door Lans Winslow
Als vernieuwer, realiseert één dat u een project niet kunt veroorzaken om elk idee of concept te bouwen of te maken u op met komt. Er enkel zijn niet op om het even welk ogenblik dat te doen. Betekent dit u zou moeten ophouden of denkend, hersenen het stormen, een beeld vormend van aan forums, dialogen of andere trefpunten deelnemen om ideeën te krijgen? [ … ]


Door Dr. Sharon House
Onlangs, Dr. Phil McGraw, de auteur van “Life Strategies” gegaan zitten met vier vrouwen op Oprah om over waarom te spreken zij haven’t gekund hun bovenmatig gewicht weg vergen. Het was muziek hier aan mijn ears…, tenslotte, was iemand dat spreekt over wat ik voor years… heb gezegd om uw leven te beheren, [ … ]


Hoe te over Slechte Stemmingen te krijgen

Door Farouk Radwan
Neer voelt u? Wilt u over deze slechte stemming krijgen? Als u iets wilt van de hand doen, zou u het eerst moeten begrijpen. De meeste mensen ervaren slechte stemmingen zonder zelfs te weten waarom. Zij neigen enkel om dit gevoel met het eerste ding met elkaar in verband te brengen dat zij op hun manier, als a hebben gevonden [ … ]


door DailyOM
Soms wij het moeilijk vinden om het goed in mensen, plaatsen, of situaties te zien die aren’t aan onze het houden van. Wij concentreren op de dingen wij don’t als in ons leven als manier om onze inspanningen van brandstof te voorzien om verandering tot stand te brengen. Er zijn niets inherent verkeerd met dit, en het is één manier die wij [ … hebben gemaakt; ]


"Vorige Ingangen  

persoonlijke ontwikkeling
Teken in ( RSS | E-mail )


contact

doorblader CGCategorieën

Voeg aan Pageflakes toe

Vertaal Deze Pagina

Translate to EnglishÜbersetzen Sie zum Deutsch/GermanTraduzca al Español/SpanishTraduisez au Français/FrenchTraduca ad Italiano/ItalianTraduza ao Português/Portuguese日本語に翻訳しなさい /Japanese
한국어에게 번역하십시오/Korean中文翻译/Chinese Simplified中文翻译/Chinese Traditionalترجمة الى العربية/ArabicVertaal aan het Nederlands/DutchΜεταφράστε στα ελληνικά/GreekПереведите к русскому/Russian

30-dag Vrije Proef
  • Conversationalists


  • Meta


    Het Dieet van Medifast