17 manieren ophouden zijnd een Perfectionist en te worden meer Gedaan

foto door Sarah Hobbs
Door Christina Laun
Hoewel soms het als het kan schijnen, is niemand perfect. Iedereen maakt fouten en heeft minstens een paar fouten. En terwijl het als een edel doel kan schijnen, kan het ernaar streven een perfectionist in uw werk of persoonlijk leven te zijn eigenlijk zijn meer van een belemmering dan a […]


8+ manieren om Creatief te zijn op te leiden om

flickr beeld door Dalydose
door John Hoff @ eVentureBiz.com
Een korte tijd geleden ontving ik een e-mail van een jonge ondernemer die me vraagt hoe hij veronderstelt was om in een markt te concurreren waar de concurrentie hoog was en meer gevestigde bedrijven had grote reclame bucks. Ik vermeldde een paar ideeën aan hem maar die betroffen […]


De zeven Eisen van Leiding

door Dr. John Maxwell
Een ernstige jonge mens benaderde me eens tijdens een zitting van Q & van A, en vroeg, ⠀ œ wat ÉÉN DING I behoefte is het weten om een groot leider te zijn? ⠀  alsof hij naar de verborgen sleutel zocht om het heelal te openen. Geamuseerd door de eenvoud van zijn vraag, was mijn antwoord […]


Ben Uw Echte Ware Zelf

by Yehuda Berg
Most of us aren’t 100% real. We are too afraid to show our true colors, to unfurl the flag of our true thoughts and emotions. We think people would run away screaming if they saw what we really looked like. Or we think they would fire us, drop us, hate us, judge us, […]


« Previous Entries

personal development
Subscribe ( RSS | Email )


contact

browse CGAdd to Pageflakes

Translate This Page

Translate to EnglishÜbersetzen Sie zum Deutsch/GermanTraduzca al Espa?ol/SpanishTraduisez au Français/FrenchTraduca ad Italiano/ItalianTraduza ao Portugu?s/Portuguese?????????? /Japanese
????? ??????/Korean????/Chinese Simplified????/Chinese Traditional????? ??? ???????/ArabicVertaal aan het Nederlands/Dutch?????????? ??? ????????/Greek?????????? ? ????????/Russian

30-Day Free Trial
  • Conversationalists


  • Meta


    Medifast Diet

    Recent Comments