετικά με αλυσοδεμένος στον υπολογιστή σας; Απασχολείστε στις πιό πολλές ώρες από πάντα before… και δεν φτάνετε καθόλου πιό κοντά στον τρόπο ζωής ονείρου;

Καθένας τρόπος, it’s το ελάττωμά σας.

Οι καθημερινές ενέργειές σας είτε σας κινούν προς τον τρόπο ζωής που θέλετε, ή σέρνοντας σας πιό πέρα. There’s αριθ. ενδιάμεσα.

Κοιτάξτε, it’s εύκολο να περιέλθει στη β€oebusy ύπαρξη busy” παγίδα. Το That’s γιατί it’s τόσο σημαντικό να σχεδιάσει τον τρόπο ζωής εσείς θέλει. Το Don’τ άφησε τη ζωή να συμβεί ακριβώς σε σας. Επιλέξτε πώς θέλετε να ζήσετε αυτό και να το κάνετε να συμβεί.

Εδώ είναι 7 εύκολοι τρόποι να γίνουν περισσότερα χρήματα λειτουργώντας λιγότερο και να φταθούν πιό κοντά τρόπο ζωής διαβίωσης στον εσείς want…

1. Εργασία λιγότερο

Ο νόμοσ™Parkinsonβ€ s λέει ότι η εργασία επεκτείνεται για να γεμίσει το χρόνο που διατίθεται σε τον. Εάν επιλέγετε να απασχοληθείτε σε 7 ημέρες, you’ll μαγικά βρείτε την αξία 7 ημερών της εργασίας για να κάνετε. Η πλευρά κτυπήματος είναι ότι η εργασία πρέπει επίσης να συμβληθεί σε παρόμοια μόδα. Εάν επιλέγετε να απασχοληθείτε σε 5 ημέρες you’ll σιγουρευτείτε ότι παίρνετε όλη την εργασία σας γίνοντη σε 5 ημέρες.

Έτσι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος να γίνουν περισσότερα χρήματα είναι απλά να εργαστεί λιγότερο!

Εντούτοις πολλές ημέρες που εργάζεστε τώρα, επιλέγουν να λειτουργήσουν το ένα λιγότερο. Το You’ll το βρίσκει πόσο παίρνετε γίνονται όταν αποκόβετε όλη την πολυάσχολη εργασία.

2. Μεταφέρετε

Το σχολικό σύστημά μας μας διδάσκει ένα επικίνδυνο μάθημα: πρέπει να είστε καλοί σε ένα ευρύ φάσμα των θεμάτων. Η μόνη θέση που αυτό ισχύει είναι στο σχολείο! Στον πραγματικό κόσμο οι ειδικοί παίρνουν πληρωμένοι περισσότερο από τους μη ειδικευμένους.

Η εστίαση στις δυνάμεις σας και μεταφέρει όλες τις άλλα.

Χρόνος™αποβλήτων Donβ€ τ που λειτουργεί στις αδυναμίες σας όταν μπορείτε να μεταφέρετε εκείνα τα πράγματα σε κάποιο άλλο που ειδικεύεται σε τα. (Συχνά για τις πένες στο δολάριο!)

3. Χρεώστε περισσότεροι

Οι περισσότεροι άνθρωποι undercharge συνολικά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, απλά επειδή σκέφτονται αυτοί πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Κοιτάξτε, οι άνθρωποι won’τ πληρώνουν πάρα πολύ για ένα ebook, αλλά they’ll πληρώστε ακριβά για έναν νέο τρόπο ζωής.

Σταματήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και αρχίστε τα αποτελέσματα!

Η αύξηση των τιμών σας επιτρέπει σε σας για να πωλήσει περισσότερων σε λιγότερους πελάτες, σημαίνοντας έχετε τα λιγότερα ζητήματα υποστήριξης πελατών και τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.

