Is uw het Verzetten zich tegen van de Mening de Wet van Aantrekkelijkheid?

door Larry Blenn
Vele mensen die eerst aan de wet van aantrekkelijkheid worden geïntroduceerd kunnen het idee vinden vrij uplifting te zijn aanvankelijk. Dan regelen wij terug in onze dagelijkse rituelen en nieuwigheid van de ideedalingen aan de manierkant. Voor vele mensen moet ons eerste instinct aan de wet van [ … ] denken


Gaand door Openen, die alvorens zich Uit te breiden aangaat

Soms aan gaat ons leven alvorens zij zich uitbreiden. Wij kunnen hard aan ons geestelijk werken, doen goed in de wereld, na onze dromen, en het benieuwd zijn van waarom wij nog beklemmingen van al soort-financieel onder ogen zien, emotioneel, fysiek. Misschien voelen wij zelfs alsof we’ve onze spirituality verloor en zijn geplakt in een donkere ruimte zonder [ … ]


De Factor van de Vrees!

door Clestine Herbert
De vrees heeft wat verlamd en de plannen van anderen ingekort. Het kan zich zo klein beginnen zoals een mosterdzaad, en dan tot een grote eiken boom ontwikkelen. De vrees sluimert altijd rond de hoek, verbergt achter kenmerken, en verschijnt dan in onvoorziene omstandigheden. Het heeft vele mannen en vrouwen door het leven begeleid, [ … ]


Het Gemak om in Stroom Te zijn

door Wendy Betterini
Hebt u ooit ogenblikken ervaren toen alles enkel scheen te stromen? Ogenblikken wanneer u didn’t worstelen of dingen bestrijden of moet dwingen te gebeuren? It’s alsof er een reuzehand houdend magische wand een paar tempo voor u bij elke stap was, magisch verplaatsend omstandigheden zodat alles gaat [ … ]


"Vorige Ingangen  

persoonlijke ontwikkeling
Teken in ( RSS | E-mail )


contact

doorblader CGCategorieën

Voeg aan Pageflakes toe

Vertaal Deze Pagina

Translate to EnglishÜbersetzen Sie zum Deutsch/GermanTraduzca al Español/SpanishTraduisez au Français/FrenchTraduca ad Italiano/ItalianTraduza ao Português/Portuguese日本語に翻訳しなさい /Japanese
한국어에게 번역하십시오/Korean中文翻译/Chinese Simplified中文翻译/Chinese Traditionalترجمة الى العربية/ArabicVertaal aan het Nederlands/DutchΜεταφράστε στα ελληνικά/GreekПереведите к русскому/Russian

30-dag Vrije Proef
  • Conversationalists


  • Meta


    Het Dieet van Medifast

    Recente Commentaren