Από Osho

Οι συγκινήσεις σας, τα συναισθήματά σας, ολόκληρα τα σύνεργα thoughts-the σας του mind-are που χειρίζεται από το εξωτερικό. Επιστημονικά, έχει γίνει σαφέστερο τώρα, αλλά ακόμη και χωρίς επιστημονική έρευνα το mystics έχει πει ακριβώς το ίδιο πράγμα για χιλιάδες years-that όλα αυτά τα πράγματα το μυαλό σας γεμίζουν με δεν είναι δικοί σας είστε πέρα από τους. Παίρνετε προσδιορισμένοι με τους, και that’s το μόνο πρόβλημα.

Παραδείγματος χάριν, κάποιος σας προσβάλλει και γίνεστε ι. Σκέφτεστε ότι γίνεστε ι, αλλά επιστημονικά να μιλήσει την άλλη προσβολή person’s λειτουργεί μόνο ως τηλεχειρισμός. Το πρόσωπο που έχει προσβάλει εσείς διαχειρίζεται τη συμπεριφορά σας. Ο θυμός σας είναι στα χέρια του συμπεριφέρεστε όπως μια μαριονέτα.

Τώρα οι επιστήμονες είναι σε θέση να βάλουν τα ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο σε ορισμένα κέντρα, και είναι σχεδόν απίστευτος. Το mystics έχει μιλήσει για το για χιλιάδες έτη, αλλά μόνο πρόσφατα έχει την επιστήμη ανακάλυψε ότι υπάρχουν εκατοντάδες των κέντρων στον εγκέφαλο που ελέγχουν όλη τη συμπεριφορά σας. Ένα ηλεκτρόδιο μπορεί να τεθεί σε ένα ιδιαίτερο center-for παράδειγμα, το κέντρο για το θυμό. Κανένας δεν σας προσβάλλει, κανένας δεν σας ταπεινώνει, κανένας δεν λέει τίποτα σε σας κάθεστε σιωπηλά, ευτυχώς, και κάποιος ωθεί ένα κουμπί σε έναν τηλεχειρισμό και γίνεστε ϊ Είναι ένα πολύ παράξενο συναίσθημα επειδή δεν μπορείτε να δείτε το λόγο οπουδήποτε, γιατί γίνεστε ι. Ίσως θα το οργανώσετε ορθολογικά κάπως. Βλέπετε ένα άτομο από στο διάδρομο και θυμάστε ότι προσέβαλε you-you θα βρεί κάποια αιτιολόγηση για να παρηγορήσει ακριβώς οι ίδιοι ότι δεν πηγαίνετε τρελλοί. Να καθίσει σιωπηλά. .. και αισθαμένος ξαφνικά τόσο 0 χωρίς οποιαδήποτε πρόκληση;

Και ο ίδιος μακρινός ελεγκτής μπορεί να εργαστεί για να σας κάνει ευτυχησμένους. Καθμένος στην καρέκλα σας αρχίζετε, και φαίνεστε όλα around-if κάποιος σας προσέχει αυτός θα σκεφτεί πηγαίνετε τρελλοΐ Κανένας δεν έχει πει τίποτα, τίποτα δεν έχει συμβεί, κανένας δεν έχει γλιστρήσει σε μια φλούδα μπανανών, τόσο γιατί; Θα το οργανώσετε ορθολογικά, θα προσπαθήσετε να βρείτε μερικούς λογικούς λόγους για. Και το πιό παράξενο πράγμα είναι ότι την επόμενη φορά το ίδιο κουμπί ωθείται και εσείς giggle, θα βρείτε πάλι την ίδια λογική, η ίδια παρηγοριά, το ίδιο explanation-not ακόμη και που η αιτιολόγηση είναι δικός σας! Είναι σχεδόν όπως ένα gramophone αρχείο.

Όταν διάβαζα για τις επιστημονικές έρευνες σχετικά με αυτά τα κέντρα, υπενθυμίστηκα τις ημέρες σπουδαστών μου. Ήμουν ανταγωνιστής σε μια διαπανεπιστημιακή συζήτηση όλα τα πανεπιστήμια της χώρας συμμετείχαν. Το σανσκριτικό πανεπιστήμιο του Varanasi συμμετείχε επίσης, αλλά φυσικά οι σπουδαστές από το σανσκριτικό πανεπιστήμιο αισθάνονταν λίγο κατώτεροι έναντι με τους ανταγωνιστές από άλλα πανεπιστήμια. Ήξεραν τα αρχαία scriptures, ήξεραν τη σανσκριτική ποίηση, δράμα, αλλά δεν εξοικειώθηκαν με το σύγχρονο κόσμο της τέχνης, της λογοτεχνίας, της φιλοσοφίας, ή της λογικής. Και οι σύνθετες εργασίες κατωτερότητας με τους πολύ παράξενους τρόπους. ..

Αφότου είχα μιλήσει, το επόμενο πρόσωπο ήταν ο αντιπρόσωπος από το σανσκριτικό πανεπιστήμιο. Και ακριβώς για να εντυπωσιάσει το ακροατήριο και για να κρύψει την κατωτερότητά του σύνθετη, άρχισε την ομιλία του με μια αναφορά από το Bertrand Russell-he την είχε απομνημονεύσει, και οι σανσκριτικοί σπουδαστές είναι πιό σε θέση τα πράγματα από οποιο δήποτε αλλιώς. Αλλά ο σκηνικός τρόμος του ήταν τέτοιος. .. δεν ήξερε τίποτα για το Bertrand Russell, δεν ήξερε τίποτα για αυτό που ανέφερε. Θα ήταν καλύτερο να έχει αναφερθεί κάτι σανσκριτικό, επειδή θα ήταν περισσότεροι άνετα.

