De zorg is Gebed voor geen Wat u wilt

23 augustus, 2008

het levens houweren

Soms, is het zeer moeilijk NIET om aan geen wat te denken u Wilt. Wij worden getelegrafeerd om ons te denken en ongerust te maken over dingen dat wij niet wensen te gebeuren. Dit is zeer schadelijk aan uw succes, zoals wanneer u aan om het even wat denkt, uw onderbewuste meningen het als iets u zouden willen hebben te gebeuren. Wij denken dingen in werkelijkheid.

Als u jonge geitjes, hebt en u bent zich ongerust maakt over hen die ontvoerd worden telkens als zij buiten gaan of uit uw mening… niet zijn worden verrast als, één dag, uw jong geitje ontvoerd wordt. U wenste stil het dit met elk klein `zorggebed'.

Ongerust maken zich over het verliezen van uw baan, het verliezen van uw huis, het verliezen van uw auto, het verliezen van uw huwelijk of het worden ziek… VERHOOGT eigenlijk de kansen dat dat waarin u vreest werkelijkheid zal worden.

Ontdekt dit merk?

Ik weet het hard is. Sommige mensen zijn overgevoelig en tonen hun zorg en zorg als teken van liefde voor die zij om geven. Mijn Grandma Wright was reusachtige worrier. Zij maakte zich constant over haar gezondheid ongerust, en stierf vrij jong met gezondheidskwesties.
Lees meer

8 manieren om het op het Volgende Niveau te nemen

16 augustus, 2008

door Dustin Wax

Geen kwestie wat u doet, er komt een tijd wanneer u dingen gaat willen opnemen een inkeping. Misschien is het uw carrière - zelfs als de dingen langs boete op dit ogenblik gaan, uiteindelijk zou u een bevordering krijgen, uw cliëntbasis willen verhogen, of een groter publiek bereiken. Or maybe it’s a hobby that you think you’d like to turn into a career.

Getting started with anything can be a struggle, but once you reach a certain level of success, it can be hard to figure out how to make whatever it is you do truly remarkable. The things we do have a way of developing their own inertia, and if we’re not careful, we get carried along in the routine without ever realizing the full potential of what we and our lives can be.

How can you shake things up a bit? What do you have to do to take your project, your career, your product, or your life to the next level?
Read more

How to Find the Olympian Within

August 11, 2023

by Denis Waitley

You’re standing on the highest pedestal, the one in the center. You hear the roar of approval from the crowd. As the first note of the national anthem is played in the Olympic stadium, you feel all the pride and honor that accompanies this moment. Ten thousand hours of preparation for this one triumphant moment in history. You’ve won the gold!

That dream of an Olympic championship is in the heart of every amateur athlete, just as the Grand Final, World Cup, Super Bowl and Wimbledon are the goals of professional football players and tennis players. What are your dreams? You’re most likely not a world-class athlete, but surely you have aspirations of your own. Perhaps you imagine a metaphorical gold medal being placed around your neck by the CEO of your company or by your friends and family for being the best in your own unique way. Maybe you wonder whether you’re up to the risk of starting your own business.
Read more

Debt and Debtor’s Disease

August 9, 2023

life hacks

Debtor’s disease is a silent killer. Killer of respect, marriages, self control, and families. There isn’t a part of your life that it won’t touch and destroy with it’s deadly power. Some of you won’t even know you have it for many, many years. It’s a sneaky affliction; creeping into your life and slowly but surely taking control of every part of your existence.

Seems a bit of a dramatic description, doesn’t it? But, the sad part is, it’s all true. Even though we often hate to admit it, debt will control our lives totally. Even when we first realize it, we won’t do anything about it. We will deny it, continue to feed it, and give it all it needs to thrive within our lives. Oh, you’ll have help, no doubt about that. There are many ways we fuel the fever. Falling into the credit card trap is just the beginning. Self justification is your worst enemy. Why, the human mind is masterful at justifying just about any action, or purchase, given the right circumstances.

Read more

Next Page »