4. Η ημέρα σας

Στο τέλος κάθε ημέρας πάρτε 5 λεπτά για να προγραμματίσετε την επόμενη ημέρα. Εστίαση στις ενέργειες επιχειρησιακής οικοδόμησης πρώτα. Τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία™ελέγχου Donβ€ τ ή blogs ή σβημένος οποιεσδήποτε πυρκαγιές μέχρι you’το VE πέρασαν τουλάχιστον 1 ώρα στις δραστηριότητες που χτίζουν άμεσα την επιχείρησή σας και φέρνουν τα μετρητά στην πόρτα.

Αυτά και μόνο μπορούν να κάνουν μια δραματική διαφορά στο ποσό πραγματικής εργασίας που παίρνετε γίνονται κάθε ημέρα.

5. Ζήστε από την αρχή του Παρέτου

Διαφορετικά γνωστή ως κανόνας 80/20, η αρχή του Παρέτου λέει ότι 80% των αποτελεσμάτων σας θα προέλθει από 20% των προσπαθειών σας.

Αυτός σημαίνει 80% της εργασίας κάνετε είναι μόνο αρμόδιο για 20% των κερδών σας! Εάν you’σχετικά με να απασχοληθεί σε 10 ώρες ημερησίως you’σχετικά με να κάνει 2 ώρες της παραγωγικής εργασίας και τη σπατάλη 8 ωρών στα μικρά πράγματα.

Προσδιορίστε το 20% που σας κάνει τα περισσότερα χρήματα και κάνετε περισσότερα από το! Να είστε άσπλαχνος να αποκόψει το 80% που έχει λίγη αξία.

6. Πάρτε έναν ξύλινο πάσσαλο στα χρονικά βαμπίρ

Το στιγμιαίο μήνυμα, β€oequick” τηλεφωνήματα, ελέγχοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κοιτάζοντας βιαστικά τα φόρουμ, blog hopping… αυτοί είναι οι εχθροί σας! Το You’δ συγκλονίζεται σε πόσο χρόνο you’σχετικά με τη σπατάλη κάθε ημέρας σε αυτές τις χαμηλές δραστηριότητες αξίας.

Κρατήστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας κλειστό και τον ελέγξτε στους σχεδιασμένους χρόνους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παραμονή αόρατη σε IM. Τηλεφωνήματα σχεδίου και χρόνος σερφ Ιστού, και ραβδί στο πρόγραμμά σας.

7. Καταλάβετε το κόστος ευκαιρίας

Κάθε δραστηριότητα εσείς, και κάθε πρόγραμμα που παίρνετε, έχετε ένα κόστος ευκαιρίας. It’s το κόστος μια επιλογή πέρα από άλλη.

Έχετε έναν καθορισμένο αριθμό ωρών κάθε ημέρα που μπορείτε να εργαστείτε στην επιχείρησή σας. Πριν από να πάρει οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα η πλάτη βημάτων και ρίχνει μια ματιά στη μεγαλύτερη εικόνα. Ποιο άλλο θα μπορούσατε να κάνετε με εκείνο τον χρόνο; Υπάρχει κάτι άλλο με μια υψηλότερη πιθανότητα της επιτυχίας; Κάτι άλλο που θα είναι πολύ περισσότερο κερδοφόρο;

Καταλάβετε το κόστος ευκαιρίας όλων που κάνετε προτού να το κάνετε. Σιγουρευτείτε you’σχετικά με να επιλέξει τα πιό ελπιδοφόρα προγράμματα πάντα.

Όλο αυτό έρχεται πραγματικά κάτω στον κανόνα 80/20. It’s για την κατανόηση ποιου 20% των προσπαθειών σας είναι αρμόδια για 80% των αποτελεσμάτων σας και της συγκέντρωσης περισσότερης ενέργειας σε εκείνες τις περιοχές. Αποκόψτε το 80% των δραστηριοτήτων που κάνουν λίγα για την επιχείρησή σας και εσείς αυτόματα ελεύθεροι επάνω εκείνος ο χρόνος για σας.