Στο μέσο αυτός stopped-just στη μέση μιας πρότασης. Και καθόμουν από την πλευρά του, επειδή είχα τελειώσει ακριβώς. Υπήρξε σιωπή, και αυτός ίδρωνε, και ακριβώς για να τον βοηθήσουν, είπα, “Σταρτ again”-because ποιος άλλος κάνουν; Ήταν απλά κολλημένος. Είπα, “Ηφ που δεν μπορείτε να προχωρήσετε, να αρχίσετε πάλι ίσως μπορεί να επιστρέψει σε you.”

Έτσι άρχισε πάλι: “Ψροτχερς και αδελφές. . ” και ακριβώς στο ίδιο σημείο πήρε κολλημένος πάλι. Τώρα έγινε ένα αστείο. Ολόκληρη η αίθουσα φώναζε, “Αγαην!” και ήταν σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση. Ούτε δεν θα μπορούσε αυτός να προχωρήσει ούτε θα μπορούσε να συνεχίσει εκεί σιωπηλός θα φαινόταν πάρα πολύ βλακώδες. Έτσι έπρεπε να αρχίσει πάλι. Αλλά θα άρχιζε στην αρχή, “Ψροτχερς και αδελφές. . ”

Για ολόκληρα τα δεκαπέντε λεπτά ακούσαμε μόνο ότι portion-beginning με “Ψροτχερς και τις αδελφές. . ” και ανεβαίνοντας στο σημείο όπου πήρε κολλημένος, επανειλημμένως. Όταν το χρόνο του τελείωσαν ήρθε και κάθισε δίπλα σε με. Είπε, “Υοu κατέστρεψε ολόκληρο thing!” μου

Είπα, “Η προσπαθούσε να βοηθήσει you.”

Είπε, “Τχης είναι help?”

Είπα, “Υοu επρόκειτο να περάσουν δυσκολία οπωσδήποτε. Αυτός ο τρόπος τουλάχιστον καθένας απόλαυσε it-except εσείς, τους οποίους μπορώ να καταλάβω. Αλλά πρέπει να χαρείτε ότι καταστήσατε τόσους πολλούς ανθρώπους ευτυχησμένους! Και γιατί επιλέξατε εκείνη την αναφορά; Όταν έλεγα σε σας, ‘Σταρτ again’ δεν υπήρξε καμία ανάγκη να αρχίσει από το ίδιο το beginning-you θα μπορούσε να έχει ρίξει εκείνη την αναφορά, δεν υπήρξε κανένα need.”

Αλλά ήρθα να ξέρω μέσω της ανάγνωσης της επιστημονικής έρευνας ότι το λεκτικό κέντρο είναι ακριβώς όπως ένα gramophone αρχείο, αλλά με ένα πράγμα πολύ παράξενο και ειδικό. Η στιγμή η βελόνα παίρνεται μαζί από το αρχείο που μπορείτε να ξαναβάλετε τη βελόνα στο σημείο όπου την πήρατε από, και συνεχίζεστε από εκεί. Αλλά στο λεκτικό κέντρο, όταν παίρνεται μαζί η βελόνα και ξαναμπαίνει πάλι, το κέντρο επιστρέφει αμέσως στην πολύ αρχή.

Εάν αυτό συμβαίνει, μπορείτε να πείτε ότι είστε ο κύριος αυτού που λέτε; Είστε ο κύριος αυτού που αισθάνεστε; Βεβαίως δεν υπάρχει κανένα ηλεκτρόδιο που εμφυτεύεται σε σας, αλλά βιολογικά ακριβώς η ίδια εργασία συνεχίζεται.

Βλέπετε έναν ορισμένο τύπο γυναίκας, και αμέσως το μυαλό σας αντιδρά: “Χοω beautiful!” Αυτό δεν είναι παρά ο τηλεχειρισμός. Εκείνη η γυναίκα λειτούργησε όπως έναν τηλεχειρισμό που συνδέθηκε με ένα ηλεκτρόδιο, και το λεκτικό κέντρο σας πήγε απλά στην καταγραμμένη ομιλία του: “Χοω beautiful!”

Το μυαλό είναι ένας μηχανισμός. Δεν είναι εσύ. Καταγράφει τα πράγματα από έξω, και αντιδρά έπειτα στις εξωτερικές καταστάσεις σύμφωνα με εκείνες τις καταγραφές. That’s η μόνη διαφορά μεταξύ ινδού και ενός μωαμεθανικού και ένας Χριστιανός και ένα Jew-they έχει ακριβώς τα διαφορετικά gramophone αρχεία. Αλλά μέσα, είναι μια ανθρωπότητα. Όταν παίζετε ένα gramophone αρχείο. .. μπορεί να είναι στα εβραϊκά, μπορεί να είναι σε σανσκριτικό, μπορεί να είναι σε περσικό, μπορεί να είναι σε Αραβικά, αλλά είναι η ίδια μηχανή που παίζει το αρχείο. Στη μηχανή δεν πειράζει εάν παίζει εβραϊκός ή σανσκριτικός.

Όλες οι θρησκείες σας, όλες οι πολιτικές ιδέες σας, όλες οι πολιτιστικές τοποθετήσεις σας δεν είναι παρά καταγραφές. Και σε ορισμένες καταστάσεις, ορισμένες καταγραφές προκαλούνται.

Το Don’τ ξεχνά να προσυπογράψει Καλλιεργήστε το μεγαλείο | Τροφή αμυχών RSS ζωής για την περισσότερες μεγάλες κάλυψη και αναπροσαρμογές!

Υποστηριγμένη σύνδεση: Προσοδοφόρα προσωπική εγχώρια επιχείρηση ανάπτυξης

Υποστηριγμένη σύνδεση: Μας ελάτε σε επαφή με για να προσθέσετε δικούς σας εδώ!