het levens houweren
door Napoleon Hill

Wij allemaal hebben één enkele noemer in onze strijd voor succes. Wij allemaal hebben een gelijke hoeveelheid tijd waarin om het te bereiken. De eenvoudige regels van gezondheid eisen dat acht uren van elke dag in slaap worden doorgebracht. Acht uren die in het verdienen van minstens de naakte noodzaak van het leven worden opgenomen. Dat verlaat ons acht uren meer van vrije tijd die voor het doel kan worden gebruikt wij wensen.

Dit is de periode u kunt gebruiken om succes te bereiken. Aangezien u zo hard acht uren voor de werkgever werkt, waarom gezet niet in een paar uren die werken voor zich in plaats van nutteloos het besteden van het? Benjamin Franklin zodra, â€oeShow me zei wat een mens met zijn vrije tijd doet en ik zal u nauwkeurig vertellen of hij een succes of een mislukking in life.” zal zijn

De man of de vrouw die doesn’de tbehoefte om een regelmatige baan te onderdrukken extra wordt gezegend want zij tweemaal zo veel tijd om aan hun eigen einden hebben te wijden.

Richard Monot vond zich in die positie. Voor een meer dan jaar, bracht hij zijn dagen in luiheid en foundâ€"as zo vele haveâ€"that het werkelijk isn’tpret aan brood door voortdurend. Zijnd een minnaar van bloemen, kocht hij een landstreek van land en begon groeiend peonies. Zijn tuinen spoedig werden een showplace. Belangrijker, begonnen zij makend meer geld voor hem dan he’D ooit gekund in zijn regelmatig het werkuur verdienen werkt.

U zou aan â€oego extra mile” constant moeten proberen tijdens de periode van de dag de werkgever voor uw dienst betaalt. Dit brengt bevorderingen en betaalt verhogingen. Maar™belangrijkere it†s dat u de extra mijl voor zich tijdens uw vrije tijd gaat. Hoe nu brengt u deze uren door? Verkwist u hen of gebruikt u hen om succes te bereiken?

Eerst, natuurlijk, moet u op een welomlijnd doel in het leven beslissen en een plan opmaken voor het bereiken van het. Dan gebruik uw vrije tijd om uw plan in actie te zetten. Herinner me, wanneer u tijd verspilt, u verspillen uw life.”

Bron: Onbeperkt succes. 1963. Augustus Pagina 31.

Don’t vergeet om aan in te tekenen Cultiveer Greatness | Het Voer van de Houweren RSS van het leven voor meer grote dekking en updates!

Gesponsorde Verbinding: De winstgevende Persoonlijke Zaken van het Huis van de Ontwikkeling

Gesponsorde Verbinding: Contacteer ons om van u hier toe te voegen!