door het Kanon van het Loodje
Van mijn vroegste dagen in de school van de Zondag, heb ik de woorden herinnerd dat een wijze mens zijn huis op de rots bouwt en de dwaze man op het zand bouwt. 50 jaar, dacht ik deze waarschijnlijk correcte raad ongeveer voor iemand om een huis te bouwen. Het daagde nooit op me dat het […]


Door Barbara K. Giamanco
Isn⠀ ™ t het verbaast die hoe masterful kunnen worden wij bij ontkenning, uitstel, en vermijden dat, constant verontschuldigingen maakt voor waarom wij aren⠀ ™ die t de doelstellingen verwezenlijkt die WIJ WIJ WILLEN hebben GEZEGD! Heel wat energie wordt die in deze afdeling wordt verspild. Gewoonlijk zijn er veel meer het spreken en niet genoeg het doen. Verre van het kritiseren, geloof ik velen […]


door Brad Isaac
Jaren geleden toen Seinfeld een nieuwe televisie was toon, was Jerry Seinfeld nog grappig reizen. Tegelijkertijd, hing ik rond clubs die open mic nachten doen en de kabels proberen te leren. Één nacht was ik in de club waar Seinfeld werkte, en alvorens hij op stadium ging, zag ik […]


Door Lynn A. Robinson, M.Ed.
„Volg uw hart.“ „Luister aan uw binnenstem.“ „Vertrouwen uw begeleiding.“ Het alle zo gemakkelijke geluiden. But what do you do when your inner voice sounds like your inner critic, or worse, your inner child run amok!? How can you learn to depend on your intuition to help guide you to […]


« Previous Entries

personal development
Subscribe ( RSS | Email )


contact

browse CGAdd to Pageflakes

Translate This Page

Translate to EnglishÜbersetzen Sie zum Deutsch/GermanTraduzca al Espa?ol/SpanishTraduisez au Français/FrenchTraduca ad Italiano/ItalianTraduza ao Portugu?s/Portuguese?????????? /Japanese
????? ??????/Korean????/Chinese Simplified????/Chinese Traditional????? ??? ???????/ArabicVertaal aan het Nederlands/Dutch?????????? ??? ????????/Greek?????????? ? ????????/Russian

30-Day Free Trial
  • Conversationalists


  • Meta


    Medifast Diet

    Recent Comments