1. Het Letten op van TV
Het verlengde letten op van TV is een sterke voorspeller voor obesity1.
Recente research2 heeft bewezen dat de mensen die rond op twee uren van TV per dag letten veel eerder zullen te zwaar zijn dan zij die slechts op een half uur per dag letten. Wanneer u op TV let bent u vrijwel motionless. [ … ]


We’ve getoond u hoe te om online kostenloos vrije klassen te nemen, maar niet iedereen heeft het geduld of de tijd om zitting bij een computer te besteden. Deze cursussen laten u uw klaslokaal met u nemen, zodat kunt u een onderwijs krijgen terwijl zitting you’re in verkeer of enkel het hangen uit in het park. Controleer deze cursussen [ … ]


De geschiedenis van Henry Ford en Modelt illustreert een fundamentele waarheid over leiding: de leiders ontgroeien nooit de behoefte te veranderen.
Op zijn manier aan het overheersen van de automobielmarkt met Modelt, belichaamde Henry Ford innovatie en vooruitgang. Door de lopende band de weg te bereiden, de Doorwaadbare plaats de hoeveelheid tijd nodig sneed om een auto te vervaardigen. [ … ]


door Kyle Tully
Leeft u de de marketing van Internet levensstijl? U weet het, leggend op het strand dat MAI Tais nipt, nu en dan weg onttrekkend op uw laptop. (Enkel om te zien tot hoeveel geld you’ve dit uur. maakte) Of voelt u als you’aangaande geketend aan uw computer? Bent u het werk langere uren dan ooit before… en niet [ … ]


"Vorige Ingangen  

persoonlijke ontwikkeling
Teken in ( RSS | E-mail )


contact

doorblader CGCategorieën

Voeg aan Pageflakes toe

Vertaal Deze Pagina

Translate to EnglishÜbersetzen Sie zum Deutsch/GermanTraduzca al Español/SpanishTraduisez au Français/FrenchTraduca ad Italiano/ItalianTraduza ao Português/Portuguese日本語に翻訳しなさい /Japanese
한국어에게 번역하십시오/Korean中文翻译/Chinese Simplified中文翻译/Chinese Traditionalترجمة الى العربية/ArabicVertaal aan het Nederlands/DutchΜεταφράστε στα ελληνικά/GreekПереведите к русскому/Russian

30-dag Vrije Proef
  • Conversationalists


  • Meta


    Het Dieet van Medifast