Gedachten op Dankbaarheid

Hier zijn sommige grote gedachten op dankbaarheid. Vele denkers door tijd hebben onderaan hun gedachten en theorieën waarom zijn belangrijk om dankbaar te zijn geschreven voor wat u en dankbaarheid hebt voor waar u in het leven bent. Geniet van deze goudklompjes van wijsheid en denk over dingen in uw leven dat u dankbaar bent [ … ]


Don’t Hond op zich over de Stomme Gedaane dingen You’ve.

Geef me pep besprekingen.
Neem 's morgens een ogenblik van elke dag, om eigenlijk te vertellen van hoeveel u zelf houdt. De bespreking aan zich en herinnert zich aan uw successen. Nadruk op de toekomst, en levend in het ogenblik. Leer om betere elke en elke dag te krijgen.
Meer die u zich concentreert op [ … ]


De Redding van de ontspanning

door Laura M. Turner
Let’s overal is het gezicht het, spanning. Het sluimert in elke hoek en rond elke kromming, enkel wachtend aan “get” ons. En de studie na studie besluit dat hoewel één of andere spanning productief kan zijn, de verlengde spanning tot chronische ziekte kan leiden.
Maar toch kan de spanning slechts “get us” als wij het laten. Als wij kunnen akkoord gaan [ … ]


Waarom inspireren Sommige Mensen constant anderen om Hun Lood te volgen?

John C. Maxwell is wereld renowned voor zijn kennis van leiding, en zijn boek, de 21 Onontbeerlijke Kwaliteiten van een Leider (die door Thomas Nelson, 1999 wordt gepubliceerd), is duidelijk de begonnen te worden plaats. Maar eerst, let’sbegin met een eenvoudige vraag: Waarom inspireren sommige mensen constant anderen om hun lood te volgen? Volgens John [ … ]


"Vorige Ingangen  

persoonlijke ontwikkeling
Teken in ( RSS | E-mail )


contact

doorblader CGCategorieën

Voeg aan Pageflakes toe

Vertaal Deze Pagina

Translate to EnglishÜbersetzen Sie zum Deutsch/GermanTraduzca al Español/SpanishTraduisez au Français/FrenchTraduca ad Italiano/ItalianTraduza ao Português/Portuguese日本語に翻訳しなさい /Japanese
한국어에게 번역하십시오/Korean中文翻译/Chinese Simplified中文翻译/Chinese Traditionalترجمة الى العربية/ArabicVertaal aan het Nederlands/DutchΜεταφράστε στα ελληνικά/GreekПереведите к русскому/Russian

30-dag Vrije Proef
  • Conversationalists


  • Meta


    Het Dieet van Medifast

    Recente Commentaren